Протест посланика Српске радикалне странке у Народној скупштини Републике Србије

klirko

Primećen član
Poruka
545
Поводом посете америчке амбасадорке Мери Ворлик Народној скупштини Републике Србије посланици Српске радикалне странке изразили су протест због отворено непријатељске политике Сједињених Америчких Држава према Србији и српском народу.

„Срамота је што се обележава годишњица пријатељства са САД док се у исто време НАТО трупе, предвођене Американцима, спремају да пуцају на Србе на барикадама на северу Косова и Метохије“, истакао је на конференцији за новинаре у Народној скупштини посланик СРС-а Борис Алексић.

http://www.srpskaradikalnastranka.org.rs/srbija/2132

Поводом посете америчке амбасадорке Мери Ворлик Народној скупштини Републике Србије посланици Српске радикалне странке изразили су протест због отворено непријатељске политике Сједињених Америчких Држава према Србији и српском народу.

„Срамота је што се обележава годишњица пријатељства са САД док се у исто време НАТО трупе, предвођене Американцима, спремају да пуцају на Србе на барикадама на северу Косова и Метохије“, истакао је на конференцији за новинаре у Народној скупштини посланик СРС-а Борис Алексић.

Nažalost, malecni i nebitni protest.
SRS pokušava da se pokaže kao opoziciona partija.

19. 10. 2011, 15:10 | Бета Инцидент у Скупштини: Радикали блокирали амбасадорку САД

60229.jpg
Фото: Курир

Београд – Посланици Српске радикалне странке (СРС) окупили су се данас испред сале у Скупштини Србије где се одржавао састанка Групе пријатељства Сркупштине Србије са САД и гласно протестовали против САД које су оптужили да „спроводи злочин над српским народом“.
Ворликова је ушла у салу са неколико чланова Групе пријатељства, али неколико њих радикали су спречили да уђу у салу.
Наиме, посланици радикала су блокирали улаз док су покушавали да са транспарентима уђу у салу. Чак је реаговало и обезбеђење које их у томе спречило.
Посланици СРС су покушали да уђу у салу у којој је била и амбасадорка САД Мери Ворлик, али их је скупштинско обезбеђење спречило.
Протест радикала је трајао око 20 минута, током састанка поводом 130 година билатералних односа Србије и САД. Они су остали испред сале са папирима на којима је писало: „Убице, престаните да убијате Србе на Косову и Метохији“, „20 година злочина САД над Србима“, „Децу вам нећемо опростити“, „Блади Мери“ (Ворлик) и “ НАТО = злочин „.
Посланици СРС су певали државну химну Србије и песме „Видовдан“, „Спрем“ те се, спрем „те“ и песме о лидеру СРС Војиславу Шешељу коме се суди у хашком Трибуналу. Посланик СРС Борис Алексић је оптужио власт и председника Републике Бориса Тадића да им је циљ да предају Косово и Метохију.
Он је новинарима рекао да је амбасадорка Ворлик дошла у Скупштину да „изда налоге“ српској власти како да припреме заједничку акцију за уклањање барикада на северу Косова. Алексић је казао да су се посланици СРС окупили да саопште да САД „већ 20 година спроводе злочин над српским народом“ и да се „ових дана“ заједнички спремају да заврше са Србима на Косову и Метохију „.

„Док се НАТО и САД припремају да нападну српске барикаде на Косову, употребе бојеву муницију и пуцају на цивиле, режим Бориса Тадића прима америчку амбасадорку у Београду“, изјавио је Алексић.

http://www.vaseljenska.com/politika/incident-u-skupstini-radikali-blokirali-ambasadorku-sad/
А шта ће и шта тражи ова вештица у Скупштини Србије - БАШ СУ СЕ ЈЕНКИЈИ ОСИЛИЛИ - нећу се зачудити ако почну да се директно укључују у програме тв и ИЗДАЈУ НАРЕЂЕЊА...

п.с. БЛАДИ МЕРИ(bloody Mary) - аааааааааахахаха.....:lol::lol::lol:

Ako im se brane Srbi, Kosovo je sad u fokusu, sto dole nisu otisli da pevaju glupe pesme i dizu jos gluplje parole.
Zato sto su oni narodni poslanici u Skupstini Srbije i posao im je da u toj Skupstini Srbije rade.

Ulaganje protesta je veci rad nego lizanje americkih hemoroida.

Oni svoj posao rade. Da li mozda primecujes u Skupstini Srbije nekoga ko svoj posao ne radi?

Nažalost, malecni i nebitni protest.
SRS pokušava da se pokaže kao opoziciona partija.

.... а твоји са "стиропора" су битни?.... само проблем им је ..... жуљају их јенкијевски долари...

svaka čast radikalima ........šta koj moj ima u srpskom parlamentu da traži dokazani neprijatelj srbije i srba.......jel to ameri podjebavaju srbe......sledeći put da izlupaju šamarčine presedniku parlamenta slavici đukić dejanović zbog omalovažavanja srpskog parlamenta zbog učešća u ponižavanju srba......podržavam akciju srpskih poslanika pozivajući ih na fizičke obračune sa stokom sitnoga zuba.......pa bilo ta stoka američka......tadićevska......šiptarska.......nije bitno......ista su to goovna

Zato sto su oni narodni poslanici u Skupstini Srbije i posao im je da u toj Skupstini Srbije rade.

Ulaganje protesta je veci rad nego lizanje americkih hemoroida.

Oni svoj posao rade. Da li mozda primecujes u Skupstini Srbije nekoga ko svoj posao ne radi?

A izvini, sta rade?
Posao poslanika je da sedi u poslanickoj klupi, i raspravlja o zakonima. Ja za sve svoje gleadnje skupstine nisam nikada cuo da radikali vode raspravu o zakonima. Oni samo uzimaju rec da baljezgaju o mega-giga heroju Seselju, o Srbiji, o "neprijateljima srpskog naroda" i prosipaju slicne parole...
ne znam da li sam u poslednjih X godina cuo ijedan konstruktivan predlog radikala..
Samo zaglupljivanje..
Samo svadja...
Samo prepirke na licnoj osnovi...
A to, moj drugar, nije u opisu posla narodnog poslanika koji bi trebao da bude primer svim drugima, i kao licnost, ali i nacinom na koji postuje instituciju parlamenta.

Dijagnoza: Homo primitivus.

A i skoro su imali slican incident.. blokirali su posetu nekih delegacija...
Ako im se brane Srbi, Kosovo je sad u fokusu, sto dole nisu otisli da pevaju glupe pesme i dizu jos gluplje parole.

Dijagnoza: H O M O . S P A M E R U S :think:

....а ти си "образовање" стекао тако што си се "лориарао" у "Лондон" у узео "продуховљен" ник....

Ja sam obrazovanje stekao tako sto sam se trudio da budem sto bolji djak u skoli, sto sam citao mnogo literature o raznim stvarima, druzio se sa starijim i pametnijim ljudima od mene, a trenutno ga sticem tako sto studiram na jakom univerzitetu.
I ne, zbog toga ne mislim da sam najpametniji... cak smatram da je moje znanje zbog mladosti skromno, i da imam jos toga da naucim i nadogradim...
Ali stavljam ruku u vatru, kada bi organizovali kviz o bilo kojoj oblasti na svetu... izmedju mene... i Todorovica, ili Vjerice, ili Pop Lazicke... oduvao bih tu krestecu glupariju koja 20 godina ponavlja jedne te iste fraze koje su nas i dovele do rata.

Posle Dačića, Tome sad i radikali pokazuju da se već krenulo u kampanju.

Sad će svi da srbuju, da pokazuju zube , da otkrivaju rupu na saksiji...kao američka ambasadorka krenula u Skupštinu da im podeli lekcije i radne zadatke ?! Svašta! Oni to slušaju iza debelih vrata u četiri oka, a ovo danas je proceduralno paradiranje.

Jedino pozitivno u svemu je što su radikali već drugi (posle Dveri) koji kažu da ne treba ići u EU. Polako će da se otvara i to pitanje pa će i ozbiljniji igrači morati da se pozabave time da li to narod želi ili ne.

A izvini, sta rade?
Posao poslanika je da sedi u poslanickoj klupi, i raspravlja o zakonima. Ja za sve svoje gleadnje skupstine nisam nikada cuo da radikali vode raspravu o zakonima. Oni samo uzimaju rec da baljezgaju o mega-giga heroju Seselju, o Srbiji, o "neprijateljima srpskog naroda" i prosipaju slicne parole...
ne znam da li sam u poslednjih X godina cuo ijedan konstruktivan predlog radikala..
Samo zaglupljivanje..
Samo svadja...
Samo prepirke na licnoj osnovi...
A to, moj drugar, nije u opisu posla narodnog poslanika koji bi trebao da bude primer svim drugima, i kao licnost, ali i nacinom na koji postuje instituciju parlamenta.

Овако нешто може да нпише неко или КРАЈЊЕ ЗЛОНАМЕРАН ИЛИ КРАЈЊЕ ГЛУП.
Да пратиш Скупштину знао би да СРС подноси УБЕДЉИВО највише амандмана на законе и УБЕДЉИВО НАЈБОЉЕ ТО АРГУМЕТУЈЕ...

Али ти већ имаш свој СТЕРЕОТИП У КОМ ПЛОВИШ....

Nije uopšte važno koja je stranka protestvovala,pitanje je zašto nisu i druge koje takođe ne pokazuju radost tokom ovih "poseta".Skandali sa "posetiocima" od slučaja "mirdita" pa nadalje svakako zaslužuju proteste čak i ovih koji sede u poslaničkim klupama,oni su u ovom momentu domaćini.Iznošenje sopstvenog stava o nepoželjnosti nekih stranih zvaničnika je posledica aktivnosti zih zvaničnika i njihovih država u odnosu na interese države Srbije.Ned vidim šta je tu problem.

Samo ulicni protesti gde je prisutan
veliki broj gradjana mozemo se izboriti
za promenu ovog propalog rezima.

Šta "propali" !?!?!

Ovo je okupacioni diktatorski režim pod neposrednom kontrolom nacističke demokratske stranke i tadića kojima upravljaju američki i nemački ambasador u svojstvu kolonilalnih gubernatora.

ako su ih blokirali, amerikanci su krvni neprijatelji srpskog naroda, u poslednjih 20 godina, u svakom sukobu su bili protiv Srba

Dobar amerikanac je samo mrtav amerikanac.
Dobar nacista je samo mtrav nacista.
Dobar demokrata je samo mrtav demokrata.

Sve ovo gore je otpad čovečanstva i treba da nestane.
Svo zlo od 1933.g. potiče od njih.
Sve ratove u zanjih 100 godina su oni započeli.
Svi zajedno su oneli na stotine miliona ljudskih života.

Dijagnoza: Kad se ne slazes sa necim sto neko napise, probaj da ga potuces argumentom, a ne da se pravis mudo tako sto ces velikim slovima da napises da spamuje, rode moj.

Nemoj ..TI MENI...RODE MOJ...:besan2:

Citirano iz predhodne poruke...

TAKO NE PRIČA ..MOJ ROD

TAKO PRIČAJU STRANCI I NEZAINTERESOVANI..:besan2:.

Radikali se eno poubijase od protesta:zcepanje: sto ne dadose podrsku da padne ova izdajnicka vlada :zper: oni kao protestuju:zcepanje::zcepanje:idu izbori,pa kobajagi da i oni nesto rade:zcepanje:

Poslednja izmena:

Back