Torrente Bgd
Buduća legenda
- Poruka
- 34.549
Zar nije vec bila ova tema danas i bila je zakljucana ????????
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ciganin ratuje za rvate , a protiv Srba . Sahranjuju ga na Srpskom groblju i hoce jos uz to njegovi mu saborci(koji su se protiv te iste crkve i naroda borili) da ga sahranjuju pod shahovnicom ??????!!!!!!!
P.S
Milosevicu Slobodane & oficiri , jehbem li vam mamu , pogledajte sta ste uradili od Srba ???
Sada nam se desavaju ovako mizerne stvari u ovakvim mizernim vukohjebinama koje se jos i drzave zovu?!
Види хрвата шта се ко бабе на прелу развезали..
Упокојени Циганин на силу мобилисан...њему је стало до шаховнице колико до лањског снега...
Na salvetama ima.
Na toalet papiru naravno da nema. Nećemo ispod pojasa, Zebrice!![]()
Kod nas se nije moglo desiti ni teoretski da Roma, pa još pravoslavnog na silu mobiliziraju!![]()
Još mi nitko nije odgovorio jel i u Srbiji sahranjujete vaše heroje na pravoslavnim grobljima bez državne zastave i počasnih plotuna?
Znam da je nezgodno pitanje, ali dajte malo truda. Možete vi to!![]()
Ma u redu je to,ali kako komentarisati odluku familije koju izgleda to ni ne zanima,a pravoslavci.Izgleda da se nisu ni dogovorili sa sveštenikom.
Смируља, усташо!
Малтретирате ви свештенство у НДХ и без неког посебног разлога.![]()
А на њиховим форумима се чуде како је Олуја могла да обиђе дотичног свештеника !?Normalno..toliko ih je prebeglo u Srbiju pocetkom 90-ih..![]()
lakše malo, nije ti ovo predizborna tribina
Pa mislim koja je razlika između toga da li šahovnica stoji na gaćicama (napred ili pozadi) ili na toaletnom papiru?
Na kraju krajeva, sa salvetom je mnogo ugodnije obrisati guzu nego sa toal. papirom.
Kod nas se nije moglo desiti ni teoretski da Roma, pa još pravoslavnog na silu mobiliziraju!![]()
Не знам зашто ови кроасани лепо не признају да су усташе, људи би их много више ценили као саговорнике.![]()
Ma to je i najveći problem, što se nisu dogovorili pre sahrane, a ne da se sveštenik i vojnik raspravljaju nad kovčegom.
Или је добровољац,...............или је мртваЦ!!!![]()
Ajd sad svi da prepišemo svoje postove iz prethodne zaključane teme o istom događaju.....
A nije se još ni ohladila....