Incident na Vračaru

Uvodna slika je benigna...

Ovo je prava srpska dobrodošlica...:mrgreen:

s6000762.jpg

Која будала!!!:think::think::think:
Оставио ново секирче!!!:eek::eek::eek:

:hahaha1::rotf::hahaha1::rotf::hahaha1:

pazi majku mu idiota ,ganc nova , jos se nije ni farba sa drske izgulila i ishabala ,kompletna budaletina :cool:

Nema shta paranoicno da razmisljam. Svako ko pogleda samo naslov teme sve mu je jasno

@ dule

ajdemi pokazuje osnovne znake intelegencije, ali i neke vrste raspolazu slicnom neobjasnjivom intelegencijom

meni licno su nesimpatricne bubamare, ali mi one nisu krive za stradanje srba

takodje su zadivljujuci i lososi koji predju pola sveta da bi skoncali tamo u nekom plicaku

cudo jedno sta kako se sve moze ponasati

Искључен мотив крађа, а украдеен му несесер. :dontunderstand:

Ostavio je auto parkiran ispred gimnazije na svega 10 minuta, što je bilo dovoljno nekom divljaku da razlupa staklo i ukrade neseser

http://forum.krstarica.com/threads/312648

Овде би се пре рекло да се ради о крађи или боље рећи о крађи са елементима провале јер разбијање је највероватније уследило због садржаја у мот. возилу, а не због рег. ознаке јер зашто би неко нешто украо и зашто би разбио бочно стакло да је хтео да хаварише возило лупао би где стигне, а овако је само полупао прозорско стакло да би дошао да несесера. Питање је шта је у несесеру ? Новац, документи, новински материјали....

Ово нема везе са рег. ознакама, а пропаганда је искористила због честих варварских иступа у Хрватској и уништавању возила из Србије да прикаже да се ради слично и у Србији.

Свако ко познаје проблематику провалних крађа већ по фотогрфији ће приметити да се не ради о националној нетрпељивости јер како неко може да закључи нешто , а лице које је извршило дело није познато нити његова национална припадност.

iz navedenog teksta se vidi da je u pitanju najobicnija kradja, narkoman verovatno, sto se inace cesto deava po bgdu. zato mi i ne ostavljamo tasne, torbe, laptopove a ni jakne u kolima

Тачно. :ok: Једном приликом је мами нестао сет посуђа из гепека, а нија га ни пет минута оставила... :( Зато сада носимо све из аута, значи ни празна кеса се не оставља унутра...

Постављачу теме ако нешто није јасно нек пита и нек ми каже на основу чега је закључио да такав наслов теме треба да постави осим ако му није мотив ширење србофобије ?

pa takve teme identicne i mi postavljamo kad se tako nesto desi i u Hrvatskoj, znaci kad smo iskljucivi ostavljamo prostor i da nas neko zajebava na isti nacin....
mi isto od jednog ili 5 slucaja napravimo ludilo i pripisemo mrznju celog naroda prema nama i da su svi isti, tako i sad nama drugi vracaju, iako se radi o izolovanom slucaju...
eto koliko je glupo i sa jedne i sa druge strane biti takva cepidlaka zlonamerna...

Тачно. :ok: Једном приликом је мами нестао сет посуђа из гепека, а нија га ни пет минута оставила... :( Зато сада носимо све из аута, значи ни празна кеса се не оставља унутра...

jadan lerdi , mora da se jako obradovao kad mu je ovaj nesrecnik doneo serpe i lonce za pola mica :(

Back