- Poruka
- 33.624
vest nije toliko bitna, da nema grafita na mestu gde je razbijen auto.
iako pise gde se dogadjaj zbio, ja bih se kladio da je slika sa kosova...mislim "uobicajena" slika na mestima gde zive srbi, ali sta ce ona na BG to mi nije jasno
iako pise gde se dogadjaj zbio, ja bih se kladio da je slika sa kosova...mislim "uobicajena" slika na mestima gde zive srbi, ali sta ce ona na BG to mi nije jasno
http://www.e-novine.com/srbija/vesti/29639-Dobrodolica-srpski-nain.htmlRazlupana stakla na autu dubrovačke registracije
Dobrodošlica na srpski način
e-Novine
Photo: Dragan Kujundžić
U petak, 4. septembra, u starom jezgru grada Beograda, odnosno Vračaru, u Hadži Prodanovoj ulici, tik do ulaza u XIV beogradsku gimnaziju, tik do grafita "Kosovo je Srbija", a blizu redakcije e-novina, automobil mladog Dubrovčanina ostao je bez prozora sa suvozačke strane
Bilo je samo pitanje vremena kada će i u Beogradu nekome razlupati staklo, srećom pa još ne i glavu zbog “pogrešne” registracije. To se na žalost desilo mladom Dubrovčaninu, našem kolegi iz redakcije RTL-a u Zagrebu, koji je u Beograd došao na doškolavanje.
Ostavio je auto parkiran ispred gimnazije na svega 10 minuta, što je bilo dovoljno nekom divljaku da razlupa staklo i ukrade neseser, iako je u automobilu bilo mnogo dragocenijih stvari što upućuje na to da motiv nije bio krađa, mada prvo što se našlo pod rukom nije prošlo neopaženo i netaknuto.
Photo: Dragan Kujundžić
Mladić nije želeo previše publiciteta, pa tako nije zvao ni policiju, a kao što se da primetiti i sami smo donekle poštovali njegovu želju. Pomogli smo mu naći valjani servis za zamenu stakla, a uz nadu da se slično neće ponoviti pozdravili smo se od našeg kolege.
Nadamo se da smo mu barem donekle ublažili posledice varvarske dobrodošlice u gradu budućnosti, jer "Beograd je svet", a svet je širok pojam.