Incident na Novom Beogradu: Kolima se zaleteo na okupljene građane pa udario studentkinju (VIDEO)

Ne mora ni da ide ali vojska nije zvanicno podrzala proteste nijednim gestom.
Neka hvala oni su ionako u potpunom rasulu.

IMG_20250124_190539.jpg

Ako je tako to znaci da je poslata da nekog udari kolima i da ne odgovara, zbog toga je na vreme sklonjena.
Upravo zato sam i postavio pitanje o ovima što je sprovode, jer se vidi da su obučeni za ovakvu situaciju, a ne obični studenti.
To onda znači da je neko planirao ovakve dogadjaja i postavio Udbaše u civilu da spasavaju počinioce krivičnog dela.

Upravo zato sam i postavio pitanje o ovima što je sprovode, jer se vidi da su obučeni za ovakvu situaciju, a ne obični studenti.
To onda znači da je neko planirao ovakve dogadjaja i postavio Udbaše u civilu da spasavaju počinioce krivičnog dela.
To mi je bilo medju prvim postovima na ovoj temi da je ovo bilo isplanirano i da su ovi samo sluzili kao podrska da je izvuku na sigurno.

Bio je jos neko sa njom u kolima i to je sigurno bio pandur u civilu, drugim recima udba.
U pravu si! Suviše je mlada se ne uplaši da to uradi i smirena je dok je vode. Djeluje sigurna u to da neće snositi posljedice.

ЗЛИКОВЦИ!
Девојка ударила потиљком у ивичњак!

SNS zaluđenici gaze ljude po putevima. Gdje to rade zaluđenici drugih političkih opcija?

Kakvi su to idioti sunce ti žarko. Čak i da su dobronamerni, opet ih treba držati dalje od vlasti jer će kao idioti napraviti neko zlo. A nisu dobronamerni.

Biti spreman da za ava udarišnekog autom, i učiniti to, znači obeležiti sebe do kraja života. Na stranu što ih ohrabruje uverenje da av nikad neće pasti, uverenje koje je u ovom trenutku poptuno bez osnova.

Poslednja izmena:
Ako jeste isplanirano (što je vrlo moguće), mene i dalje zanim mentalni sklop dotične koja je na to pristala. Kolika dileja teba da budeš?

Bolesnika ima puno, a Precednik je dao takvima dozvolu da gaze ljude. Pisao sam da je pitanje dana kada će neko poginut i ovo danas je opet bilo na rubu. Sam Bog je tu djevojku sačuvao. Onaj luđak što je rekao kako ljudi naskaču na haubu osjetit će gnjev naroda. Nažalost puno naroda će stradat. Srbija je zbog manijaka na vlasti na rubu građanskog rata.

Kakvi su to idioti sunce ti žarko. Čak i da su dobronamerni, opet ih treba držati dalje od vlasti jer će kao idioti napraviti neko zlo. A nisu dobronamerni.

Biti spreman da za ava udarišnekog autom, i učiniti to, znači obeležiti sebe do kraja života. Na stranu što ih ohrabruje uverenje da av niko neće pasti, uverenje koje je u ovom trenutku poptuno bez osnova.
To su ljudi koji znaju da ako padne SNS padaju i oni. A ne možemo ni zamisliti šta su sve stekli putem stranke.

Interesantno je to da niko od nas nije rekao nešto u smislu, trebalo ju je malo dokačiti po to smirenoj i praznoj glavi, šutnuti je bar....
To je ok. Agresija nije poželjna, ali s druge strane da je taj neko, udaren autom, član naše familije, to ne bi moglo tako lako da prođe, navodnim mirnim privođenjem.
Da je neko moj, zaletila bi se, pa šta bude bude. Neka hapse, sude.

Back