- Poruka
- 72.838
Neka hvala oni su ionako u potpunom rasulu.Ne mora ni da ide ali vojska nije zvanicno podrzala proteste nijednim gestom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neka hvala oni su ionako u potpunom rasulu.Ne mora ni da ide ali vojska nije zvanicno podrzala proteste nijednim gestom.
Upravo zato sam i postavio pitanje o ovima što je sprovode, jer se vidi da su obučeni za ovakvu situaciju, a ne obični studenti.Ako je tako to znaci da je poslata da nekog udari kolima i da ne odgovara, zbog toga je na vreme sklonjena.
To mi je bilo medju prvim postovima na ovoj temi da je ovo bilo isplanirano i da su ovi samo sluzili kao podrska da je izvuku na sigurno.Upravo zato sam i postavio pitanje o ovima što je sprovode, jer se vidi da su obučeni za ovakvu situaciju, a ne obični studenti.
To onda znači da je neko planirao ovakve dogadjaja i postavio Udbaše u civilu da spasavaju počinioce krivičnog dela.
Običan pandur, a u civilu?Jok, obican pandur. Znam mu roditelje, znam kad je decko rodjen.
Elvis prisli ili toše proeski reko mi komšija ali nije siguranBio je jos neko sa njom u kolima i to je sigurno bio pandur u civilu, drugim recima udba.
Upravo zato sam i postavio pitanje o ovima što je sprovode, jer se vidi da su obučeni za ovakvu situaciju, a ne obični studenti.
To onda znači da je neko planirao ovakve dogadjaja i postavio Udbaše u civilu da spasavaju počinioce krivičnog dela.
U pravu si! Suviše je mlada se ne uplaši da to uradi i smirena je dok je vode. Djeluje sigurna u to da neće snositi posljedice.Bio je jos neko sa njom u kolima i to je sigurno bio pandur u civilu, drugim recima udba.
Ma udba bre kakav pandur to je verovatno pre bio obican prasinar.Običan pandur, a u civilu?
Inspektor da, običan ne.
Ona se jutros probudila sa namerom da nekoga ubije.
Nemamo, ali ono što sam naveo je tačno.Mi imamo. vojsku![]()
sta je tacno, nemamo policijiu nemamo vojsku, niko od njih ne stiti Ustav, sta nam onda ostaje da mi preuzmemo stvar u svoje ruke!Nemamo, ali ono što sam naveo je tačno.
Sigurno i bahato i sablasno smirena.U pravu si! Suviše je mlada se ne uplaši da to uradi i smirena je dok je vode. Djeluje sigurna u to da neće snositi posljedice.
Тако је! Испран мозак, програмиран, то је највеће зло за нас Србе, веће од нато-а.Sigurno i bahato i sablasno smirena.
To samo programirane ubice tako deluju.
Da razbesne!Ovakve stvari znaju baš da naljute čovjeka. Šta je s tim ljudima? Kakvi su to ljudi? Zalijetati se autom u druge!!!
Znas kako, programiranje je od CIA-e i pocelo 60 tih godina proslog veka.Тако је! Испран мозак, програмиран, то је највеће зло за нас Србе, веће од нато-а.
Zato nisi SNSovac.Licno ne daj Boze da nekog udarim ....izbezumio bih se a kamoli da budem ko robot bez osecanja i ljudskosti.
Nikad bio niti cu ikad biti.Zato nisi SNSovac.
ЗЛИКОВЦИ!
Девојка ударила потиљком у ивичњак!
SNS zaluđenici gaze ljude po putevima. Gdje to rade zaluđenici drugih političkih opcija?
Ako jeste isplanirano (što je vrlo moguće), mene i dalje zanim mentalni sklop dotične koja je na to pristala. Kolika dileja teba da budeš?
To su ljudi koji znaju da ako padne SNS padaju i oni. A ne možemo ni zamisliti šta su sve stekli putem stranke.Kakvi su to idioti sunce ti žarko. Čak i da su dobronamerni, opet ih treba držati dalje od vlasti jer će kao idioti napraviti neko zlo. A nisu dobronamerni.
Biti spreman da za ava udarišnekog autom, i učiniti to, znači obeležiti sebe do kraja života. Na stranu što ih ohrabruje uverenje da av niko neće pasti, uverenje koje je u ovom trenutku poptuno bez osnova.