Incident na Novom Beogradu: Kolima se zaleteo na okupljene građane pa udario studentkinju (VIDEO)

Ova debilka je njihova generacija.
Покушај да погледаш на сва ова дешавања из њеног угла.
Не ради нигде, има неки салон лепоте или продаје козметику. Иде 1-2 недељно у локалну централу СНС-а у Блок 70 да је "издрнда" неки маторац, ипак је она млада нада. Преко партијских веза среде да шминку, лак и сл. прода по мало већој цени женама у државној фирми.Добра је месечно 1500-2000 евра. Иде на море, мало планина, излази по сплавовима и тако 10 година.
На улици види свет који носи неке промене где ће она морати да живи од свог знања и рада. Збогом лелемудању.
Добро да није пиштољ потегла.

Vučić namerno priča protiv studenata i pravi kontramitinge jer hoće da izazove bratoubilački rat da bi imao opravdanje za nastup vojske i policije..on uživa u tome da zavađa i deli ljude

Previše su oni ogrezli o korupciju da nemaju izbora, sad će se samo pojačavati represija. To je baš tužno i loše, ali nažalost sve ukazuje da će biti tako.

sto to nama pricas jel mi gazimo i udaramo ljude?
DarkMoon i ti si mi gotivan lik. Sve pozivam da smire strasti. Ja vas sve jednako volim. I tebe i Marija i Pacha i sve... Vi ste svi moji Srbi. Ovo mi je mucno da gledam i slusam navijanje iz Crne Gore i Hrvatske na ova desavanja.

ja sam srbin iz crne gore, znas koliko je nama para dao vucic i pomogao nam da syebemo mila i sta ja sad treba da udarim na vucica, ima normalno hiljadu mana kao i svaki covjek, ali kad vidim ko je u cg ovdje protiv njega NIJE MI DOBRO!
Vučić nikada nije bio protiv Mila. Nije imao boljeg prijatelja i saradnika. Delili su klanove, a imali su i bebu (Popovića). Kada su krenule litije, ovdašnji režimski mediji su kmečali. AV u Amfilohije nisu mogli da smisle jedan drugog. Ne znam ko vam je spinovao stvarnost i rekao da vam je AV pomogao (a u stvari odmagao je). Da njije njegov guzopušač Mandić?

vidiš šta kažu ovi vučićevi kad nemaju argumenata ja sam srbin to je ta matrica vučićeva stalnig izazivanja sukoba i podela a kao da mi nismo srbi....spremni su na sve i na najbiše porive samo da ostanu na vlasti je bo vas vučić šešelj i vulin i svi koji vređaju ljude na nacionalnj osnoci i svim drugim osnovama i etiketiraju ljude kao izdajnike szablajuči im mete na čelo

чули од некога
221-head.jpg

Back