DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 51.611
sto to nama pricas jel mi gazimo i udaramo ljude?Ne, naprotiv ne bih da dodje do nasilja ili ne daj Boze gradjanskog rata! Ohladite glave malo!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sto to nama pricas jel mi gazimo i udaramo ljude?Ne, naprotiv ne bih da dodje do nasilja ili ne daj Boze gradjanskog rata! Ohladite glave malo!
strašno. nemate predstavu šta radite i gde nas ovo može odvesti.
što si išao na litije?Ne, naprotiv ne bih da dodje do nasilja ili ne daj Boze gradjanskog rata! Ohladite glave malo!
Покушај да погледаш на сва ова дешавања из њеног угла.Ova debilka je njihova generacija.
Danas je veoma zajebano da budes neutralan,ili si sendvicar ili crvena rukica sredina ne postojiObjasni sto mlataram?
Vučić namerno priča protiv studenata i pravi kontramitinge jer hoće da izazove bratoubilački rat da bi imao opravdanje za nastup vojske i policije..on uživa u tome da zavađa i deli ljude
Tu je i brzo je reagovala.strašno. nemate predstavu šta radite i gde nas ovo može odvesti.
gde je tu policija?
pa zašto je to taj vozač uradio? šta misliš. namerno ili je bila izgubljena?sto to nama pricas jel mi gazimo i udaramo ljude?
nešto pozitivno. )Tu je i brzo je reagovala.
Mlada vozacica je u bajbokani.
Danas je veoma zajebano da budes neutralan,ili si sendvicar ili crvena rukica sredina ne postoji
Pa posle ostani normalan
DarkMoon i ti si mi gotivan lik. Sve pozivam da smire strasti. Ja vas sve jednako volim. I tebe i Marija i Pacha i sve... Vi ste svi moji Srbi. Ovo mi je mucno da gledam i slusam navijanje iz Crne Gore i Hrvatske na ova desavanja.sto to nama pricas jel mi gazimo i udaramo ljude?
Vučić nikada nije bio protiv Mila. Nije imao boljeg prijatelja i saradnika. Delili su klanove, a imali su i bebu (Popovića). Kada su krenule litije, ovdašnji režimski mediji su kmečali. AV u Amfilohije nisu mogli da smisle jedan drugog. Ne znam ko vam je spinovao stvarnost i rekao da vam je AV pomogao (a u stvari odmagao je). Da njije njegov guzopušač Mandić?ja sam srbin iz crne gore, znas koliko je nama para dao vucic i pomogao nam da syebemo mila i sta ja sad treba da udarim na vucica, ima normalno hiljadu mana kao i svaki covjek, ali kad vidim ko je u cg ovdje protiv njega NIJE MI DOBRO!
Гледај своја послаNe, naprotiv ne bih da dodje do nasilja ili ne daj Boze gradjanskog rata! Ohladite glave malo!
Jesi pripremio kokice???Гледај своја посла
Mora se i to uzeti u obzir, ne nego je direktno Vucic poslao iz svoje kancelarije! dajte ljudi jeste li normalni
Stvar je jednostavna pustiš ko hoće da prođe i nema incidenata.Stvar je jednostavna. Ili gaziš ljude ili ne gaziš. Ne postoji neutralna strana i ALI.
Čim ukucaš "ali" ti si dodao ne ispred čovek.
ti si odavno dodao to ne, kad ti neko sutra pregazi dete, to mu kažiStvar je jednostavna pustiš ko hoće da prođe i nema incidenata.
Мало смо искључиви, зар не?ti si odavno dodao to ne, kad ti neko sutra pregazi dete, to mu kaži