Incident na Novom Beogradu: Kolima se zaleteo na okupljene građane pa udario studentkinju (VIDEO)

Bre, meni ne mogu da promene mišljenje.

Kada napišu da tužilaštvo radi svoj posao kako treba, meni muka.

Sudije koje nisu potpisale podršku studentima, treba da prodješ spisak i da vidiš da medju njima ima imena za koje su pisani tekstovi zbog zloupotrebe službenog položaja.

Lako je biti lenj, otvori informer, pored lenjosti, naučiš uz taj list i da budeš debil.

Zašto se ne najavljuju skupovi? Zato što je želja da se ljudi svadjaju, da ima ovakvih incidenata.
Sad vidim da je devojčica bila napadnuta od manijaka koji obezbedjuju proteste i pokušala da pobegne isto kao što su ciganina napali fašisti marinike tepić pa je morao da beži.....
Šetnje se ne najavljuju da narod ne bi znao gde će neka budala da mu stane na put, pa da se dešavaju stvari kao ova....to znači da su organizatori svesne ubice i da treba da odgovaraju za svaki incident...

SNS glasaci

1883099931608826165

Savet za studente kako da izbegnu pokušaj ubistva u saobraćaju: Nemojte prilaziti kolima, nemojte lupati po tuđim kolima,ko hoće da prođe pustite da prođe bez obzira da li je u toku 15min ćutanja ili se samo šetate.

To je jedino rešenje da se izbegne svaki incident.
..ili jos bolje ponesite spajkere za gume.

Savet za studente kako da izbegnu pokušaj ubistva u saobraćaju: Nemojte prilaziti kolima, nemojte lupati po tuđim kolima,ko hoće da prođe pustite da prođe bez obzira da li je u toku 15min ćutanja ili se samo šetate.

To je jedino rešenje da se izbegne svaki incident.
Ti ne razumes kako funkcionisu protesti u celom svetu, jos manje kakve implikacije nose blokade. Kada bi svakog pustali i stajali kao svece sa strane, idioti kao onaj iz Ruzveltove bi ih gazili po trotoarima.

не вређај...

јел ја сада треба да напишем :

ТИ ''мислиш'' ?

вређање је твоја одлика
Vidi Žoržin brat po ujni.
Napiši, ja sam tvrdokožac. Ne potresam se tek tako.
I ne trolaj ovu važnu temu. Ti zastupaš nekoga. Neka sam kaže ako sam ga uvrijedila.

Što se tiče teme....studenti su zaista mogli malo bolje da se organizuju. Znaju da sve mogu očekivati od takve vlasti. Npr.da ograniče i obilježe prostor, naravno, osim ako su u šetnji. Rasporediti snage, što znači da jači i drčniji momci štite drugarice sa fakulteta. Jedan takav i njih 5-10. Ulica kada se blokira, na početku i na kraju skupa takođe momci.

Najveci ljudski raspad je bila ona sto je dok je bilo 15minutno odavanje poste nastradalima, pustala naglas muziku u kolima i igrala uz nju.
Ne znam za to. Žasu!
Slika i prilika vlasti koja pokazuje srednji prst na sve sto je suprotno njima.
A to je dublje od dno dna, nema gore sprdnje prema žrtvama od toga, sramota koju neće ni paročistačem oprati!

снимци дојучерашњег шешељевог одбеглог пајаца...

мош мислити...

сад му удбадала улогу тобож опоѕиционара

да ако се власт смени ништа се суштински не промени као и увек

шешељев пајац.

ако мислиш да је узвраћање лек , ја ти могу рећи да није.
пријави.

понашај се пристојно како дами доличи.
Pa ja sam na forumu, a ne na balu. Ponašaj se ti pristojnije, pa neću sumnjati da nisi na onoj drugoj strani, i ti i još par njih.

Pa ja sam na forumu, a ne na balu. Ponašaj se ti pristojnije, pa neću sumnjati da nisi na onoj drugoj strani, i ti i još par njih.
Postoji samo jedna ispravna strana za one sa dobrim vidom.

Postoji i zamucenje vida koje potice obicno iz trauma izazvanih masovnoscu onih koji su progledali.

Ne znam za to. Žasu!

A to je dublje od dno dna, nema gore sprdnje prema žrtvama od toga, sramota koju neće ni paročistačem oprati!
Da, definitivno ta zenska osoba velike telesne mase koja se tako ponasala i pritom cerekala pokazujuci svoj najnoviji iPhone redarima, nije pojedinacni slucaj vec sistemsko resenje.

Postoji samo jedna ispravna strana za one sa dobrim vidom.

Postoji i zamucenje vida koje potice obicno iz trauma izazvanih masovnoscu onih koji su progledali.
Filozof iz Jagodine?
Daj narodnim jezikom prenesi , naravno ako je moguće, te duboke misli.
Nemoj samo Kapetana bele lađe da mi zoveš upomoć

Filozof iz Jagodine?
Daj narodnim jezikom prenesi , naravno ako je moguće, te duboke misli.
Nemoj samo Kapetana bele lađe da mi zoveš upomoć
Pogresno ste me procenili.

Narodnim jezikom, postoje debili, postoje lazni borci koji su krvarili za Srbiju, postoje priuceni diletanti levih profesija, da ne nabrajam mnogo, koji kidaju kao pit bul terijeri na svakoga ko digne makar obrvu upozorenja na kriminal i bahatost sistema koji se srecom raspada na sastavne delove.

Jasnije?

Back