Pilgrim
Veoma poznat
- Poruka
- 10.184
Moze li neko da mi kaze dje je policija na ulicama? Ali ne saobracajci brate nego kornjace takozvane
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ova debilka je njihova generacija.Ko je ovo?
SNS zaluđenici gaze ljude po putevima. Gdje to rade zaluđenici drugih političkih opcija?Vidis, problem zaludjenih je to sto obicno iskljuce mozak, nije bitno za koje si zaludjen.
Ima linka?AUTOBUS UDARIO STUDENTKINJU NA AUTOKOMANDI!
Pitanje je ciji su to zaludjenici. Mozda su iz redova opozicije placeni da gaze namjerno da bi vi optuzili vlast. Jeste,sad Vucicu odgovara da neko svaki protest gazi ljude po ulicama.SNS zaluđenici gaze ljude po putevima. Gdje to rade zaluđenici drugih političkih opcija?
Sigurno su plaćenici iz redova opozicije.Pitanje je ciji su to zaludjenici. Mozda su iz redova opozicije placeni da gaze namjerno da bi vi optuzili vlast. Jeste,sad Vucicu odgovara da neko svaki protest gazi ljude po ulicama.
Mada ima li policije tu, gdje je policija i to one kornjace a ne ovi obicni saobracajci?
Nevjerujem sto citam! Udarice Srbin na Srbina a ovi iz Crne Gore, BiH i Hrvatske ce da navijaju iz udobnih foteljaSuper! Naoružajte se vi, onda će i ovi drugi pa ko bude brži.
Koji će nam glasanje.![]()
Mora se i to uzeti u obzir, ne nego je direktno Vucic poslao iz svoje kancelarije! dajte ljudi jeste li normalniSigurno su plaćenici iz redova opozicije.
Nece se dugo smejati.Vučić namerno priča protiv studenata i pravi kontramitinge jer hoće da izazove bratoubilački rat da bi imao opravdanje za nastup vojske i policije..on uživa u tome da zavađa i deli ljude
Pa gdje je vise ta policija? Da je izveo kornjace na ulice do ovoga i ne bi dolazilo!Vučić namerno priča protiv studenata i pravi kontramitinge jer hoće da izazove bratoubilački rat da bi imao opravdanje za nastup vojske i policije..on uživa u tome da zavađa i deli ljude
Nije je poslao direktno Vučić već je on svojim izjavma i preko svojih tabloida izazvao takvu atmosferu da je za SNS glave dozvoljeno da gaze studente.Mora se i to uzeti u obzir, ne nego je direktno Vucic poslao iz svoje kancelarije! dajte ljudi jeste li normalni
ja sam srbin iz crne gore, znas koliko je nama para dao vucic i pomogao nam da syebemo mila i sta ja sad treba da udarim na vucica, ima normalno hiljadu mana kao i svaki covjek, ali kad vidim ko je u cg ovdje protiv njega NIJE MI DOBRO!Vi hrvatski srbi ste najgori od sve dece
Ne vidim razliku uopstePo tome što ne gazimo ljude po ulicama.
Đukanovića nije srušio njegov partner Vučić već Srpska Pravoslavna Crkva predvođena mitropolitom Amfilohijem kojeg je Vučićev Informer nazivao izdajnikom i saradnikom Đukanovićeve vlasti.ja sam srbin iz crne gore, znas koliko je nama para dao vucic i pomogao nam da syebemo mila i sta ja sad treba da udarim na vucica, ima normalno hiljadu mana kao i svaki covjek, ali kad vidim ko je u cg ovdje protiv njega NIJE MI DOBRO!
Litijaški srbin a?ja sam srbin iz crne gore, znas koliko je nama para dao vucic i pomogao nam da syebemo mila i sta ja sad treba da udarim na vucica, ima normalno hiljadu mana kao i svaki covjek, ali kad vidim ko je u cg ovdje protiv njega NIJE MI DOBRO!
Ovo je dobra fora moram priznatiMomci slikajte nam se iz Jagodine.
Jok juda ceТи то из Црне Горе би да командујеш насиље над људима у Београду?
Ne, naprotiv ne bih da dodje do nasilja ili ne daj Boze gradjanskog rata! Ohladite glave malo!Ти то из Црне Горе би да командујеш насиље над људима у Београду?
Objasni sto mlataram?Hahah....ti rodjace da se uzmes u pamet i proveris sta mlataras pre nego sto nesto napises