Incident na Novom Beogradu: Kolima se zaleteo na okupljene građane pa udario studentkinju (VIDEO)

AUTOBUS UDARIO STUDENTKINJU NA AUTOKOMANDI!

1737726433-advokati-550x360.jpg

SNS zaluđenici gaze ljude po putevima. Gdje to rade zaluđenici drugih političkih opcija?
Pitanje je ciji su to zaludjenici. Mozda su iz redova opozicije placeni da gaze namjerno da bi vi optuzili vlast. Jeste,sad Vucicu odgovara da neko svaki protest gazi ljude po ulicama.
Mada ima li policije tu, gdje je policija i to one kornjace a ne ovi obicni saobracajci?

Pitanje je ciji su to zaludjenici. Mozda su iz redova opozicije placeni da gaze namjerno da bi vi optuzili vlast. Jeste,sad Vucicu odgovara da neko svaki protest gazi ljude po ulicama.
Mada ima li policije tu, gdje je policija i to one kornjace a ne ovi obicni saobracajci?
Sigurno su plaćenici iz redova opozicije.

Mora se i to uzeti u obzir, ne nego je direktno Vucic poslao iz svoje kancelarije! dajte ljudi jeste li normalni
Nije je poslao direktno Vučić već je on svojim izjavma i preko svojih tabloida izazvao takvu atmosferu da je za SNS glave dozvoljeno da gaze studente.

Vi hrvatski srbi ste najgori od sve dece
ja sam srbin iz crne gore, znas koliko je nama para dao vucic i pomogao nam da syebemo mila i sta ja sad treba da udarim na vucica, ima normalno hiljadu mana kao i svaki covjek, ali kad vidim ko je u cg ovdje protiv njega NIJE MI DOBRO!

ja sam srbin iz crne gore, znas koliko je nama para dao vucic i pomogao nam da syebemo mila i sta ja sad treba da udarim na vucica, ima normalno hiljadu mana kao i svaki covjek, ali kad vidim ko je u cg ovdje protiv njega NIJE MI DOBRO!
Đukanovića nije srušio njegov partner Vučić već Srpska Pravoslavna Crkva predvođena mitropolitom Amfilohijem kojeg je Vučićev Informer nazivao izdajnikom i saradnikom Đukanovićeve vlasti.

https://informer.rs/politika/vesti/...v-vucicevog-dolaska-u-crnu-goru-za-badnji-dan

Back