Incident na Novom Beogradu: Kolima se zaleteo na okupljene građane pa udario studentkinju (VIDEO)

Interesantno je to da niko od nas nije rekao nešto u smislu, trebalo ju je malo dokačiti po to smirenoj i praznoj glavi, šutnuti je bar....
To je ok. Agresija nije poželjna, ali s druge strane da je taj neko, udaren autom, član naše familije, to ne bi moglo tako lako da prođe, navodnim mirnim privođenjem.
Da je neko moj, zaletila bi se, pa šta bude bude. Neka hapse, sude.
Ja sam hteo da napisem svasta ali sam se suzdrzao.
...ali ne bi je spasilo ni 10 BIA specijalaca.

ja sam srbin iz crne gore, znas koliko je nama para dao vucic i pomogao nam da syebemo mila i sta ja sad treba da udarim na vucica, ima normalno hiljadu mana kao i svaki covjek, ali kad vidim ko je u cg ovdje protiv njega NIJE MI DOBRO!
Kad vidiš kako komitaši i Prva familija, građanisti i Druga familija i Najbolji Srbi složno navijaju za Vučićev krah, mora da postoji nešto dobro kod njega.

Da li stvarno vjeruješ da je Vučić poslao nekog da gazi ljude?
Jel veruješ da je hitler pred kraj slao decu od 12 godina u rat?

IMG_20250124_195605.jpg

Poslednja izmena:
Ako jeste isplanirano (što je vrlo moguće), mene i dalje zanim mentalni sklop dotične koja je na to pristala. Kolika dileja teba da budeš?
I mene. Ipak je ona dobro stisla petlju. Nikad ne znaš među 50 ljudi ko će kako na tebe da reaguje čak i kad ne gaziš ljude kolima.
Bogami, ili je luda ili glupa ili oboje

Back