Incident na Bulevaru: Vozač istrčava iz kola i bije starca

E pa ima da te stavljaju u srpski kolektivitet.

Kada se ne bunimo kada nas stavljaju u kolektivitet za nesto dobro, ne mozemo da se bunimo kada nas stavljaju u kolektivitet za nesto lose.

Tako funkcionisu kolektivni identiteti.

Ne moze i jare i pare.

Znaci- 'Ponasan sam na Zivojina Misica, jer je on deo mog srpstva.'

Super, onda je i deo tvog srpstva tamo kada neki Srbin siluje neku zenu.

I to je to.
nije to to
Ponosna jesam na Živojina ali
Nisam ponosna ako neki siledžija bije i siluje.
i ne želim da pravdam to na način - pa to je srpski model ponašanja, usvojen nepisano šta ću takvi smo mi srbi.
nismo svi takvi
ali ja ne mogu da sprovodim zakon po ulicama
taj ko bi trebalo da ga sprovodi krije se i zabušava.

E pa ima da te stavljaju u srpski kolektivitet.

Kada se ne bunimo kada nas stavljaju u kolektivitet za nesto dobro, ne mozemo da se bunimo kada nas stavljaju u kolektivitet za nesto lose.

Tako funkcionisu kolektivni identiteti.

Ne moze i jare i pare.

Znaci- 'Ponasan sam na Zivojina Misica, jer je on deo mog srpstva.'

Super, onda je i deo tvog srpstva tamo kada neki Srbin siluje neku zenu.

I to je to.
Sereškofoka.

ovo je najgori mogući izgovor - ikada izrečen.
da li smo svi takvi?
nismo
ja ne pristajem da me se trpa u koš sa necivilizovanim i društveno neodgovornim narodom.

mislila sam da nam je standard nizak i da je to ponašanje posledica nekog revolta
ali ispostavilo se da ljudi koji imaju najviše para prave najveće sranja u saobraćaju i šire
i ne snose nikakve posledice.
Naravno da nije izgovor, već čist šovinizam.

Na mučnom snimku koji je objavljen na Instagram stranici serbialive_beograd, a nije poznato tačno kada je nastao, vidi se kako se automobil naglo zaustavlja ispred starijeg čoveka, koji nogu pred nogu prelazi Bulevar kralja Aleksandra, u blizini „Liona“.

Iz kola, koja su se zaustavila desetak metara napred, istrčava vozač, koji je najverovatnije za neki santimetar „promašio“ dezorjentisanog čoveka

Dok pešak stoji nepomično i gleda korpulentnog mladića koji mu besno prilazi, sve snima kamera iz automobila koji je parkiran odmah iza njiih. Mladić prvo gura čoveka koji pada na asfalt, a onda počinje da ga šamara i u jednom trenutku šutira.

Heroj dana je devojka, koja je punih ruku pritrčala sa ulice i stala između nasilnika i čoveka na zemlji i to je siledžiju na trenutak zaustavilo.

Pojavilo se još nekoliko ljudi koji su pomogli starijem čoveku da ustane, da bi se nasilnik, koji je već krenuo ka svojim kolima, stao i vratio se, ali, srećom, hrabra devojka i drugi prolaznici su sprečili da do novog napada dođe. Čovek koji je dobio batine nije ni pokušavao da se odbrani.

Da li je pešak bio pijan ili dementan, nije poznato, nesumnjivo je u prekršaju i izložio se velikoj opasnosti da ga udari automobil. Ipak, reakcija vozača koji je nasrnuo na njega je, u najmanju ruku, neprimerena, a verovatno će svaki gledalac imati svoje mišljenje.

Казнити маторог или његовог старатеља. Ипак је лик из кола преживео сувишан стрес.

Narod je prsao.

Bio sam u situaciji da mi neka pijana budala ili još gore dete iskoče ispred kola, ali koji je ovo nivo agresije u ljudima danas u ovom gradu to je horor.
Šta god da je, demencija,šlog,pijanstvo...deda je očigledno van vinkla, starac je, da ga zaustaviš saobraćaj i gaziš na sred ulice ...nije normalno.
Nadam se da će da uhapse budalu i malo "smire".

Гажење(обарање) је свакако елегантније.

A sta sam ja rekao da ce da se desi kad se vidi da su roditelji napokon poceli da vaspitavaju svoju decu onako kako misle...

Nema vise pionira, nema vise kolektivnog vaspitanja, sad je ono kako ih huskaju roditelji direknto i ono malo sto posle dodaju u skoli ....nema greske...

Eto to se dobija..

-----------------------------------------------------------
Ljudi kad je neko bolestan, ili ima kardio slabost, onda dodje tu i povremeno gubljenje fokusa, tj svesti a nije nesvest...nego pogubljenost.....
Kratkotrajna ili ne, ali se desava da osoba za 10 sekundi ne zna gde je....kao kad se mladi zanesu nesto u mislima...to bude kobno i kod mladih, zdravih , video sam za malo kako se osoba koja je procitala poruku na mobilnom 10 sekundi razmislja i onda se ukljucuje, i krece napred, ali nije se ukljucilo zeleno svetlo i bukvalno je za 10 cm izbegla da je ugazi automobil...jednostanvo se iskljucila porukom , pa ukljucila i mislila je ok , ukljucila sam se jer sam cekala poruku da shvatim, a zaboravila je da ustvari ceka zeleno na semaforu....a mlada je....

To se mnogo lakse desava starijima..
Jos ovaj deda ima ocigledno ukocenje krsta...tako hoda osoba koja ima ukocena krsta, ili slabu cirkulaciju krvotoka u kicmenoj mozdini , pa kad nervi kicmene mozdine ne dobijaju dovoljno krvi , onda noge ne slusaju...javlja se klecanje, , i popuste noge ako se krece brze...

E sad, ovde ocigledno ima i demencije i slabe cirkulacije oko krsta....
Samo pricam sta iz ugla medicinske forenzike moze da bude..

Da slucajno neko ne misli da starca boli dupe , da tera segu ili tako nesto...
U sustini , policija ga moze naci , ocas posla...ovo je p dim za naci..

Постоје важећи прописи за све то.

da je bio neki mladji lik, malo opasnijeg izgleda, ovaj vozac, bi samo nastavio voznju,,,,najverovatnije
Pa vidiš kako junačina ide unazad kad mu prilazi onaj mladić sa rancem.
Nego videla konjina da se radi o dedi koji nije u stanju ni ulicu da pređe, a kamoli
da se brani, pa rešio da se junači.
Phičketina najobičnija...

Nekad nisi u situaciji da vidis , narocito ako neko naglo krene da pretrcava. Mom prijatelju pre nekoliko godina se dogodilo da covek stoji pored puta, gleda u nebo , moli se i krsti se i kada se priblizio ovaj mu se bacio pod tockove. Preziveo , pokusao da se ubije, ali svejedno , moj prijatelj dobio 3 godine. Izasao posle 6 meseci , na uslovno.
Svejedno, upropasten mu zivot. Ima dosije sada. Zbog budale koja je htela da se ubije ....
Kada si nevin u takvim situacijama dobiješ uslovno ali ako si bio pod gasom ili prekoračio dozvoljenu brzinu osude te na robiju ma šta se desilo i ko se kako ubio.

Казнити маторог или његовог старатеља. Ипак је лик из кола преживео сувишан стрес.

Можда је боље да га је згазио и позвао комуналне службе? Поштујем и ту “школу мишљења.”
A mogao je da izbaci stres tako što bi se izdrao i ćao.

Na mučnom snimku koji je objavljen na Instagram stranici serbialive_beograd, a nije poznato tačno kada je nastao, vidi se kako se automobil naglo zaustavlja ispred starijeg čoveka, koji nogu pred nogu prelazi Bulevar kralja Aleksandra, u blizini „Liona“.

Iz kola, koja su se zaustavila desetak metara napred, istrčava vozač, koji je najverovatnije za neki santimetar „promašio“ dezorjentisanog čoveka

Dok pešak stoji nepomično i gleda korpulentnog mladića koji mu besno prilazi, sve snima kamera iz automobila koji je parkiran odmah iza njiih. Mladić prvo gura čoveka koji pada na asfalt, a onda počinje da ga šamara i u jednom trenutku šutira.

Heroj dana je devojka, koja je punih ruku pritrčala sa ulice i stala između nasilnika i čoveka na zemlji i to je siledžiju na trenutak zaustavilo.

Pojavilo se još nekoliko ljudi koji su pomogli starijem čoveku da ustane, da bi se nasilnik, koji je već krenuo ka svojim kolima, stao i vratio se, ali, srećom, hrabra devojka i drugi prolaznici su sprečili da do novog napada dođe. Čovek koji je dobio batine nije ni pokušavao da se odbrani.

Da li je pešak bio pijan ili dementan, nije poznato, nesumnjivo je u prekršaju i izložio se velikoj opasnosti da ga udari automobil. Ipak, reakcija vozača koji je nasrnuo na njega je, u najmanju ruku, neprimerena, a verovatno će svaki gledalac imati svoje mišljenje.

Stoku u zatvor jedno 3 godine pa sledeci put ce da promisli da li ovako da reaguje.

Imamo mi tehniku koja se zove opamecivanje budale, ali nisam siguran da bi vam se svidela, ali je efikasna..

To je kad dodje neko kao vi , a mi ga sacekamo pa ga tako udesimo da mesec dana mora da lezi u krevetu i sabira misli..
To su balkanske edukacije,
Ali stvarno nije prijatno i zato mnogi odlaze sa balkana...

Ta tehnika je toliko prihvacena u narodu , da su mene zbog 2m visine, brzine i snage stalno pitali sto ne radis kao opamecivac i imas platu 2000e minimum...
Ja se smejem, buraz mi to radio , plata je 6600e i vise..

Zene obozavaju opamecivace, i cesto ih zele da koriste...

Pomenuli ste je vise puta na forumu , kad vam neko dira dete, to je prema deci , kad neko dira dete a punoletan je, zatim kod nasilja u kraju , kod nasilja prema zenama, kod nasilja prema vama , nestrpljivost u redu , i bezobrazluk i tako to..bar jedno 20 puta je skoro svaki forumas to pomenuo...

Nema veze sa zelenasenjem...nije isti krug pakla..

Poslednja izmena:

Back