Инцидент код Книна уочи Божића: Ово је отворени позив на обрачун сa Србима

patkar

Primećen član
Banovan
Poruka
918
Инцидент код Книна уочи Божића: Ово је отворени позив на обрачун с преосталим Србима

У ноћи између 4. и 5. јануара, на споменик жртвама фашизма у српском селу Полача код Книна, подигнутом 1963. године, исписани су усташки симбол „U“ и крст изнад слова.

1118397764.jpg

https://rs.sputniknews.com/regioni/201901051118397849-knin-u/

Zlo ne miruje.

ja sam ziveo u polaci, ne mogu da verujem. inace mimo ovoga, u polaci je snimano dva filma koja su sad vec klasici, braca po materi i virdzina (jedini film koji govori o tom obicaju starom srpskom ja mislim).

sto se teme tice, hrvati nisu ljudi i ne znam sta ste ocekivali. ne kaze se dzabe granate na hrvate. za bolje i nisu.

Инцидент код Книна уочи Божића: Ово је отворени позив на обрачун с преосталим Србима

У ноћи између 4. и 5. јануара, на споменик жртвама фашизма у српском селу Полача код Книна, подигнутом 1963. године, исписани су усташки симбол „U“ и крст изнад слова.

1118397764.jpg

Zlo ne miruje.

KO vam kriv sta cete u toj bolesnoj drzavi. Prodajte sve sto imate i put pod noge. Imate EU pasose ustaske, pa idite u EU :D

Tesko je nasem narodu tamo.Ja opet smatram da oni treba da se bore za povrat svoje imovine.Oni koji ne mogu izdrazati ustaski zulum neka se presele kod nas u Republiku Srpsku.Najbolje bi bilo da oni mijenjaju svoju imovinu za imovinu Hrvata u BiH.Hrvati iz BiH masovno odlaze i za 30 godina smatra se ih uopste nece biti u BiH.Ako smo izgubili Sao Krajinu,imamo priliku da dobijemo citavu BiH.

Tesko je nasem narodu tamo.Ja opet smatram da oni treba da se bore za povrat svoje imovine.Oni koji ne mogu izdrazati ustaski zulum neka se presele kod nas u Republiku Srpsku.Najbolje bi bilo da oni mijenjaju svoju imovinu za imovinu Hrvata u BiH.Hrvati iz BiH masovno odlaze i za 30 godina smatra se ih uopste nece biti u BiH.Ako smo izgubili Sao Krajinu,imamo priliku da dobijemo citavu BiH.

Brate, na čemu si ti?

beže i Srbi...a muslimani i dalje imaju veći natalitet...čisto sumnjam, da vreme radi za Srbe

Brate, na čemu si ti?

Realnost.Sta mislis za 30 godina na sta ce da lici BiH ?? Samo dva naroda tu ostaju,to je ocigledno .Godisnje iz BiH odseli 10 - 15 hiljada Hrvata.

- - - - - - - - - -

beže i Srbi...a muslimani i dalje imaju veći natalitet...čisto sumnjam, da vreme radi za Srbe

Nemaju vise.Preko 80% njihovih opstina su u demografskom minusu

Pa u EU su većina fašisti.

Ти нешто знаш?
Кад се ниси даље макао од Косова.

- - - - - - - - - -

1118397764.jpg

Zlo ne miruje.

Која је то држава?

Pa u EU su većina fašisti.

oni su pre svega poslovni ljudi, a neke grupe imaju i malo opasnije ciljeve...dok su srpski vlastodržsci obične lopine, kukavice, prodane duše...željne svega...tuđih para, žena, vruće prasetine i jagnjetine...a i droge...mada obično šljokajuu rakiju šećerušu

Iako mislim da se radi o malom procentu Hrvata koji bi to nacrtali i nekim vecim delom medju balavurdijom, mislim da se radim o ozbiljnim bolesnicima.
Nesto tipa onih desnicarskih ludaka medju Srbima, pa cak i medju Rusima koji crtaju/isticu svastiku.
Jedina je razlika sto hrvatskim pacijentima ne treba svastika, kad oni imaju svoj bolesni simbol.
Problem je sto kod njih drzavni vrh to ne sankcionise sa dugogodisnjim zatvorom, jer im treba trajna dimna zavesa za pljacku drzave.
Rezultat je iseljavanje samih Hrvata iz takve Hrvatske.

nema nikakvih problema u Hrvatskoj. Za ove praznike sam prosao Hrvatsku uzduz i popreko i svuda docekan kao i svi ostali domaci i strani gosti iako sam svima odmah naglasio da sam sumadinac, znaci, cetnik. Cak su me i zayebavali zato ( ".......cetnik........sta pijes?" )
I necu nikada promeniti svoje pozitivno misljenje o hrvatima................................osim ako mi neko plati 100 dolara.

nema nikakvih problema u Hrvatskoj. Za ove praznike sam prosao Hrvatsku uzduz i popreko i svuda docekan kao i svi ostali domaci i strani gosti iako sam svima odmah naglasio da sam sumadinac, znaci, cetnik. Cak su me i zayebavali zato ( ".......cetnik........sta pijes?" )
I necu nikada promeniti svoje pozitivno misljenje o hrvatima................................osim ako mi neko plati 100 dolara.

Ali pošto mi znamo da ti nisi "Srbin" i da sobom nosiš zapah boršča iz tajge, propade ti sva obavěštajna rabota. Efekat ti je 0 kod Srba.

Ма то неки нејаки Кроачићи шиље рацу ...

Него да вам кажем нови тренд у свету :
Био сам у Немачкој, војна гробља запуштена ... фуј !

Нема ништа од размишљања о славној прошлости,
погледајмо у будућност !

Захтевајмо од наше владе да нас "трује" мало рекламирањем освајања космоса,
у Америци, Русији, Кини, Јапану, Француској ...
Сви гледају нека лансирања ракета, прате освајање космоса,
уплаћују лет до Марса ...

А где смо ми ?
Освајамо Косово !

Ееееј, алоооо !
Освајамо Косово !!!???

Вучићу, хоћемо нов репертоар твојих наступа !

Back