Incest

Help please!

Početnik
Poruka
4
Dobro vece!
Imam nezgodnu situaciju, trudnu kuju u incestu sa sinom. Poceo je da joj se vidi stomak pre nedelju dana.. Da li znate gde da me uputite da resim ovaj problem pre nego sto je prekasno? Materijalna situacija nam je veoma losa pa nam odlazak kod veta i nije neka opcija, osim ako je voljan da pomogne!

Dobro vece!
Imam nezgodnu situaciju, trudnu kuju u incestu sa sinom. Poceo je da joj se vidi stomak pre nedelju dana.. Da li znate gde da me uputite da resim ovaj problem pre nego sto je prekasno? Materijalna situacija nam je veoma losa pa nam odlazak kod veta i nije neka opcija, osim ako je voljan da pomogne!
U pitanju je pit bull..koji svakako trazi previse odgovornosti. U stanu smo, pa nije bilo lako drzati ih odvojene :( a malog nisam kastrirala na vreme jer je jos mutirao glas...pistao je kao lud!

da, svi zele da imaju incestoidne pitbulove,lako ces ih udomiti
pa stvarno neki odgajivači tako rade da zadrže karakteristike koje žele a ne mogu da nađu mužjaka ili ženku sa pedigreom iz neke druge linije sa tim karakteristikama.To su oni uzgajivačini koji ne razmišljaju o tome da dobiju zdrave pse nego pse koj izgledaju onako kako bi oni hteli.
Inače čini mi se da iz takvih okota obično imaju više šansi za epilepsiju i tako neke urođene zdravstvene probleme ali nisu ništa agresivniji.

Nisu ružni,imaju baš simpatine,možda malo praseće face,ali su baš slatki onako kad se nasmeju.I strašno su umiljati.Nisu uopšte takva čudovišta za koja ih ljudi smatraju.
Zar prasece lice nema bul terijer?
Pitbul je kod nas koliko znam zabranjen za drzanje po zakonu, poneki imaju kada ostare psihicke probleme ako nisu dovoljno socijalizovani.Ovi koji su iz incesta imaju ogromne sanse da budu ili bolesni ili totalno bez kontrole u nekim momentima,i ja se ne bih kockao da ga uzmem.Iskreno iako imam dobro iskustvo sa pitovima generalno ,ne bih ga drzao nikad.
@tema- samo veterinar moze da vam pomogne,nema druge.

Zar prasece lice nema bul terijer?
Pitbul je kod nas koliko znam zabranjen za drzanje po zakonu, poneki imaju kada ostare psihicke probleme ako nisu dovoljno socijalizovani.Ovi koji su iz incesta imaju ogromne sanse da budu ili bolesni ili totalno bez kontrole u nekim momentima,i ja se ne bih kockao da ga uzmem.Iskreno iako imam dobro iskustvo sa pitovima generalno ,ne bih ga drzao nikad.
@tema- samo veterinar moze da vam pomogne,nema druge.
Ono stvarno bul terijer vise liči na prase al i ovaj me nekako asocira na prasecu facu,dal zbog čkiljavih ociju ili sta je.Al čini mi se da nisu zabranjeni još uvek kod nas da ih drže punoletna lica...Mada možda nisam u toku ako se menjalo skoro.

Za zdravstvene probleme znam da imaju velike sanse,iz takvih okota,al za narav već nisam siguran,nisam čuo stvarno.
Pričam ovako generalno nisu toliko krvoločna rasa koliko ih bije loš glas zato što imaju snagu i svi su čuli te horor priče kao mogu da budu opasni.

Ono stvarno bul terijer vise liči na prase al i ovaj me nekako asocira na prasecu facu,dal zbog čkiljavih ociju ili sta je.Al čini mi se da nisu zabranjeni još uvek kod nas da ih drže punoletna lica...Mada možda nisam u toku ako se menjalo skoro.

Za zdravstvene probleme znam da imaju velike sanse,iz takvih okota,al za narav već nisam siguran,nisam čuo stvarno.
Pričam ovako generalno nisu toliko krvoločna rasa koliko ih bije loš glas zato što imaju snagu i svi su čuli te horor priče kao mogu da budu opasni.
Sve zavisi od vlasnika...Zato i kazem da nemam losa iskustva,svi moji dugari koji su ih imali su ih dobro socijalozovali, decu su obozavali,ali...ne znam,ipak njima je psiha pomalo neuravnotezena.

Dobro vece!
:think:
meni ovde ništa nije jasno

Back