Gajo ex
Ističe se
- Poruka
- 2.167
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zato sto sam lose potkovan i pitamPostoji nešto što je Božija volja a nešto po Božjem dopuštenju. Slabo si verski potkovan. Za višu matematiku moraš proći osnovnu i srednju školu. To je kao danas. Deca završe osnovnu školu i ne znaju tablicu množenja i deljenja i kako će da na tabli nešto izračunaju, da izvade koren iz nekog broja. Katastrofa. Moraš ih sve učiti iznova.
Nije to za razmnožavanje već za probu, za seksanje. Englezi su hladnokrvniji od Balkanaca. Manje se zaljubljuju. Posle se prave kao da ničega nije bilo. Englezi, šta ćeš. Kod nas bi se još posle seksa odmah i ženili.Zar nema niko drugi za razmnožavanje ili štetni uticaj Islama?
Vera nije logična ako misliš da prostom logikom sve rezonuješ kad je vera u pitanju. "Verujem zato što je apsurdno" - ko ono reče? Odjavljujem se. Imam posla.zato sto sam lose potkovan i pitam
ali ne dobijam odgovore nego napade da se ne razume u to.
vera je prosta, veru treba da razume prost covek... nije nauka niti visa matematika..ona je kreirana da bude dostupna i lako razumljiva..
takva je Bozija rec..jednostavna i razumljiva.
ako vera nije razmiljiva onda postoji problem u tumacenju.
Твоји темељи су криви, почео си да градиш на кривим темељима и питаш ме где је грешка са зидом који си урадио.a sta je ovde pogresno postavljeno?
Vjera je prosta u elementarnim pitanjima, a to je ono s čim se mi danas najmanje bavimo. Ili se bavimo doktrinama, pa se ljudi natežu u raspravama, ili kontroverznim pitanjima, a ovo svakako spada u tu kategoriju.zato sto sam lose potkovan i pitam
vera je prosta, veru treba da razume prost covek... nije nauka niti visa matematika..ona je kreirana da bude dostupna i lako razumljiva..
Pa pojašnjeno ti je.zato sto sam lose potkovan i pitam
Incest nije zabranjen,nije kažnjiv, samo formalizovanje incestuoznog braka je još ostalo kao zabranjeno da se upiše u javne knjige.Jedini zakon koji postoji je zakon prirode.
Incest je uvek bio i bice greh. Samo sto su davno deca rodjena I unakazena zbog incesta umirala... Danas da je dozvoljeno ljudsko drustvo bi bilo puno genetickih unakazenih, bolesnih ljudi.
Iz ne toliko davne proslosti eto vam primer Islanda.
То је као да се чудиш што не разумеш Рат и мир, а ниси га ни отворио већ би да ти други препричају.zato sto sam lose potkovan i pitam
Mislim da nije samo to. Neko s kim si odrastao,video mu telo u neseksualnoj konotaciji, ko ima sličan miris kao ti na koji si navikao kao miris rođaka, dakle feromon koji je isti a nešto što je isto (kao isti polovi magneta) se odbija, neko ko liči na tebe, kako pobogu s takvim nekim da imaš seks? To je još odvratnije od razmišljanja o genetskim mutacijama šta bi bilo kad bi bilo.Zasto incest stvara odvratnost u ljudskim glavama? Iskljucivo zbog mutacija. Fora je u tome sto taj mehanizam u mozgu moze da se sabotira. Primer drevni Egipat gde su se deca od faraona medjusobno uzimala.
2 velika incesta i jedan malo manjijer strogo gledano imas dva velika incesta u istoriji..prvo pocev od dece adam i eve a onda od dece noja.
ispada da smo svi mi potomci greha.
Ko kaze da je njegova porodica jedina prezivjela?ako je zabranio pre potopa, kako se onda civilizacija obnovila posle potopa ako je nojeva porodica jedina prezivela?
čitaj sz obrezanje u duhu je bilo i u doba mojsija.Некад је било гријех да припадник Божијег народа не буде обрезан а данас хришћани немају физичко већ духовно обрезање у Крштењу.
Zato su u drevnom Egiptu razdvajali brata i sestru i njihov prvi susret je bio dan vencanja. Tako su sabotirali mehanizam u mozguMislim da nije samo to. Neko s kim si odrastao,video mu telo u neseksualnoj konotaciji, ko ima sličan miris kao ti na koji si navikao kao miris rođaka, dakle feromon koji je isti a nešto što je isto (kao isti polovi magneta) se odbija, neko ko liči na tebe, kako pobogu s takvim nekim da imaš seks? To je još odvratnije od razmišljanja o genetskim mutacijama šta bi bilo kad bi bilo.
kako im rekao tako što je sari rekao sledeće godine će dobiti sina u 90-oj godCovek polyzivotinja nije coveku to palo na pamet da je greh.
trebao bog da mu kaze.
Ali je bilo i fizičko obrezanje bez kojeg nisi mogao biti dio Božjeg naroda.čitaj sz obrezanje u duhu je bilo i u doba mojsija.
apostoli nisu taj večan zavet obavezivali nejevrejima. svojevoljno kao i krštenje u gospoda Isusa Hrista
da i to je taj zavetAli je bilo i fizičko obrezanje bez kojeg nisi mogao biti dio Božjeg naroda.
Zašto bi hrišćanin morao biti FIZIČKI obrezan?da i to je taj zavet
hrišćanin mora biti obrezan i fizički i duhovno kao u sz jer taj zavet je večan i nepromenjiv. nije to zakon nego savez/zavet koji su apostoli izmenili tj nisu preneli nejevrejima
ko da si izbosneZašto bi hrišćanin morao biti FIZIČKI obrezan?
То је тачно, али онда се истом таквом логиком не треба размножавати ни са болеснима, инвалидима, и са било ким ко није генетски нормалан или супериоран, сви они ће стварати болесно потомство.Incest dovodi do degeneracije. U Švajcarskoj se žene bliski rođaci između sebe, zato svako malo naletiš na ludnicu. Otac Žarko Gavrilović je govorio o tome, da kod jevreja ima dosta gluvoneme dece jer se žene između sebe.
Ti li si Zilote?ko da si izbosne