LJILJA MMM
Zaslužan član
- Poruka
- 104.660
Žao mi zbog Lea.......prelep pas i verujem prelepih 10 godina sa njim 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Hvala vam svima na recima utehe. Malo sam se oporavila jer sam i sama svesna da vreme ne mogu da vratim. Sinoc smo dobili novog malog macka. Drug moga sina nam je doneo dve male mace i mi smo uzeli jednu. Mikac nam je bio prva maca a sada znam da nikada vise necu ziveti bez maca. Ovaj je isto malo sivkasto tigrast kombinovano sa belim. Presladak je. Jos mu nismo dali ime. Hteli smo da bude isti kao moj Mici ali smo uvideli da to nema smisla i da nista i niko na svetu nije isti. Inace imamo i psa bretona. On je slican onom Simi iz serije. Nas Meda je cak i lepsi. Star je 4 godine. On je tek prica za sebe. Obozavamo ga a i on nas. Ranije dok su mi deca bila mala mislila sam da nemam vremena za kucne ljubimce a sada dobro znam da prosto ne mogu da zivim bez njih. Svima srdacan pozdrav.

Hoću *Mrvice*. Voleću ih, već ih puno volim. Mnogo mi se dopada ova komunikacija između ljudi koji se ne poznaju a razumeju se. Tek sam od pre neki dan u ovoj priči. Tražeći utehu mnogo mi je lakše što sam izbacila iz sebe onu teskobu. To ne razume svako. A ovde vidim svi imate ogromno srce za ta draga stvorenja. Možete misliti kakve su bile reakcije nekih ljudi na to što smo svaki dan kolima odlazili u grad da vozimo mačku kod veterinara?! Jedna osoba je rekla "što se zamlaćujete s tim?". Dobila je adekvatan odgovor. Prvi moj tekst je bio malo poduži ali koliki god da je bio nije mogao da izrazi ono što sam tada osećala. Ne zamerite mi.![]()

mimi's mnogo mi je zao. ne mogu da verujem da se to desilo..

Juče se ponašao najnormalnije moguće, nikakvih problema niti promena nije bilo. Jurcao je okolo za komšijskim mačkama, dobio batine od onog većeg mačora, istukao ona dva mlađa od sebe, ogrebao se za klopu po celom komšiluku... Nije imao ni novih krpelja za skidanje. A jutros mi je mimi's dad javio da su ga našli ukočenog na livadici između nas i komšija. Ne razumem kome je mogla toliko da smeta mačka samo zato što je naša?! Nikad neću razumeti taj ruralni mentalitet.
![]()
Bili 2008.-2010.