IN MEMORIAM

Danas mi je od starosti umro pas. Ženka je, Cejka se zove. Ona nije rasna, ali je jako pametan pas. Uz nju sam odrasla. Ima 15 godina, stara je. Ne mogu vam opisati tugu. Negovana je do poslednjeg izdisaja.

phpqFydM0AM.jpg

Samo polako, to je normalno i kamo sreće da svi odu tako, od starosti kao tvoja kuja i kao što će verovatno i moj Gizmo. Čekaće te ona kod duginog mosta. ;) A ti u međuvremenu još nekoj životinjici pruži ljubav koju si i njoj, jer jedino se ljubav množi deljenjem. :zag:

imala sam dobermana DONA se zvala.Bila je prava dusica,mica,obozavala sem je.a onda su mi je otrovali jednu noc,nisam mogla da nadjem veterinara ,uginula je u roku od pola sata.Ne znam koji bi joj zlotvor magao nauditi jer je bila prava dobrica, i sta su joj dali kad je tako brzo uginula.inace uginula je na moje oci,bila sam pored nje ,nikad se gore nisam osecala nego tad,gledala me je tuznim okama,trazila pomoc,a ja sam bila bespomocna.i sada mi se place kad se setim tok trenutka.:sad2::sad2:
A onda sam dobila aju ,drzim je u kuci, i vodim racuna vise nego ikada da joj neki kreten nenaudi.I jako sam se vezala za nju.dusa moja mala
Zao mi je Done :sad2:
Ali je dobro sto sad imas novog psa da ti ublazi tugu :)
Izmazi Aju za mene :cmok2: :heart:
Danas mi je od starosti umro pas. Ženka je, Cejka se zove. Ona nije rasna, ali je jako pametan pas. Uz nju sam odrasla. Ima 15 godina, stara je. Ne mogu vam opisati tugu. Negovana je do poslednjeg izdisaja.

phpqFydM0AM.jpg

Jako mi je zao :sad2:
Moras se ohrabriti u ovakvim trenucima a i mi smo tu :zag: :heart:
Sigurno postoji jos 100000 kuca kojima treba da ih neko voli i cuva :heart:
A takvu osobu mogu naci u tebi :heart:

Zanima me kako prezivljavate kada vam ugine ljubimac koga toliko volite,pa cak i da ga naucite da se popne na vase rame kao sto sam ja uspeo...Uginulo je nedavno kad je pao onaj veliki sneg nista mu nije bilo kad sam se probudio spawalo je pored mog kreveta,nisam ga dirao ali kad sam saznao za tragediju oci su mi bile pune suza,nadam se da je na nekom boljem mestu z:cry:
copyofee.png

ja te razumem u potpunosti z:cry:
skoro svi ovde sa sveta zivotinja zna kako ti je.
neces svog ljubimca zaboraviti,uvek ga ces se secati i voleti,a bolece valjda nekad nestati,uzmi drugu macu razveselice te.

Dragi Željko, svi smo mi bili u takvim situacijama.
Ja se nekako posebno vezujem za svoje ljubimce, pa za ljude, stvari....kad nešto izgubim
sve mi se čini da je deo mene otišao s njima. Onda iz početka.
Ima još puno životinjica kojima si baš ti potreban.
Ne tuguj, dečaće:mazi:

nemam mog olija vec 5meseci,svaki dan mislim na njega,cim sam tuzna setim se njega i nema ga da mu pricam moje tajne i sta me muci,jedini on cuti i niko me ne kaze.nema ko kad prolazim kroz dvoriste da vuce za nogavicu i gricka,nema ko da mi skace po vratima i zove,nema moje maze slatke,i moje naradzaste okice i duge noge koje trci kao munja z:cry:z:cry:z:cry:
10oiftd.jpg

gledao sam slike kako jedno malo, "pokislo" mache zapalili, a drugo udarili cekicem u glavu dok spavalo.

Dao bih im dve godine zatvora, sigurno :( :( :( sinoc sam to gledao, a jos ne mogu da se oporavim. Pratice me te slike duze vreme :(

gledao sam slike kako jedno malo, "pokislo" mache zapalili, a drugo udarili cekicem u glavu dok spavalo.

Dao bih im dve godine zatvora, sigurno :( :( :( sinoc sam to gledao, a jos ne mogu da se oporavim. Pratice me te slike duze vreme :(
z:cry: z:cry:
Jao boze..:(
Kako samo groznih ljudi ima z:((
nemam mog olija vec 5meseci,svaki dan mislim na njega,cim sam tuzna setim se njega i nema ga da mu pricam moje tajne i sta me muci,jedini on cuti i niko me ne kaze.nema ko kad prolazim kroz dvoriste da vuce za nogavicu i gricka,nema ko da mi skace po vratima i zove,nema moje maze slatke,i moje naradzaste okice i duge noge koje trci kao munja z:cry:z:cry:z:cry:
10oiftd.jpg

Joj joci jako mi je zao z:cry: z:cry:

Kad sam ja došla na Svet životinja, preskakala sam ovaj naslov. I druge čijeg sam se sadržaja štedelaI! Ipak, pročitah priču i malom Stenliju z:( To me podstaklo da kažem koju nreč o mojoj prelepoj i prepametnoj kuci Lori. Tešili me ljudi čije nickove samo znam. Bi mi lakše samim tim što sam videla da ima ljudi koji su kao i ja, da se to nije desilo samo meni...
Budi spokojna, draga imagination! Tvoja draga Cejka je otišla negovana do poslednjeg izdisaja... moja Lora i koliko još takvih to nisu dočekali....Zato piši draga o svojoj ljubimici...piši i plači..možda neko broji naše suze....Evo, ja već plačem....

Meni je neizmerno žao što nisam bio sa Stenlijem do zadnjeg trenutka... i sebi to nikada neću oprostiti, zato što sam bio takvo odvratno đubre da sam zaboravio na njega... to i treba da me mori čitav život...

iw206q.jpg

Napustio me je pre tri dana. Još uvek ne mogu da se pomirim sa tim. Očekujem svaki put kada otvorim vrata da će me tu dočekati kao i obično. Bio je mlad i pun života. Imao je samo godinu dana.... ali pogrešno postavljena dijagnoza, dovela je do preranog rastanka. Grozno se osećam jer nisam nikako mogla da mu pomognem. Bio je neverovatna dobrica i uvek bi mi ''odgovarao'' kada mu se obratim. Svuda me je pratio, gde god bih bila u kući ili dvorištu, pravio mi je društvo. Zauvek će ostati u mom srcu kao i trenuci koje smo proveli zajedno.

Back