imaginacija*
Buduća legenda
- Poruka
- 27.140
Ne mogu danas ništa o njoj...
Napisaću kad se smirim malo, za nekoliko dana...
Napisaću kad se smirim malo, za nekoliko dana...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Danas mi je od starosti umro pas. Ženka je, Cejka se zove. Ona nije rasna, ali je jako pametan pas. Uz nju sam odrasla. Ima 15 godina, stara je. Ne mogu vam opisati tugu. Negovana je do poslednjeg izdisaja.
![]()

Zao mi je Doneimala sam dobermana DONA se zvala.Bila je prava dusica,mica,obozavala sem je.a onda su mi je otrovali jednu noc,nisam mogla da nadjem veterinara ,uginula je u roku od pola sata.Ne znam koji bi joj zlotvor magao nauditi jer je bila prava dobrica, i sta su joj dali kad je tako brzo uginula.inace uginula je na moje oci,bila sam pored nje ,nikad se gore nisam osecala nego tad,gledala me je tuznim okama,trazila pomoc,a ja sam bila bespomocna.i sada mi se place kad se setim tok trenutka.
A onda sam dobila aju ,drzim je u kuci, i vodim racuna vise nego ikada da joj neki kreten nenaudi.I jako sam se vezala za nju.dusa moja mala

Danas mi je od starosti umro pas. Ženka je, Cejka se zove. Ona nije rasna, ali je jako pametan pas. Uz nju sam odrasla. Ima 15 godina, stara je. Ne mogu vam opisati tugu. Negovana je do poslednjeg izdisaja.
![]()

![]()

.
sinoc sam to gledao, a jos ne mogu da se oporavim. Pratice me te slike duze vreme 
gledao sam slike kako jedno malo, "pokislo" mache zapalili, a drugo udarili cekicem u glavu dok spavalo.
Dao bih im dve godine zatvora, sigurno![]()
![]()
sinoc sam to gledao, a jos ne mogu da se oporavim. Pratice me te slike duze vreme
![]()

gledao sam slike kako jedno malo, "pokislo" mache zapalili, a drugo udarili cekicem u glavu dok spavalo.
Dao bih im dve godine zatvora, sigurno![]()
![]()
![]()

nemam mog olija vec 5meseci,svaki dan mislim na njega,cim sam tuzna setim se njega i nema ga da mu pricam moje tajne i sta me muci,jedini on cuti i niko me ne kaze.nema ko kad prolazim kroz dvoriste da vuce za nogavicu i gricka,nema ko da mi skace po vratima i zove,nema moje maze slatke,i moje naradzaste okice i duge noge koje trci kao munja
![]()

To me podstaklo da kažem koju nreč o mojoj prelepoj i prepametnoj kuci Lori. Tešili me ljudi čije nickove samo znam. Bi mi lakše samim tim što sam videla da ima ljudi koji su kao i ja, da se to nije desilo samo meni...