mrvica i cile
Primećen član
- Poruka
- 918
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Posle svega,ostala je prevelika tuga i bol.Njegov pogled i patnju neću nikada zaboraviti.Sada imam tri pudlice i persijsku macu.Naravno sve ih obožavam... ali DINO je bio DINO.
uvek me ova tema tako rastuzi...

Narocito jer znam da bi ostao ziv da sam ga mogla negovati. Ne znam da li postoji zivot posle smrti...zelela bih da Hrvoje sada trckara nekim drugim dimenzijama. Ovim sam zelela da ostavim makar nekakav trag o postojanju njegovog majusnog bica na ovoj planeti.... 

Mukica mala, otišao je iza duge da mu bude lepše nego u ovom okrutnom, prljavom svetu, gde nisu mnogo marili za njega...Budi sigurna da je duša mala zajedno sa svim našim drugarima malenim ovde http://www.indigo.org/rainbowbridge_ver2.html:sad2::sad2::sad2:
, ljubav mala, kako je meden...

POSLEDNJI POZDRAV ZA HRVOJA BIDNOG
Hrvoje je macic kojeg sam upoznala na moru...na Hvaru. Jedan mali zuti mrsavi, smrcav i slinav macic...bio je najslabiji u leglu i bolesnjikav, ali tako mio i umiljat. Trudila sam se oko njega, mackala ga antibiotskim mastima po krmeljavim ocima punim slinavog sekreta, kupovala maciju hranu, i nekako, dok smo bili tamo delovalo je kao da se oporavlja. Vratili smo se 30.8. Danas, 15.9. on je kako su nam javili domacini "otisao Bogu na istinu". Malac nije ziveo ni punih 4 meseca. Uzasno sam tuznaNarocito jer znam da bi ostao ziv da sam ga mogla negovati. Ne znam da li postoji zivot posle smrti...zelela bih da Hrvoje sada trckara nekim drugim dimenzijama. Ovim sam zelela da ostavim makar nekakav trag o postojanju njegovog majusnog bica na ovoj planeti....
Ovo je Hrvoje na mami - uvek je mucenik trazio neko toplo mesto da legne...ali ga je slabo ko primao
![]()
A ovo sa bratom...onas sto se krije iza...stalno se izdvajao i bezao od jacih u leglu.
Iako sam negde shvatala da kao najslabije mace ima vrlo male sanse da prezivi u uslovima gde niko ne obraca posebnu paznju na njega, bez veterinarske ili prosto ljudske nege, bas me je pogodilo. Ne mogu da zaustavim suze...umro je strasno mali...zuta grudvica...bem ti zivot...

Baš je lepa, mnogo mi je žao, trebalo je da je sterilišete, možda bi joj bio lakši život, jer ako sam dobro razumela, ona je bila ulična maca o kojoj ste brinuli.

Ne okrivljavaj se, ne možeš vratiti prošlost.
Ima još toliko mačića kojima je potrebna tvoja pažnja! Misli na njih i biće ti lakše.

Ne mozes preko svojih mogucnosti. Svi mi cinimo onoliko koliko mozemo...ostalo je sudbina. Bitno je da si ih voleo i da si bio nezan sa njima dok su bili zivi.

(Zao mi je za Stenlija ali kako si zaboravio da si ga ostavio kod veterinara u Pet shopu tri dana a da se nisi interesovao za njegovo zdravlje i stanje?