In a town that's cold and gray,we will have a sunny day :)

Dobar film....ili drustvo napolju...

Neki film poput ovog: -->
2w4acg9.jpg
:cool:

Kao sto moj hippie naslov govori (:mrgreen:),ponekad,jednostavno nam nije bitno koliko su lose stvari koje nas okruzuju,samo ako postoji ta jedna dobra,ta jedna savrsena,koja ce nas ciniti srecnim makar jedan dan...Sad,mene zanima...Sta je to sto moze toliko da Vas usreci,da ste sposobni da zaboravite na sve lose,na celo okruzenje,i da jednostavno budete Vi,sami,i taj poseban trenutak? :rumenko:

Muzika,neka opustajuca,prijatna...!!!
I neki dobar film...:P

Dobar film....ili drustvo napolju...

Neki film poput ovog: -->
2w4acg9.jpg
:cool:

:D:D svidja mi se film.... (((: (svidjaju mi se i glumci u filmu)

@tema
muzika, neka dobra knjiga i to je to....
ili bleja sa drushtvom po nashim ulicama, i tako.... iam svashta neshto, uglavnom je svaki dan drugachiji, male sitnice mogu laganica da uchine dan skroz drugachijim, i zanimljivijim....

Mene kisa,magla,oblaci,grmljavina oraspoloze, lepo vreme,tj. sunce me cini smrknutim i depresivnim,tako da me onda jedino oraspolozava bajs...

Miiiiiki,pa mi smo slični.Samo ja imam sobnu biciklu i prezirem je :D

nem ja pojma
ja sam srećna kad god ustanem i skuvam smrt-kafu
i otvorim novine
pravi penzioner :D
to mi je dosta za početak

Kao sto moj hippie naslov govori (:mrgreen:),ponekad,jednostavno nam nije bitno koliko su lose stvari koje nas okruzuju,samo ako postoji ta jedna dobra,ta jedna savrsena,koja ce nas ciniti srecnim makar jedan dan...Sad,mene zanima...Sta je to sto moze toliko da Vas usreci,da ste sposobni da zaboravite na sve lose,na celo okruzenje,i da jednostavno budete Vi,sami,i taj poseban trenutak? :rumenko:
Trening :)

Izbaci svu negativnu energiju a posle jednostavno nemam snage da se smorim :lol:

Back