Funny!
Buduća legenda
- Poruka
- 37.524
Dobar film....ili drustvo napolju...
Neki film poput ovog: -->
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da.
(Više volim zagrljaje od poljubaca.)
Mene kisa,magla,oblaci,grmljavina oraspoloze, lepo vreme,tj. sunce me cini smrknutim i depresivnim,tako da me onda jedino oraspolozava bajs...
Kao sto moj hippie naslov govori (),ponekad,jednostavno nam nije bitno koliko su lose stvari koje nas okruzuju,samo ako postoji ta jedna dobra,ta jedna savrsena,koja ce nas ciniti srecnim makar jedan dan...Sad,mene zanima...Sta je to sto moze toliko da Vas usreci,da ste sposobni da zaboravite na sve lose,na celo okruzenje,i da jednostavno budete Vi,sami,i taj poseban trenutak?
Mene kisa,magla,oblaci,grmljavina oraspoloze, lepo vreme,tj. sunce me cini smrknutim i depresivnim,tako da me onda jedino oraspolozava bajs...
Miiiiiki,pa mi smo slični.Samo ja imam sobnu biciklu i prezirem je
nem ja pojma
ja sam srećna kad god ustanem i skuvam smrt-kafu
i otvorim novine
pravi penzioner
to mi je dosta za početak
Debela iz bek from avr spejs
a ona meni kazhe da sam samozadovoljan
a gde ti je dechko?
TreningKao sto moj hippie naslov govori (),ponekad,jednostavno nam nije bitno koliko su lose stvari koje nas okruzuju,samo ako postoji ta jedna dobra,ta jedna savrsena,koja ce nas ciniti srecnim makar jedan dan...Sad,mene zanima...Sta je to sto moze toliko da Vas usreci,da ste sposobni da zaboravite na sve lose,na celo okruzenje,i da jednostavno budete Vi,sami,i taj poseban trenutak?