sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 31.870
Sta mislite kad se nekom muskarcu ne moze dici, da li se njemu stvarno nije digao ili se dignuo na unutarnju kontra stranu?
Da.Kao hidrocilindar dvosmernog dejstva?![]()
Ako imas hrabrosti lako ti mozemo dokazati.samo se vi tešite![]()
I ja isto, sa vlaznim argumentima.Priznajem samo čvrste dokaze.
Imao sam muke dok nisam skontao na šta misliš.
A znas kako mozes kitu namestiti da kad je dignuta bude ravno u pravcu?Imao sam muke dok nisam skontao na šta misliš.
Ne znam, impotenciju ne bi opisivao takvim mehanizmom delovanja. Sve je to do regulatora, ili pumpe, nije cilindar taj koji otkaže tek tako.
pa ako mu se ne moze dici to je valjda stvar devojke.Sta mislite kad se nekom muskarcu ne moze dici, da li se njemu stvarno nije digao ili se dignuo na unutarnju kontra stranu?
A znaci kad se mrtvom konju ne moze dici, nije on mrtav nego je okolis ruzan.pa ako mu se ne moze dici to je valjda stvar devojke.
znaci da je devojka ruzna/gruba/ili nesto vec
Ne vidim kako ne moze da ti se digne kada si sa dobrom i slatkom devojkom xD
A znas kako mozes kitu namestiti da kad je dignuta bude ravno u pravcu?
Namestis joj anti skejting ko na gramofonu![]()
![]()
![]()
![]()
Stara proverena tehnička rešenja.
Sad sam se setio face iz JNA, ubeđivao je guštere da može da održi potenciju tako što koren K-a podvezuje čvršćim koncem, kao kraj salame.![]()
Mogu da ga zamislim tako podvezanog, šta li je tek njegova riba mislila o toj salami.Nisi to trebao, ko zna koliko se idiota tako osakatilo. Mozda su ga neki ugurali u mrezicu kao budjolu.![]()
Ajmeeee , bas me podsjeti ; moram Rane opet odgledat ! Mocan filmMogu da ga zamislim tako podvezanog, šta li je tek njegova riba mislila o toj salami.Mrežica...
Kud sam se i setio...
Ili onaj trik sa štapićem od sladoleda iz filma "Rane"...Dule Savić fora...![]()
Nemam lepotice, nismo stigli da se "ukrasimo".Eh Daz .. Imas li i ti one green JNA tatto ?
Podseti me Sinke na njih, a ja tebe na film, eto čudesnog toka radnje...Aham .. ! Bas divno ! Uspomene su cudo !![]()
Danas su petlipa ako mu se ne moze dici to je valjda stvar devojke.
znaci da je devojka ruzna/gruba/ili nesto vec