miodragstankovich
Aktivan član
- Poruka
- 1.178
I tebi Windows
Nemoj tako, drži se na respiratoru... diše,tu je..
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I tebi Windows
'Ватањем за пећке 'армоникаше и шарањем ћуном по њима, "превиђајући" сав јад, беду,Да су свирали клавир кад је требало, вероватно данас не би били тајкуни чобанског порекла, већ само чобани.
Овако кренули са 'армоником, коју прост свет лакше капира и намлатили се пара.
Bogoljub ne radi ono u šta se ne razume ili da pravi nešto a to da zabranjuje svojoj deci.
Opet si Pogresino, to su vase Beogradske price u kojoj svako drugo koleno postaje starosedeoc. Nije uzalud doslo do antagonizma izmedju vas i Srba poznatijih kao Mestani. Pokusaj sagledati delove iznad Dunava i Save u drugom odgovarajucem konceptu. Moj prijatelj za razliku od vas starosedeoc Beograda, ajd' da budem precizniji Zemunac zaostavstina one tamnice naroda ima obicaj da kaze "dosli su neki ljudi koji pricaju cudnim jezikom.....".To što ti sad pričaš za Bogoljuba, to su isti takvi pričali za to tvoje onda.
Srbija i Bogoljub gledaju budućnost
Prošlost u muzeje
Dolaze ljudi za novo vreme!
U " Srpskom Davosu" su pisali i čitali bajke kako mala i srednja preduzeća stvaraju državu.'Ватањем за пећке 'армоникаше и шарањем ћуном по њима, "превиђајући" сав јад, беду,
пљачку и неморал новоуспостављених касти, а заобилазећи последице "транзиције",
ЧИТАЈ: ОРАГАНИЗОВАНЕ И СИСТЕМСКЕ ПЉАЧКЕ 5-тп листопадних најамника, показујеш
сву отужност свог приземног хумора и ћоравост реалног сагледавања догађаја у протеклих
20+ година....
Ако хоћеш да будеш овде "супермудератир-баја", почни од ЛОПОВСКОГ скупа на Копаонику
који су сами себе, као несумњиво прљава и у криминалу до ушију потонула дружина, назвали
"Српски Давос"! (наравно, и у Давосу се окупља врх криминалне банде планетарних размера)
П.С.
Немам сада времена, али ако стигнем, поставићу овде нешто података да исчерећим твоје жутило
које има повез преко једног ока, а друго има катаракту... Толико о твом реалном погледу на пећке
јајаре... Они су маЉи деца наспрам твоје ЖУТЕ БАНДЕ!
Doktorat dat sa dva padeza.Bogoljub ne radi ono u šta se ne razume ili da pravi nešto a to da zabranjuje svojoj deci.
Bogoljub ima fakultet a Gejts školu nije završio.
Niko se nije obogatio na pośteno nego po pravilima koja su takva kakva su.Opet si Pogresino, to su vase Beogradske price u kojoj svako drugo koleno postaje starosedeoc. Nije uzalud doslo do antagonizma izmedju vas i Srba poznatijih kao Mestani. Pokusaj sagledati delove iznad Dunava i Save u drugom odgovarajucem konceptu. Moj prijatelj za razliku od vas starosedeoc Beograda, ajd' da budem precizniji Zemunac zaostavstina one tamnice naroda ima obicaj da kaze "dosli su neki ljudi koji pricaju cudnim jezikom.....".
DovoljnoDoktorat dat sa dva padeza.
Kako to nisu mogli sprovesti na slobodnom neoliberalnom trzistu rada? Vratili su se u Srbiju gde imaju privilegije koje sam saljivo, ali tacno opisao. Deco nemojte upisivati fakultete koje uspesno završavaju nepismeni kovaci i muzicari. Srbima ce napokon krenuti nabolje kada budu poceli, bicu blag suditi izdajicama, dezerterima i ratnim profiterima bez obzira na stranacku, ideološku itd. deklaraciju.Niko se nije obogatio na pośteno nego po pravilima koja su takva kakva su.
Jedina razlika je da li su oni sa imetkom sposobni da to makar održe ako već nemaju hrabrosti i ideje poput Karića....
Bogoljuba čudi da takvi ne nude niśta?Kako to nisu mogli sprovesti na slobodnom neoliberalnom trzistu rada? Vratili su se u Srbiju gde imaju privilegije koje sam saljivo, ali tacno opisao. Deco nemojte upisivati fakultete koje uspesno završavaju nepismeni kovaci i muzicari. Srbima ce napokon krenuti nabolje kada budu poceli, bicu blag suditi izdajicama, dezerterima i ratnim profiterima bez obzira na stranacku, ideološku itd. deklaraciju.
Deco ovom ciki nemojte verovati, kao sto sam napisao uz razlog ne upisujte spomenute skole, klonite se stranackog i slicnog zaposljavanja.Meni se svidja Bogijeva šema...
Ako ponudiš samo dupe toliko ćeš biti plaćen.
A ako platiš ufur onda prodješ bolje.
Znači platiš školovanje na Bogijevoj biznis školici pa se sa Bogijevom diplomicom javiš da to implementiraš a plata ti stiže na račun u Bogijevoj banci.
Jel uspeo to još neko od ovih sa državnim vezama na tacni?
Gospodine propali buržuj iz najcrnjeg vremena,Deco ovom ciki nemojte verovati, kao sto sam napisao uz razlog ne upisujte spomenute skole, klonite se stranackog i slicnog zaposljavanja.
kArici kod njega spadaju u prihvatljivu kategoriju Bosanaca samo zato sto se knez cerge osilio pa je hteo napraviti politicku karijeru, a to je zasmetalo nekome, kao i sada stiglo je naredenje iz odredenih centara da se skloni sto je ondasnja zuta vlast bezpogovorno izvrsila.
Medu njima i ostalima koje je spomenuo nema razlike s' time sto prvi za vreme vladavine rezima u kojem su "uspeli" nisu smeli dati otkaz i previse maltretirati zaposlene posto se vodila takva politika sto su oni kao poslusnici prihvatili. Kao sto znamo bili su uspesni dok se nisu osilili znamo kako su kasnije prosli sa svojim umnim kapacitetima i sposobnostima nisu dorasli vodenju poslova u inostranstvu pa su se vratili prvoj varijanti sa kojom su napravili "uspeh" da nas "usrece".
Apologeta istih je razocarani 5-to listopadac posto je 6-tog izostalo ocekivano lukrativno radno mesto i sinekura, pa se okrenuo svojim arhineprijateljima inace je bio moderator na ovom forumu koji je uglavnom okupljao opozicionono raspolozivo clanstvo. Sadasnjim recnikom bi rekli zut da zuci ne moze biti, pojam zuti je kasnije nastao.
Magnovenje mrznje prema zutoj posasti je izazvalo nesagladive posledice jedna od njih je i izborna greska koja je rezultirala danasnjom vlascu, od dva zla nije izabrano vece nego najvece.
Draga deco nadam se da sam vam pojasnio neke nejasnoce.
Onaj vukao gajbice , onaj semenke...
Priče za budale.
Šta li bi radio da je njegova firma?Удувао се јесте ... али да ли баш респиарором
Не само да дише него и скаче
Šta li bi radio da je njegova firma?
Zbog ovakvih menidjera radnici beže iz firmi, gazda nema pojma ili mu slažu, a on trpa bonuse u dupe.
Zapravo oni su najveći problem u kapitalizmu - nisu vlasnici a nisu ni proizvodnja.
Zato se pokušalo sa socijalizmom ali avaj nagrnula sirotinja na jasle...
Postoji samo jedan mali problem on nije talentovan, a navikao je na protekcionizam pa se vratio gde mu je jedino dostupan. Od svog naklapanja jedino ste pogodili da vam neko mora pruziti sansu, ne bi ni takav protekcionizam predstavljao problem da se sansa pruza struci. Prevedeno na srpski jezik laicki objasnjeno ako se odlucuje kome poveriti urbanisticko uredenje grada od trojice talentovanih arhitekta protekcionizam nije problematican posto ce ga obaviti strucno i savesno svaki. Problem nastaje kada se formira gradevinska mafija gde se za investitore i izvodace radova postavljaju vasi "Bosanci" inace kondukter, soferi..... po struci koji su igrom nesretnih okolnosti po nas dospeli gde im nije mesto. Epilog svega je unistenje kulturne bastine barokni i secesionisticki gradovi na severu, unistenje i same prestonice gde im cela arhitektonska komora nije mogla objasniti da ne narušavaju prepoznatljivu siluetu grada. Kulturcid koji su izazvali sa nezaobilaznim unistenje sistema koji jos uvek funkcioniše po inerciji, a koji se gradio vekovima je izazvao nesagledive posledice koje ce se tek videti. Predrasude ne treba olako odbacivati, one su iskustvo sakupljao vekovima, da bi neko postao gradanin deo civilizovanog sveta potrebno je proci vise generacija koje se mere vekovima. Nadam se da ste napokon shvatili gde je kome mesto u drustvu, najverovatnije su vam i pre mene to objasnjavali, ali vam sujeta nije dozvolila spoznaju.Bolje jedan talentovani Industrijalac nego stotine mulj-privatnika preko Službe.
Puno babica - kilava deca.
Da me Bogi plaća za ovaj marketing sad bi došao vozač po mene.
zasto vas nekolicina uvek umisljate da ste neki veliki inTELEktualci, omalovazavate vecinu forumasa i nazivate ih prostacima? lupaju vas neki snobovski sindromi? gde vas samo stancaju tako pametne, a totalno beskorisne?Да су свирали клавир кад је требало, вероватно данас не би били тајкуни чобанског порекла, већ само чобани.
Овако кренули са 'армоником, коју прост свет лакше капира и намлатили се пара.
nije sistem kriv , ovi bi se snasli u svakom sistemu. za tebe to , izgleda nebi mogao tvrditiDrugim recima dogovorena ekonomija za povlastene, pogodne za svaku vlast, ili samoupravljanje prilagodeno neoliberalnom trzistu gde su samoupravljaci tajkuni na drzavnom nivou.
nema coveka kome ne mozes uzeti novac, ali budalu niko ne moze obogatiti. uvek ce kriviti nekog drugog za svoju nesnalazljivostJel tebi treba poso il ne treba?
-Dobro jutro, ja sam Bornemisa, vi ste...?nije sistem kriv , ovi bi se snasli u svakom sistemu. za tebe to , izgleda nebi mogao tvrditi