smeh
Veoma poznat
- Poruka
- 13.755
Naprotiv, vrlo pametno. Zamisli da te u tom drugom krugu tresne srčka i ništa od budaka...![]()
... ili petla strefi srčko... dok čaka.

U pravu si... mož' stvarno da ne ispadne ništa od budaka.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naprotiv, vrlo pametno. Zamisli da te u tom drugom krugu tresne srčka i ništa od budaka...![]()
Ma, pravo si srce! Lepo rekoh na početku priče o opaljivanju da nema ništa bez petla!pa treba neko i da te brani...
...curice iz mog sela cule su za tog dasu
zbog tog sam petla i ja bio na dobrom glasu...![]()
Naravno, zato treba svi da se manu foliranja, trčanja i sl. Fataj odmah budak, pa ko preživi neka priča kako je bilo...... ili petla strefi srčko... dok čaka.
U pravu si... mož' stvarno da ne ispadne ništa od budaka.![]()
To se traži! 'Ajde malo i da se smejemo... Čeka se još uvaženo mišljenje teta Ire?o tome nisam razmisljala,ali lepo smo se nasmejali,neki su bili i rascerupani,ali sve u svemu mislim da smo ishodom ove pilece akcije svi zadovoljni...![]()
Naravno, zato treba svi da se manu foliranja, trčanja i sl. Fataj odmah budak, pa ko preživi neka priča kako je bilo...
pusti ga neka leti,neka ga koke vide,posle ce biti kasno i petlu vreme ide...
Ginem za veselje! Ali šta vredi kad ste se zakantačile za pilići a o pevci da ne pričamo. I nisam s' juga nego s' Opela!Ako se ja pitam ja podrzavam sve vesele akcije.
Samo neka je na veselje da se duze zivi![]()
Sve zavisi od toga kako ih vabiš! Znaju oni da budu jako brzi. A usporeni su kad treba. Praksa čini svoje, ne?Niko se za piliće ne kači , samo pevcovi mlooogo spori![]()
Pa znaš kako... Nekad je to tako, nekad ne. Istina je da sa tim pevcima - nikad ne znaš pa možeš i da promašiš.Sve zavisi od toga kako ih vabiš! Znaju oni da budu jako brzi. A usporeni su kad treba. Praksa čini svoje, ne?
Sve zavisi od toga kako ih vabiš! Znaju oni da budu jako brzi. A usporeni su kad treba. Praksa čini svoje, ne?
E sve sam čekala da kompletiraš pesmu!hajde da ovu supu i zacinimo onako domacinski kako treba:
meni je....stize jesen pozna
putuje moje drustvo
i ja cekam na red.
ne bi mi ova starost
bila tako grozna
da cujem petla
barem mesecno jedared....
Ginem za veselje! Ali šta vredi kad ste se zakantačile za pilići a o pevci da ne pričamo. I nisam s' juga nego s' Opela!
Ništa, daleko bilo. To je samo u kontekst s' pilići (čitaj meko, najmekše) Ć.Dobro, a sta ti imas protiv Juga. Ponekad Jugo stigne i tamo gde Opel zakaze![]()
Raznih pevaca ima, isto kao i kokošaka. Neke nisu ni za supu. Ali ja ne volim da uopštavam stvari. Praktičnije je budak u ruke pa traži koku za tresnuti istim.hajde da ovu supu i zacinimo onako domacinski kako treba:
meni je....stize jesen pozna
putuje moje drustvo
i ja cekam na red.
ne bi mi ova starost
bila tako grozna
da cujem petla
barem mesecno jedared....