Imenovan novi v.d. direktor BIA: Tomislav Radovanović će na toj funkciji naslediti Aleksandra Vulina

Slavenska

Domaćin
Poruka
4.242
IMENOVAN NOVI V.D. DIREKTOR BIA: Tomislav Radovanović će na toj funkciji naslediti Aleksandra Vulina
Nekadašnji načelnik Službe za specijalne istražne metode Ministarstva unutrašnjih poslova Tomislav Radovanović imenovan je za vršioca dužnosti direktora Bezbednosno-informativne agencije (BIA).

Aleksandar Vulin, direktor BIA, saopštio je u novembru da podnosi neopozivu ostavku na ovu funkciju.

Radovanović je dugo godina radio u MUP Srbije. Jedno vreme proveo je u Francuskoj na mesto policijskog atašea, a potom je postavljen za načelnika Službe za specijalne istražne metode u upravi kriminalističke policije.

Radovanović je potom došao na mesto načelnika za tehniku u agenciju BIA.

https://www.kurir.rs/vesti/politika...c-ce-toj-funkciji-naslediti-aleksandra-vulina

Баш ме интересује да ли ће нешто да се промени у БИА доласком новог директора , да ли ће он да заштити грађане Србије на пример од политичара или ће политичаре да штити до грађана Србије ..за кога ће да ради , за власт ,било која да је у питању, или за народ .
 

за кога ће да ради , за власт било која да је у питању или за народ .
:rotf: :dash: ПАРЕ ЗА ДРОГУ

– Као један од кандидата за директора полиције, Радовановић је видео прилику да уклони конкуренцију и наредио да се Малешић стави на мере, тачније да се прислушкује 24 сата дневно. Када је схватио да је генерал сазнао за те криминалне радње, пала је одлука да се дискредитује и тако ућутка по сваку цену. Радовановић и његови сарадници су годинама били на платном списку „кавачког клана“, тачније Дијане Хркаловић и Веље Невоље и згрнули огромне паре. Фонд Гвантанамо се односи на новац који је Америка уплаћивала нашем МУП на име трошкова смештаја и обезбеђивања затвореника које су САД, по међународном споразуму, послале у Србију – рекао је прошле године саговорник Српског телеграфа.

Вучићев таблоид је даље писао:

„Те паре су коришћене за куповину и дистрибуцију дроге, као и за плаћање инсајдера који су радили за „кавчане“, додаје наш извор, који наглашава да је ово класичан пример како Дијанини кадрови и даље ведре и облаче у МУП.

Вучићеви таблоиди нападали новог шефа БИА да је део криминалне хоботнице!?

 
Колико саа могла да се информишем Малешић је био члан криминалног клана или су му наместили ..али тако се то ради , тако службе наместе , ставе те на присмотру , нађу ти слабу тачку и онда уцењују , не само ткз наша , све то раде ..

Мене интересује када ће српска служба да ради за грађане а не за власт ..Данас звучи невероватно ово што ја питам јер је прото невероватно да служба ради за народ а не за власт ..То данас делује као да се никада неће десити а требало би , требала би служба да реагује ни сваки покушај власти да оштети народ и у неком савршеном свету била санкционисана ..то је била поента када се служба стварала а данас је то катастофа
 
И надам се да ће бар овај нови директор престати са регрутацијом у БИА , мислим да је то промашена инвестиција ..ем лажу , ем раде и извештавају оно што им њихов поглавица нареди а не оно што је истина .
 
Sine, blago zemlji u kojoj su gradjani (beznacajni forumasi) tako dobro informisani. Nije mala stvar kad se znaju do tancina delovi karijere shefa bezbednosne agencije, kad i sa kim, za koliko, i za koga... a ponajbolje je sto se zna sta se desava i sa novcem koji Amerikanci daju sa namerom za neki svoj interes, gde taj novac skrene i za koga.

Jedino mi ne ide u glavu ako forumasi kao apsolutna boranija u tim sferama znaju za teske drzavne tajne kako to ne znaju i ti Amerikanci, kakvi amateri su tek ti Americani. Te stoga kako im nije u interesu da se njihov novac namenjen za zivot bivsih zatvorenika iz Gvantanameo baze trosi za to a ne za drzavnu proizvodnju/distribuciju narkotika? Koji funkcioner USA ambasade u BGD je ispustio tu cinjenicu, koji agent CIA/NSA je preskocio taj detalj? Na stranu, sto Srbi postavljaju na celo obavestajne sluzbe coveka koji ima kriminalne veze odnosno radi za narko mafiju
 

Back
Top