- Poruka
- 120.858
Zasto andjeli imaju evropska imena a ne japanska, kineska, arapska?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sveti Sisojemihailo
rafailo
gavrilo
urilo
itd itd...
Zasto andjeli imaju evropska imena a ne japanska, kineska, arapska?
Sva ta imeba su malo evropski izokrenuta a nisu evropska.mihailo
rafailo
gavrilo
urilo
itd itd..
Ali ako jedni tvrde da je njihov Bog jedini pravi, onda je taj Bog napravio i ove druge, zar ne?
Kako onda imena tih nedostaju?
To je ono o cemu pricam..da je besmisleno tvrditi da je samo njihov Bog pravi..Svi Bogovi su pravi, odnosno sve je to isti jedan Bog samo procesuiran kroz razlicite lokalne obicaje, kulturu, podnevlje i prilagodjavan vecini naroda na tom podnevlju.
Ako je Bog pravi zivi Bog onda ces stupiti sa njime u duhovni kontakt.Ali ako jedni tvrde da je njihov Bog jedini pravi, onda je taj Bog napravio i ove druge, zar ne?
To je ono o cemu pricam..da je besmisleno tvrditi da je samo njihov Bog pravi..Svi Bogovi su pravi, odnosno sve je to isti jedan Bog samo procesuiran kroz razlicite lokalne obicaje, kulturu, podnevlje i prilagodjavan vecini naroda na tom podnevlju.
Jeremija 24,7 | Jer ću im dati srce da me poznadu da sam ja Gospod, i biće mi narod i ja ću im biti Bog, jer će se obratiti k meni svijem srcem svojim. |
Jeremija 29,13 | I tražićete me, i naći ćete me, kad me potražite svijem srcem svojim. |
5. Mojsijeva 4,28 | I služićete ondje bogovima koje su načinile ruke čovječije, od drveta i od kamena, koji ne vide ni čuju, niti jedu ni mirišu. |
5. Mojsijeva 4,29 | Ali ako i ondje potražiš Gospoda Boga svojega, naći ćeš ga, ako ga potražiš svijem srcem svojim i svom dušom svojom. |
Да, Бог је створио и демоне. Наравно не у тој форми већ као анђеле а они су касније својевољно отпали од Бога.Ali ako jedni tvrde da je njihov Bog jedini pravi, onda je taj Bog napravio i ove druge, zar ne?
Ovo ti je genijalnoДа, Бог је створио и демоне. Наравно не у тој форми већ као анђеле а они су касније својевољно отпали од Бога.
Aj mi objasni kako i zašto ih je stvorio..možda namerno da manipulišu, ubijaju, rade nezamislive stvari ljudima? Tvoj bog da to uradi, to najčistije biće, čikica dobri na nebu što obitava, ta iskonska ljubav stvorila demone. Ovo je hit ovde kako se ismejem od ranog jutraДа, Бог је створио и демоне. Наравно не у тој форми већ као анђеле а они су касније својевољно отпали од Бога.
Nije ih stvorio kao demone već kao anđele.Aj mi objasni kako i zašto ih je stvorio..možda namerno da manipulišu, ubijaju, rade nezamislive stvari ljudima? Tvoj bog da to uradi, to najčistije biće, čikica dobri na nebu što obitava, ta iskonska ljubav stvorila demone. Ovo je hit ovde kako se ismejem od ranog jutra
To su imena arhandjela, andjela celokupno ima mnogo.....mihailo
rafailo
gavrilo
urilo
itd itd...
mihailo
rafailo
gavrilo
urilo
itd itd...