Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobila po imenu naj drugarice moje sestre,trebala da se zovem Dunja ali NE ZOVEM SE TAKOMarinica:Da li postoji neka interesantna prica vezana za vasa imena?Kako ste ga dobili i sl.?
a kako se zoves???Mike girl:pa ja sam dobila ime jer je bilo najlepshe mojim roditeljima...a i ima veze jer moje ime u prevodu sa latinskog odnosno nekog grchkog znachi-ONA KOJA PRIPADA MESECU.
a zashtitnik po grchkom mitu vage-rak je Mesec.ja sam vaga rak,ime mi je ona koja pripada mesecu...lepo je to...
a mishlejnje za moje ime drugo je bilo Leta-Grchka boginja koja kad poljubi mushkarca zaljubi se vechno u nju...Ex pa shto nisam Leta..
Mike girl:pa ja sam dobila ime jer je bilo najlepshe mojim roditeljima...a i ima veze jer moje ime u prevodu sa latinskog odnosno nekog grchkog znachi-ONA KOJA PRIPADA MESECU.
a zashtitnik po grchkom mitu vage-rak je Mesec.ja sam vaga rak,ime mi je ona koja pripada mesecu...lepo je to...
a mishlejnje za moje ime drugo je bilo Leta-Grchka boginja koja kad poljubi mushkarca zaljubi se vechno u nju...Ex pa shto nisam Leta..
nanulina:Britgirl-Tamara ili Sara?
Ni ti nam nisi do kraja odgonetnula.
Tamara,predpostavljam?
Tatjanushka:e ovako...
kad sam ja trebala da se rodim, onda je moj brat gledao crtac koji se zove Velika americka bajka i u tom crtacu je bio mis koji se zvao Fajvel i imao je sestru Tanju.I onda je mrmot zavio cokoladu u foliju...
![]()
![]()
![]()
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:Bleak WinterFullMoon:Tatjanushka:e ovako...
kad sam ja trebala da se rodim, onda je moj brat gledao crtac koji se zove Velika americka bajka i u tom crtacu je bio mis koji se zvao Fajvel i imao je sestru Tanju.I onda je mrmot zavio cokoladu u foliju...
![]()
![]()
![]()
Jaooooooo...pa to mi je jedan od omiljenih crtacja iz detinjstva.To je sa onim mishevima koji odlaze da zive u Ameriku.Mislim da ga jos uvek imam tu negde![]()
jaooooooo,vidi...imenjakinja...Fiorella:Baba je na televiziji videla neku Tamaru i jako joj se svidela i eto...
not me :wink:Bleak WinterFullMoon:Choveche,kolko vas ima na T![]()
Bleak WinterFullMoon:Tatjanushka:e ovako...
![]()
![]()
![]()
Jaooooooo...pa to mi je jedan od omiljenih crtacja iz detinjstva.To je sa onim mishevima koji odlaze da zive u Ameriku.Mislim da ga jos uvek imam tu negde![]()
:wink:Tatjanushka:Bleak WinterFullMoon:Tatjanushka:e ovako...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ja sam crtac pogledala pre nekoliko godina....
Mike girl:pa ja sam dobila ime jer je bilo najlepshe mojim roditeljima...a i ima veze jer moje ime u prevodu sa latinskog odnosno nekog grchkog znachi-ONA KOJA PRIPADA MESECU.