Ime za osobu ženskog pola

teardrop

Aktivan član
Poruka
1.388
Žena, devojka, devojčica, ****, riba, ženka, dama, kokoška, ... Toliko sinonima za osobu ženskog pola. Pravite li razliku, kako "klasifikujete", kakvu osobu opisujete kojom reči? Sećam se reči jednog druga, opisuje mi dve devojke. Jednu naziva "****" i kaže da bi nju "otresao", a ova druga je "devojčica" i nju bi "mazio".

njiokmm

Zainteresovan član
Poruka
221
teardrop:
Žena, devojka, devojčica, ****, riba, ženka, dama, kokoška, ... Toliko sinonima za osobu ženskog pola. Pravite li razliku, kako "klasifikujete", kakvu osobu opisujete kojom reči? Sećam se reči jednog druga, opisuje mi dve devojke. Jednu naziva "****" i kaže da bi nju "otresao", a ova druga je "devojčica" i nju bi "mazio".

zena, devojka, riba, dama su mi OK...

riba se koristi za fizicke atribute. dama je pomalo kom-il-fo, pomalo zajedljivo... zena i devojka najnormalnije reci. tako je kod mene.

devojcica mi nekako zajebavacki. ne znam zasto...

pi.ch.ka (mislim da je to umesto ******) je ruzno.

zenka isto (vidi gore)

kokoska je pogrdan termin za glupacu i samo to. donekle ruzno (donekle, jer sta ako je stvarno glupa ko noc...?)

eto.

commodore

Domaćin
Poruka
4.300
Odacu vam tajnu... To ide prema broju partnera sa kojima su bile.

znaci:

0 - zove je po imenu (i postuje je... oooo kako je postuje... ozenio bi je)
1 - mala (vec manje postovajna... ali dovoljno da je ozeni... ako je taj lik bio neki obican)
2 - riba (zenio bi je - samo - ako ima do 25 godina inace sluzi za zezanje... javno...)
3 - "devojcica" ili "ribiza" (e ovo vec sluzi samo za zezanje... nista ozbiljno...)
4 - loodica (isto)
5 - lujka (isto)
6 - looda (ne dirati - ko zna kakvu sidu ima... nista bez sida testa)
7 - loodetina (isto)
8 - koorwa (isto)
9 - koorwetina (isto)
10 - dro(p)lja (isto)
10 + ne zelite da znate... tu sad ima preko 40 reci u opticaju... sve bi ste zvezde videle... :wink: (naravno, ni ne gledamo ih)

S

Struja

Gost
e sad cu da se hvalim lol
mene decko zove "cudo moje najlepse" i sve tako nesto lepo.
bivsi muz me zvao maza(!) i kad je ljut japanska princeza.:lol:
na poslu me svi zovu devojcica, i jasno mi je da me ne shvataju ozbiljno, sto je u redu. jednog dana cu sve da ih iznenadim, stavicu kravatu i oni ce da kazu "wow kako je nasa sargarepica ozbiljan covek".i onda cu da budem jako vazna.
sad ozbiljno, ne podnosim nadimke, pogotovo te pogrdne.odvratno je.