Ime za devojcicu trazi tata :)

Eto, nikada stvarno nisam cula za to ime. Znam par madjarica i nijedna od njih nije Timea... Ali svejedno, nikada nisam cula da se takvo ime daje srpskoj deci (ni bosanskoj, crnogorskoj, ni deci iz svih ostalih bivsih nam republika - da me neko pogresno ne shvati). Uostalom, moze ondaK da bude i Marika (ako cemo madjarsko)... ;)

Tata je lepo tražio pomoć za lepo(žensko) ime. Nigde nije naglasio da mora da bude i srpsko...:confused: Može , znači, i neko internationalno. Samo još da se složimo šta ko podrazumeva pod lepim(ženskim) imenom...
Glasam za moju Jagodinku. Šta ćeš lepše i srpskije od toga??! :roll:

Eto, iako sam se ogradila, znala sam da ce neko morati da potegne da ispadne kao da sam rekla da mora da bude srpsko... :roll: Samo sam rekla da to ime (i ono jos jedno - Marilena bese?!) prvi put cujem. Uostalom, iskreno receno, ne dopada mi se uopste. To naravo, ne mora da znaci da se i mladom tati nece svideti. Jednostavno mi je bzvz. :-|

Mi se ovde raspisali(e), a nigde ni traga ni glasa od tipa koji je postavio temu...
da li je sav ovaj nas trud bio uzalud? :D
volela bih da znam koja se imena, od svih ovih predlozenih, sada nalaze u uzem izboru za njegovu ceru (ako je uopste citao sve ovo) ???

p.s. slazem se i sa predlozima Zoja, Darija, a nisu losa imena ni Kira ili npr. Bjanka, ili Tarja ili Kjara, ali ta imena mi nisu bas za ove prostore...kao ni ova druga koja su suvise ´´stranjska´´, pa mislim da bi mozda bilo malo smesno, ne znam... :D

Divno ime za djevojcicu!
Ja imam to ime i skroz sam zadovoljna! Avaj, ja mojoj necu moci da dam ime nevena :)
A vasa Nevena ce cak biti moj horoskopski znak, sa rodjendanom nekih tri sedmice posle mene.

Zadovoljna sam zivotom, a zelim vam da vasoj bebici bude jos n+mnogo, mnogo bolji!

Aktuelna su kratkaimena i takva roditelji danas izgleda danas najlakse i usvajaju i moja cerka nosi jedno bas takvo,a da sam u prilici da dobijem jos jednu devojcicu a neke naznake vec postoje ;) to bi bila neka od sledecih imena:
Maja
Tara
Sofija
Iva
Stasa eventualno eto neke mozda iz emotivnih razloga a neke zato sto se nama mamama moze ipak nasa nakon svega mora biti zxadnja,pa bar kod jednog dana,kazem jel mi kod prvog nije bilauslisena zelja pa smo nasli kompromis,mislim da ce sa drugom bebom biti drugacije,pa kako mama kaze :D

Back