- Poruka
- 40.129
Priča se da će se ovih dana priznati neka nova država, a kako će se zvati?
Ima li ko neku ideju, možda zaradimo nešto od EU za autorski honorar!?
Ima li ko neku ideju, možda zaradimo nešto od EU za autorski honorar!?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Priča se da će se ovih dana priznati neka nova država, a kako će se zvati?
Ima li ko neku ideju, možda zaradimo nešto od EU za autorski honorar!?![]()
Kad bi bilo tako lako, ali Tito je nacrtao republičke i pokrajinske granice i USA i EU su odredili da to budu državne granice po raspadu Jugoslavije. Tako da od Sandžaka ili podele Kosova nema ništa.

Ja mislim da Srbija treba da se ogradi od Srbije i promeni ime u Raska... tako ce nestati dugovi, oprati se obraz itd... i da se otcepimo od "srbije" [simbolicno cemo nazvati jedan ar zemlje tako i kao otcepiti se od njega]
sta mislite?

Јеси гледао филм "Миротворци" (у оригиналу "Peacekeepers") има једна реченица кад каже један лик (иначе Србин) "....наше границе сте цртали некад крвљу, некад мастилом..." након тога он одлучује да уништи Америку....Мислиш ли да је овом одлуком да нам још једном исцртају границе САД добио још једног непријатеља?
Ja mislim da Srbija treba da se ogradi od Srbije i promeni ime u Raska... tako ce nestati dugovi, oprati se obraz itd... i da se otcepimo od "srbije" [simbolicno cemo nazvati jedan ar zemlje tako i kao otcepiti se od njega]
sta mislite?
.Ja mislim da Srbija treba da se ogradi od Srbije i promeni ime u Raska... tako ce nestati dugovi, oprati se obraz itd... i da se otcepimo od "srbije" [simbolicno cemo nazvati jedan ar zemlje tako i kao otcepiti se od njega]
sta mislite?

Kad bi bilo tako lako, ali Tito je nacrtao republičke i pokrajinske granice i USA i EU su odredili da to budu državne granice po raspadu Jugoslavije. Tako da od Sandžaka ili podele Kosova nema ništa.
sta mislite?
Kao Stara/Nova Ljubljanska banka?
Proglasiti Novu Srbiju koja nema nikakve obaveze prema Staroj Srbiji?
И на новим територијама...карлобаг, карловац, вировитица - скопље, скадар.Kao Stara/Nova Ljubljanska banka?
Proglasiti Novu Srbiju koja nema nikakve obaveze prema Staroj Srbiji?