Glasnik.
Buduća legenda
- Poruka
- 45.330
A sta kaze Isus ko je on bio na zemlji?Polako, polako....ne zaleći se.
Šta Hrist kaže, čijom silom SVE to čini i ko mu SVE dade?
Ponizio sam sebe postavsi covek iako je bio Bog .
Kaze ili ne?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A sta kaze Isus ko je on bio na zemlji?Polako, polako....ne zaleći se.
Šta Hrist kaže, čijom silom SVE to čini i ko mu SVE dade?
Neću da pričam o rebusima i do kakvog si ti došao rešenjaПолако полако шта пише у Псалму ко зауставља вјетар и море?
Bog znaci Mocan.Gde se kaze za ljude da su mocni bogovi?
Znaci rec Bog znaci mocan?Bog znaci Mocan.
Hrišćanstvo jeste monoteističko, ali to vaše je politeističko.
Imate svemoćnog Boga, moćnog Boga i Božiju moćnu silu.
Jednostavno niste trojstvo razumeli, pa ste napravili džumbus..
Vi se drzite pogresnih prevodaЧисто сумњам да је Кула оставила то тако у својој тзв. Библији.
Ne.A sta kaze Isus ko je on bio na zemlji?
Ponizio sam sebe postavsi covek iako je bio Bog .
Kaze ili ne?
Pa ni u hinduizmu nema više Bogova. Bog je jedan, troičan i postoje niža božanstva.Mislim da su veci dzumbus napravili oni koji u monoteistickoj religiji - Hriscanstvu, ubacuju nehriscanske elemente kao sto su trijade bogova koje postoje u hinduizmu i drugim religijama.
Tako jeMislim da su veci dzumbus napravili oni koji u monoteistickoj religiji - Hriscanstvu, ubacuju nehriscanske elemente kao sto su trijade bogova koje postoje u hinduizmu i drugim religijama.

Говори из перспективе Своје људске природе.Neću da pričam o rebusima i do kakvog si ti došao do rešenja
Hrist je ovde jasan.
Jehova mu je SVE dao... i NIŠTA sam od sebe ne čini.
Samo treba, pre svega, biti realan i verovati.
Како може бити у обличју Бога неко ко није Бог?Ne.
Ponovo ubacuješ nešto čega nema.
Bio je u obličju Boga.
A ja te pitam da mi kažeš ako znaš...u obličju kog Boga je Hrist bio?
Или они који кажу да имају већи и мањи богови као Грци што су учили.Mislim da su veci dzumbus napravili oni koji u monoteistickoj religiji - Hriscanstvu, ubacuju nehriscanske elemente kao sto su trijade bogova koje postoje u hinduizmu i drugim religijama.
Zašto je u Nebeskom uređenju ponovo ispod Oca Jehove?Говори из перспективе Своје људске природе.
Mislis samo mantil Bozji obuko, kaput?Ne.
Ponovo ubacuješ nešto čega nema.
Bio je u obličju Boga.
A ja te pitam da mi kažeš ako znaš...u obličju kog Boga je Hrist bio?
Verujem da su taj deo falsifikovali u svojoj Bibliji, jer užasno remetiЧисто сумњам да је Кула оставила то тако у својој тзв. Библији.
Bolje reci da ne znaš...Mislis samo mantil Bozji obuko, kaput?
"Isus im je rekao: „Istinu vam kažem, ja sam postojao pre nego što se Avraham rodio."Verujem da su taj deo falsifikovali u svojoj Bibliji, jer užasno remeti
celu njihovu priču.
Ti ne razumes sta to znaci.Bolje reci da ne znaš...
Postaješ neozbiljan.
A gde onda piše da je stvoren?"Isus im je rekao: „Istinu vam kažem, ja sam postojao pre nego što se Avraham rodio."
Кулина верзија.
To ne pise u Bibliji iznosis lazi.Isus je Bio Bogo covek.
U Hriscanstvu Bog nije troican. Postoji otac Jehova i Bozji sin Isus, a sveti duh je Bozja sila. Tu nema nikakve troicnosti.Pa ni u hinduizmu nema više Bogova. Bog je jedan, troičan i postoje niža božanstva.
Kao što je u hrišćanstvu Bog jedan, troičan i postoje anđeli.
Ali kod vas postoje tri Boga.
Не пише нигдје јер Христос није створен пошто је Он Бог.A gde onda piše da je stvoren?
Итекако је у хришћанству Бог тројичан.U Hriscanstvu Bog nije troican. Postoji otac Jehova i Bozji sin Isus, a sveti duh je Bozja sila. Tu nema nikakve troicnosti.
ja lepo rejkoh ovo nijje tema o trojstvu imate temu o tome pa tamo pisiteНе пише нигдје јер Христос није створен пошто је Он Бог.
U izvornom hriscanstvu Bog nije troican.Итекако је у хришћанству Бог тројичан.