aeternum
✿ forever and ever ✿
- Poruka
- 26.287
Eto i ti ne znas da je Adonaj Gospod i da to nije ime nego titula.Pa zato sto za to ime nikpga nije briga. To je samo alternativno ime.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eto i ti ne znas da je Adonaj Gospod i da to nije ime nego titula.Pa zato sto za to ime nikpga nije briga. To je samo alternativno ime.
pa valjda nekad odgovoris nekome DA JESI? "ja jesam" ili "ja sam" ili "I am" - sta god?Gde sam ja napisal ja jesam?
To nista ne znaci niti je ime
ili "EHYEH ME POSLA K VAMA", pa kako onda nije ime "JA [JE]SAM"?Ehyeh: I AM!
the name of god as revealed in exodus 3:14
Exodus-314.com
https://exodus-314.com › the-meaning-of-ehyeh-asher...
Then God said to Moses, “I AM asher I AM”. And He said, “Thus you shall say to the Sons of Israel:'I AM has sent me to you'”
JESHINO, ISUS - IME
| Djela apostolska 4,10 | Da je na znanje svima vama i svemu narodu Izrailjevu da u ime Isusa Hrista Nazarećanina, kojega vi raspeste, kojega Bog podiže iz mrtvijeh, stoji ovaj pred vama zdrav. |
| Djela apostolska 4,11 | Ovo je kamen koji vi zidari odbaciste, a postade glava od ugla: i nema ni u jednome drugom spasenija; |
| Djela apostolska 4,12 | Jer nema drugoga imena pod nebom danoga ljudima kojijem bi se mi mogli spasti. |
Ok tebi moram hiljadu putapa valjda nekad odgovoris nekome DA JESI? "ja jesam" ili "ja sam" ili "I am" - sta god?
Takko je Bog odgovorio Mojsiju, kako nista ne znaci EHYEH? jhvh je cela recenica, ja sam koji ce ovo ono da bude, ili jeste ili je bio uvek i zauvek, a EHYEH je samo ime, plus na kraju mu kaze da im kaze samo Ehyeh me salje k vama: I am [Ehyeh] has sent me to you.'” YhWY je spakovana cela recenica u 4 slova koju zamenjuje i oznacava je, a samo Ime je zamenica:
Therefore, the Ehyeh of Exodus 3:14b is the Personal name of God and translates into English as I AM.
ili "EHYEH ME POSLA K VAMA", pa kako onda nije ime "JA [JE]SAM"?
YHWH je cela recenica, a samo ime je EHYEH.
YHWH - 4 slova zemenjuju celku recenicu,a zamenica JA/ON zamenjuje Bozije Ime , eto vam ga na.
Isusovo ime je Jehoshua i znaci - Jehova je spasenje.isto vam je i sa Melhisedekom, gde je njegovo IME? nema imena, jer ne treba.
His name is also not really a name but rather a title (“king of righteousness”).
JESHINO, ISUS - IME
Djela apostolska 4,10 Da je na znanje svima vama i svemu narodu Izrailjevu da u ime Isusa Hrista Nazarećanina, kojega vi raspeste, kojega Bog podiže iz mrtvijeh, stoji ovaj pred vama zdrav. Djela apostolska 4,11 Ovo je kamen koji vi zidari odbaciste, a postade glava od ugla: i nema ni u jednome drugom spasenija; Djela apostolska 4,12 Jer nema drugoga imena pod nebom danoga ljudima kojijem bi se mi mogli spasti.
heh, tebi ne vredi pricati
nije to znacenje nego mu je to doslovce rekao, a jhvh je navodno skracenica te cele recenice, pa mu na kraju kaze samoEhyeh asher ehyeh znaci
"I will become what I choose to become
to je znacenje Bozjeg Imena
Imate i Isusa mocnog.Nema dva Boga to mozda vi imate dva tri boga
Bog je jedan prema Bibliji
JHVH Jehova Bog jedini Svevisnji Stvoritelj univerzuma, Jedini Svemoguci Bog..
Jedini koji je oduvek i zauvek.
Jedino on nema pocetak.
Ostala stvorenja imaju pocetak i ne mogu biti Svemoguci Bog.
A sta kaze ovde kula?Nema dva Boga to mozda vi imate dva tri boga
JHVH Jehova Bog jedini Svevisnji Stvoritelj univerzuma, Jedini Svemoguci Bog..
Jedini koji je oduvek i zauvek.
Jedino on nema pocetak.
Ostala stvorenja imaju pocetak i ne mogu biti Svemoguci Bog.
Prema tvom tumačenju Biblije nije jedan. Onaj koji može da postane štaNema dva Boga to mozda vi imate dva tri boga
Moćni podređeni Bog..A sta kaze ovde kula?
Kula strazara Trebas li verovati u trojstvo stra 28.
Sigurno je da Isus moze biti i jeste Bog.
Isus je MOCNI BOG:
Samo je jedan svemocni Bog Jehova.
Isu je podredjen Bog.
kako zanimljivo...Ako je po tebi takav prevod postacu sta god zelim prva bi trebala da poverujes da se moze i roditi i kao covek.Ok tebi moram hiljadu puta
i iz Biblije sam citirala gde je Bog obznanio svoje Ime.
Izlazak 6:2,3
2 Bog je zatim rekao Mojsiju: „Ja sam Jehova.
3 Javljao sam se Avrahamu, Isaku i Jakovu kao Svemoćni Bog, ali im se nisam objavio svojim imenom Jehova.
DARBY
2 And God spoke to Moses, and said to him, I am Jehovah.
3 And I appeared unto Abraham, unto Isaac, and unto Jacob, as the Almighty God; but by my name Jehovah I was not made known to them.
Znacenje Bozjeg Imena JEHOVA
"postacu sto god pozelim da postanem" - znaci da Bog moze da postane sta zeli da bi izvrsio svoju nameru.
2. Moj 3:14 https://www.chabad.org/library/bible_cdo/aid/9864
Ehyeh asher ehyeh znaci
"I will become what I choose to become
to je znacenje Bozjeg Imena
Želim mu što skoriji i brzi odlazak u ledinu.. da ne diše spodoba džabe vazduh...После овог објашњења Славише К. Миљковића, нема шта више овде да се расправљамо:
![]()
Сви нетројични тзв. хришћани су мање или више многобошци.Moćni podređeni Bog..kako zanimljivo...
To je neko mnogoboštvo?
Ne moze.Ako je po tebi takav prevod postacu sta god zelim prva bi trebala da poverujes da se moze i roditi i kao covek.
Ne nego su trojicari mnogobosci a mi verujemo u Bozju Rec da je Bog jedan.Сви нетројични тзв. хришћани су мање или више многобошци.
Ja nemam moje tumacenje iznosim Bozju rec koja jasno kaze da je Bog jedan.Prema tvom tumačenju Biblije nije jedan. Onaj koji može da postane šta
god poželi, može da postane dva, tri, hiljadu.. ko zna koliko njih..
Само имате надређеног и подређеног Бога. Ко Грци. Зевс и Хермес.Ne nego su trojicari mnogobosci a mi verujemo u Bozju Rec da je Bog jedan.
Hriscanstvo je po definiciji monoteisticka religija
Па сви су вас већ прозрели и вас и суботну вам браћу да прикривате чије тумачење износите.Ja nemam moje tumacenje iznosim Bozju rec koja jasno kaze da je Bog jedan.
Dokle ces da izvrces moju rec i da kleveces mene Boga itd
Uvek pisem da je Bog jedan.
Proucavam iskljucivo Bibliju.A sta kaze ovde kula?
Kula strazara Trebas li verovati u trojstvo stra 28.
Sigurno je da Isus moze biti i jeste Bog.
Isus je MOCNI BOG:
Samo je jedan svemocni Bog Jehova.
Isu je podredjen Bog.
Dobro kazi onda sta na primer moze postati jel po tebi on tako kazeNe moze.
hvatas se za rec
kao sto besmrtno ne moze umreti.
Odlika Boga JHVH je da je on jedini Stvoritelj,
stvorenje ne moze biti stvoritelj jednostavno je.
Jedino je JHVH Bog stvoritelj, sve ostolo On stvara i spada u stvorenje.
To ti imas tri Boga a ja jednog JHVH JehovuСамо имате надређеног и подређеног Бога. Ко Грци. Зевс и Хермес.
ne po meni to je znacenje Bozjeg Imena prema BiblijiDobro kazi onda sta na primer moze postati jel po tebi on tako kaze
ti si taj koji se sluzi lazima laznim ucenjima i manipulacijamaНе знам само кога ви мислите да лажете. Па сви су вас већ прозрели и вас и суботну вам браћу да прикривате чије тумачење износите.
Da to imaju ovi sto veruju u trojstvoMoćni podređeni Bog..kako zanimljivo...
To je neko mnogoboštvo?
Sveta trojica niti t trojstvo se i ne spominje u Bibliji.Sva tri Lica Svete Trojice su Jahve. Možemo to i dokazati da citiram jednog forumaša bibliskim dokazima.