Маки
Buduća legenda
- Poruka
- 27.896
Inače Jevanđelje po Mateju je na engleskom napisano pa je to relevantno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samop što Isus ime jehova ni jednom nije izgovorio... eto toliko je bitno..Isus Hrist je u uzornoj molitvi Oce nas naveo sta je najvaznije, jer molitva
pocinje "Oce nas, nek se sveti ime tvoje".
Dakle za nas je veoma bitno poznavati Bozje ime.
A kako znas da nije, bila si sa Isusom, pa znas da nije izgovorio?Samop što Isus ime jehova ni jednom nije izgovorio... eto toliko je bitno..![]()
Obznanio je kada je rekao ''Ja Jesam''A kako znas da nije, bila si sa Isusom, pa znas da nije izgovorio?
E pa Biblija kaze nesto suprotno od tvojeg misljenja:
U Jovanu 17:26 lepo stoje Isusove reci
gde se obraca Bogu
"Obznanio sam IME tvoje i obznanjivacu ga".
A sta ispred pise oca niko nikad nije video a kako ga nije video kad je bio licem u lice s mojsije.I to mu je ime otac a ne jahva jhvh kako god.Jahva je vidjen ali otac nije.I ko je sad jahva.Pa naravno isys ko bi drugi.A kako znas da nije, bila si sa Isusom, pa znas da nije izgovorio?
gde se obraca Bogu
A kako znas da nije, bila si sa Isusom, pa znas da nije izgovorio?
gde se obraca Bogu
A sta ispred pise oca niko nikad nije video a kako ga nije video kad je bio licem u lice s mojsije.I to mu je ime otac a ne jahva jhvh kako god.Jahva je vidjen ali otac nije.I ko je sad jahva.Pa naravno isys ko bi drugi.
A koga je onda to obznanio?Dakle nije obznanio Jehovu jer je Jehova vec bio obznanjen, Nekog drugog je obznanio.
Jahva ili isys svog oca.I njega nikad i niko nece videti.Dakle nije obznanio Jehovu jer je Jehova vec bio obznanjen, Nekog drugog je obznanio.
Otac bre.Imas iznad tvog citata pricu o ocu.To je glavno ime u hriscanstvu.Otac sin i duh sveti.Jaca imena od samog imena bog.Kako mogu biti Jehova i Isus ista osoba?
Onda ovaj stih koji sam navela nema smisla. Onda Isus se sam sebi moli i kaze sebi "Obznanio sam tvoje ime i obznanjivacu ga"? Nema ni smisla ni logike.
A koga je onda to obznanio?![]()
ja mislim da je to igra reci, zamena redosleda reci u recenici, kada kaze:Obznanio je kada je rekao ''Ja Jesam''
Nije obznanio ime jehova.
Ja jesam nije nikakvo licno ime.Obznanio je kada je rekao ''Ja Jesam''
Nije obznanio ime jehova.
Pa onda ne priznajes Bibliju kao Bozju rec. Lepo kaze u Bibliji da Isus kaze "Obznanio sam Ime tvoje i obznanjivacu ga".Tacno,.
Nista on nije obznanio. On je lupetao i zapetljavao. U tome je citav circkus.
U bibliji piše ubij homoseksualca..Pa onda ne priznajes Bibliju kao Bozju rec. Lepo kaze u Bibliji da Isus kaze "Obznanio sam Ime tvoje i obznanjivacu ga".
Pa onda ne priznajes Bibliju kao Bozju rec. Lepo kaze u Bibliji da Isus kaze "Obznanio sam Ime tvoje i obznanjivacu ga".
Ne, ne pise.U bibliji piše ubij homoseksualca..
Priznajes li bibliju ?
Ti govoris ko da znaš sto je bozije.Nista on nije u Bibliji obznanio i to sto ti tvrdis nigdje ne pise. Tacno, ja nisam hriscanin i nije Biblija Bozja rijec. U njoj nema nista Bozje, sve su ljudi pisali da bi organizovali odlazak u zagrobni zivot kroz svoju partiju. To Bog nije pisao. Tu se sam Bog koristi u zle svrhe.
objasni nam zasto umesto translacije El Shaddai u Svevisnji, mi imamo transliteraciju, i sta uopste znaci transliteracija? zamena slova jel tako?Ime Jehova predstavlja transliteraciju hebrejskog tetragrama JHVH i ima znacenje: "On prouzrokuje da postaje".
na to pitanje sledi odgovor, cim vidimo da li pricamo o imenima, ili o titulamaA koga je onda to obznanio?![]()
objasni nam zasto umesto translacije El Shaddai u Svevisnji, mi imamo transliteraciju, i sta uopste znaci transliteracija? zamena slova jel tako?
imamo dakle 4 slova, jod/jota znaci ON, ali kako dva ista slova H, mogu da imaju dva razlicita znacenja: prouzrokuje i postaje?
E ako u vikipediji piše ili vodeće telo jehovihih svedoka kaže, onda moraJa jesam nije nikakvo licno ime.
Izlazak 3:15 (2.Mojsijeva)
Bog još jednom reče Mojsiju:
„Ovako kaži Izraelovim sinovima: ’Jehova, Bog vaših praočeva, Bog Avrahamov, Bog Isakov
i Bog Jakovljev, poslao me je k vama.‘ To je moje ime doveka i to je moj spomen iz naraštaja u naraštaj.
U Jevrejskoj bibliji (Jewish bible), ime Jehova se prevodi kao Postacu sta god zelim da postanem.
U Wikipediji o Bozjem imenu stoji:
Ime Jehova predstavlja transliteraciju hebrejskog tetragrama JHVH i ima znacenje: "On prouzrokuje da postaje".