Imate li svoje kutke u vasem gradu gde pronalazite sebe.....

Bustura

Aktivan član
Poruka
1.205
....oslobodjeni svih okova prepusteni samo osecaju divljine koji budi vasa cula.

Ponekad je tako malo potrbno da covek bude zadovoljan.
Juce se otvorio jedan novi klub.Maers ime nekazuje nista.a i nisam bio pri nekoj velikoj volji da idem.
Ipak...
Na otvaranju minimum tri hiljade ljudi.Miris hasisa pali nozdrve.Alkohol u visokim casama sa puno leda Ribe koje obnazene u transu igraju na sipci.Svoja tela izlazu pogledima i na licima im se vidi da uzivaju u tome.Tipovi koji su zategnuti.Koji pokazuju svoje zategnute stomacice i jos bolje guze u svim varijantama.
Lokal koji je kao stvoren za ,mene.Blic fles razara ocni sistem.Boje koje se menjaju i koje ljude preobrazavuju u zivotnje iz dzungle.
U jednom trenutku gubim osecaj za mesto i vreme.Penjem se na sipku i osecam samo poglede koji me prate.Poglede koji me pale.Muzika koja razara moj sistem za mesto i vreme.Osecam ruke na sebi.Svud na mom telu.Zvizduci koji daju potstrek i koji u meni pale dodatno ubrzanje.Neko ludilo me obuzima.I ja sam samo svoj prepustam se iskrenom zadovoljstvu.Pored mene riba koja u minijaturnom brusu i jos manjoj sukji se nasadjuje na moje medjunzje.Pogled oivicen jakim kreonom i odcjaj crvenog blica koji me przi do sreca.Ona se oblizuje i daje mi svoje usne na probu.Ali samo na blic.Igramo igru macke i misa i nezna se kome ce koja uloga pripasti.Iza mene tip koji znojav se lepi na moja ledja.Njegove ruke me prozimaju i ispituju.Polako ali brutalno nasadjuje svoj uspaljeni kar na moju pozadinu i pokazuje svima sta oseca.Vreme jefaktor koji je nebitan u tom transu sve traje satima.Samo smo mi vazni i samo smo mi tu.a svi su oko nas ali ne i za nas.
Nakon nekog vremena se pridruzuje jos jedan par i vreme je da im prepustimo lozu mi smo pokazali sta smo imali.Sta smo znali.
Upznavanje.LJudi oko nas nas gledaju i bodre nas u nasem sledecem naboju.Obavezan alkohol i zlatna tekila.Njen vrat premazujemo pomorandzom on sa jedne strane ja sa druge.U ustima ona drzi krisku pomorandze i prvo je on jede nakon toga ja.Vreme je da se promene uloge sada sam ja u sredini.Prvo me ona polako oblizuje.Nakon toga on prelazi ovlaz preko mig vrata jezikom i dolazi do kriske na mojim usnam.Blag ujed za usnu i sledi poljubac.
Pogled mi luta i vidim samo izbezumljenu rulju koja u transu prati ritam.
Nakon svega palimo dzoint i tu je prekid blokade spadaju i pocinje orgijanje.Zavrsavamo svi troje u nenom stanu.
Nakon svega danas osecam samo umor i neku blagumucninu u mom stomaku.ali sam ispunjuen pozitivnom energijom i zadovoljstvom.
To je izlazak koji me cini srecnim i to je zivot bez kog nemogu ziveti.
Nadm se da nisam bio vulgaran.I nadam se da nisam jedini koji nakon jedne noci moze biti ispunjen naredni dan ceo dan slatkim umorom.

Back