Imate li nekoga po meri ko bi trebao da dođe na vlast?

Evo čitam samo kako su ovi na vlasti mafija, lopovi, neznalice i slično a da jedan jedini put nisam video da neko kaže evo taj i taj je ko stvoren za politiku.

Dakle, znate li uopšte ikoga ko bi trebao da bude u politici a posebno da bude predsednik ili premijer?
Gde čitaš ?na netu i ovde?:mrgreen:
Trenutna realnost im je takva da ce prvo da budu malo pocisceni na lokalnim sada krajem marta a posle na parlamentarnim.
Nikada vise nećemo dozvoliti da ovi iz komšiluka šalju svoje falange za ispomoc ovdašnjim ...........
Prošle godine smo bili malobrojni od njih 15 marta sta mislis sada kada nas ima mnogo mnogo vise kojima zaista stalo do ove zemlje...
Mi određujemo ko ce biti premijer i predsednik Srbije a ne stranci i ovi pojedinci
1000042730.jpg

Evo čitam samo kako su ovi na vlasti mafija, lopovi, neznalice i slično a da jedan jedini put nisam video da neko kaže evo taj i taj je ko stvoren za politiku.

Dakle, znate li uopšte ikoga ko bi trebao da bude u politici a posebno da bude predsednik ili premijer?
ево већ годину дана чекам и ћорак
сада се нешто надзире биће студент од 60-так година само се не зна који

"Srbi ne mogu naći boljeg predsjednika od Vučića i rekao sam i slijedeće - nema boljeg naroda na zemljinoj kugli za vladat njim od Hrvata i goreg naroda za vladat njim od Srba. Mislim da sam u Mostaru rekao da je lakše vodit vragove nego Srbe. Oni se uvijek bune, njima ništa ne štima, kad nema Hrvata, oni nađu svog, pa oni su kroz povijest ubijali, ubili su najmudriju srpsku glavu, to je bio Mihajlo Obrenović kojeg su 1868. godine u Košutnjaku ubili."

@Grom_sa_neba! , @момоа

Što se tiče studenata najverovatnije će gurati u prvi plan Djokića i Lompara.

Ma dobra to koga će eventualno da guraju, nego me interesuje šta narod misli ko jhe taj ili ta koja treba da bude predsednik, premijer, ministar...

Sve što čujem i vidim je kukumavčenje da ovi sad ne valjaju ali ne čujem da ima neko ko bi valjao
Pa narod će da bira izmedju Vučića/njegovih i studentskih kandidata. To je odavno jasno. Možda tu negde izmedju budu Nestorovi svedoci al oni su rekao bih svetlo za jedne izbore.

Pošteni i kredibilni ljudi sa pravim diplomama.

Back