Imao sam žena,ne zna im se broj!

Original postavio malo zvocalo
Da li je muškarac koji se hvali sa koliko je žena bio jedan najobičniji shaban?

.
.
..b i o ... a GDE?.to podrazumeva snoshku...push...piping..lizng?...ili sedenje u kaficu(da ne kazem neki koncert..ili exit..tamo je zenskih puno(a i muzjaka) i svako moze da kaze da je bio sa puno njih :(

Takve lovacke price treba samo propratiti osmehom..i reci :i da si bio-naucio bi lekciju da je vazno uzivati..a ne penetrirati...to mozesh i sam...bilo gde , samim tim ako si naucio da brojish..to josh nije znak da ti glava ne zveci ko shuplji lonac :))

...a ti bi htela da ja sad "pljujem" po nekim tzv. šabanima...
...i to još bivšim..
...a to za devojke sam čuo svojim ušima,mada nisam bio učesnik diskusije,nego kao posmatrač...

to prvi pur cujem i ne verujem ti.........zene se nikad ne hvale sa tim........nego smanjuju broj,i prave se naivne i da nista ne znaju........a ipak ponesto i znaju........ali muskarcima je lakse da budu sa zenom koja ne zna bas mnogo toga.........:cool:

Ne očekujem ja nikavu pljuvačinu ali ako ti se tema ne dopada, ne moraš da postuješ na njoj, vrlo jednostavno....ima tema hvala Bogu pa možeš da pređeš na neku drugu.
...ma potpuno si me pogrešno shvatila,stvar je u tome da si ti u sama teme inicirala naše odgovore,trebalo je sa neutralne strane prići ovoj temi..
...ne branim nikakve šabane,čak mi se i gade ali nije stvar u tome...
...pomalo smaram...

to prvi pur cujem i ne verujem ti.........zene se nikad ne hvale sa tim........nego smanjuju broj,i prave se naivne i da nista ne znaju........a ipak ponesto i znaju........ali muskarcima je lakse da budu sa zenom koja ne zna bas mnogo toga.........:cool:
...da ti kažem i broj trole gde sam čuo taj razgovor,razgovor je bio između dve devojke od otprilike 17 ili 18 godina...
...i ponavljam bio sam samo nemi posmatrač,vraćao se iz treće smene,nisu imale razloga da skrivaju ili lažu(jedino jedna drugu) jer nisam iz tog filma..

Back