Imao sam ružan san: Svi drajveri za OnBoard komponente se nalaze u BIOS-u?

Ma da samo te teraju da se otarasis 7-ice.Imam pored i 10-ku i Ubuntu,ali hocu i 7-icu zbog nekih razloga.Kada budem hteo ugasicu je sam, ane da me oni zajebavaju.
Razumljivo je! Majkrosoft je u vnima-go! U svetu ima još oko 30% Win7. Ako ukinu podršku, hakerima se širom otvaraju vrata da preko njih inficiraju i ostale Win10 mašine. A potpunom ukidanjem podrške za Win7 na 'pola' smanjuju svoje troškove, a to još ne mogu da urade! :rotf:
 
Imao sam još jedan ružan san: Hebote, pa svaki komad mrežnog uređaja i komponente ima svoju JEDINSTVENU MAC-adresu po kojoj se može prepoznati na mreži! A majmunima je tako nešto teško napraviti za svaku hebenu seriju neke komponente pa da tako preko toga Hardware ID-a na stranici proizvođača samo odabereš koji OS i oni ti odmah ispljunu drajvere za to!? :super:Istina, Win10 npr. nešto od toga već 'automatski' odrađuje, ali, kladim se, sigurno postoji i neka kvaka oko toga! :super:
tako se i registruje win 10 enterprise... sa mac adresomi vezan je samo z atu masinu...ako se ne varam.
 
a to kolko je jedinstvena :lol:
mozes da je menjas kao u fonu
softverski a bome i ozbiljno hardwerski ako znas da radis sa hexa kodom
Hardverski je jedinstvena! A softverske malverzacije su druga stvar! Promeni je i pogodi MAC-adresu nekoga koji je slao pedofilsko-terorističke poruke! I nemoj se čuditi ako te onda maskirani specijalci izvuku iz kreveta! :rotf::rotf:
 
Hardverski je jedinstvena! A softverske malverzacije su druga stvar! Promeni je i pogodi MAC-adresu nekoga koji je slao pedofilsko-terorističke poruke! I nemoj se čuditi ako te onda maskirani specijalci izvuku iz kreveta! :rotf::rotf:
pa hakeri mislim oni ozbilniji, to je za njih piece of cake jer imas alate za to ako se logujes na neciju masinu.. ustvari ti i ne treba nikaki alat jer cim se logujes kao remote na bilo koji nacin znas mu i mac adresu pa mozes da je fingiras na drugoj masini...

hbt pa iphone nisi mogao da registrujes osim na spec. zasticenom apple serveru da bi mu skinuo lock pa ga rutovao, a imas likove koji to rade tek tako sa svog servera i imaju za svaki imei isti softver ko appleov i rade kao oni za lovu... ali manju nego apple :lol:
mac adress je igracka za pomenuto

a svako ko nesto ozbiljno pritivzakonito radi, nije lud da to radi pored masine uz koju zdere, spava i sere, vec to radi preko mreze drugih racunara... tolko o inteligenciji tih majmuna sto si ih pomenuo :lol:
 
Ti misliš da radi, a šta je sa silnim servisima ispod haube? :super:Možda Majkrosoft radi apdejte 'optimizirane' za ploče koje su u vreme izlaska Win7 bile u modi!? Možda onda trebaš da kupiš STARIJU ploču!? :rotf:
Neka hvala na savetu.Dobra je meni i ova.Samo sam iskljucio automatski apdejt i vise nece imati problema.
 
bice ko sa ciglom nokijom za koju godinu vidim ja... cuvam ovih nekolko prepotopskih i svaku cu da valjam za po 5 soma evrica :hahaha:
Nepoderivo! Baterija i danas drži po 7 dana na stendbaju:

nokia.JPG
 

Back
Top