Imamo situaciju

E, a el kontate vi da se ovo pretvara u eroCku prichu?
Di je sad ono Pile da chita malo kako se gradi situacija?

Nisam joj nista radio, nego je nisam konstatovo dok je sedila sdrustvom
a radio sam svasta drugo nesto ozbiljno
a vido sam da gleda ume

to sklizne samtako

jeste, riba oce da zloupotrebi namestaj uz njegovu pomoc.
al on sad pita sta i kako dalje...
posto se zbunio :cool: :manikir:

to ko davljenik kad dodje do vazduha dok ne baci vodu napolje ne moze da dishe
malo je zatechen shto je razumljivo

svet je prilichno hladan these days svaki sluchajni naklon osmeh i pozdrav treba do maksimuma istraziti :per:

nema tu mnogo razmisljanja podesavanje scene onda obelezavanje teritorije, ostalo ce vec priroda urediti sama :hahaha:

Svidjas joj se (mnogo). Mislim da smo se skoro pa jednoglasno slozili da je tako :ok: Zavodi te, pa uzvrati :heart: :zper:

e ovo je sve tako zanimljivo:)
e sad se postavlja pitanje- a kako dalje?
posto nas ima raznih zena i raznih spojeva sa onom drugom stranom...
nekada zaista treba raditi brzopotezno, nekada laganica, odmereno, nekada bas mozgom nekada samim zivotinjskin nagonom. i naravno, milion nijansi izmedju ove dve krajnosti...
e sad treba da si maher i da nadjes pravi ton, pravi tempo...
al ne sekiram se ja za tebe :super:

SviDŽaš joj se :zper:

Naebo si! :eek:

Kad tako počnu, onda znači da su vrlo ozbiljne u nameri da te zgrabe.
Prvo ti se smeška, onda izadjete i ti ustanoviš da imate ista interesovanja, da razmišljate na isti način...
Onda te pusti da je par puta ubiješ qrcem... :per:Pa onda ona tebe par puta ubije ribom... :zper:Pa se onda zbog nečega naljuti na tebe :azdaja: i kao ostavi te, a ti patiš danima i rezimiraš ceo svoj život :sad2:.... A onda se pomirite :cmok: i imate najbolji sex ikada i sve bude lepo i divno i ti ustanoviš jednog dana da moraš da voziš dete u obdanište, da usput svratiš na pijacu, potom u poštu da platiš račune i da nema šanse da večeras gledaš tekmu sa ortacima pošto morate na večeru kod njenih, a doći će i njena tetka, tako da moraš da budeš duplo finiji nego inače...
:gace:

Naebo si!

Naebo si! :eek:

Kad tako počnu, onda znači da su vrlo ozbiljne u nameri da te zgrabe.
Prvo ti se smeška, onda izadjete i ti ustanoviš da imate ista interesovanja, da razmišljate na isti način...
Onda te pusti da je par puta ubiješ qrcem... :per:Pa onda ona tebe par puta ubije ribom... :zper:Pa se onda zbog nečega naljuti na tebe :azdaja: i kao ostavi te, a ti patiš danima i rezimiraš ceo svoj život :sad2:.... A onda se pomirite :cmok: i imate najbolji sex ikada i sve bude lepo i divno i ti ustanoviš jednog dana da moraš da voziš dete u obdanište, da usput svratiš na pijacu, potom u poštu da platiš račune i da nema šanse da večeras gledaš tekmu sa ortacima pošto morate na večeru kod njenih, a doći će i njena tetka, tako da moraš da budeš duplo finiji nego inače...
:gace:

Naebo si!

:eek:
A di je tu ZWEIRAD FAHRT???
Mozda voli motore :think: primetio sam da se oblaci rockerski i izgleda kao debela metalka...
Hmmm, tetka kazes, doci ce tetka...
Mozda joj je tetka moja generacija, mozda je i dobra riba...
:mrgreen:

e ovo je sve tako zanimljivo:)
e sad se postavlja pitanje- a kako dalje?
posto nas ima raznih zena i raznih spojeva sa onom drugom stranom...
nekada zaista treba raditi brzopotezno, nekada laganica, odmereno, nekada bas mozgom nekada samim zivotinjskin nagonom. i naravno, milion nijansi izmedju ove dve krajnosti...
e sad treba da si maher i da nadjes pravi ton, pravi tempo...
al ne sekiram se ja za tebe :super:

Ti se ne sekiras ni za sebe :lol:

Back