Imamo situaciju 3

Sad sto je to tako... Ne ulazim. Nemam iskustvo iz koga bih mogla da izvucem neko objasnjenje za ovo.

Ali imam neko drugo iskustvo.
Vezano za brak, porodicu, decu narocito.
Udate i ozenjeni ne samo da cesto kukaju zbog svog bracnog stanja i partnera, nego i zbog dece. Tj. ne propustaju nijednu priliku da kazu kako su im deca najvece blago i da samo za njih zive, ali ako provedemo nedelju dana sa njima i njihovom decom, verovatno ni mi necemo propustiti da primetimo da njih njihova deca samo nerviraju i, ako su mala, muka im je svaki put kad treba da se pomere da bi se bavili svojom decom. Mislim se, ako vas roditeljstvo ispunjava tolikim zadovoljstvom, budite malo zadovoljni roditelji.

(Svakako da mozda nisu svi ovakvi, ovo je moje iskustvo.)

I nakon svega, neko ko stalno ispoljava nezadovoljstvo svojim brakom i decom... ne propusta priliku da naglasi da i ja treba sto pre da se udam i rodim, jer tek to daje smisao zivotu.

Evo ja sad nešto sedim i razmišljam....i pokušavam da razjasnim sebi jednu stvar ali mi nešto ne ide....slušam ove što su braku i stalno nešto kukaju jedni na druge..odavno nisam čula da je neko rekao ‚‚e što je ova moja žena dobra‚‚ i obratno....pa se mislim šta su se koji moj i venčavali ako će stalno nešto da se žale, kukaju, gledaju da uhvate ‚‚krivinu‚‚ prvom prilikom...muvaju se preko neta jer je tako najbezbednije....itd.z:hm:

Ajd' nek mi neko objasni ovu pojavu!

takvi razgovori su vise za poveravanje totalno bliskim osobama. lajati tako okolo svima i govnnjati onog drugog okolo je bedno. nekorektno.

Sad sto je to tako... Ne ulazim. Nemam iskustvo iz koga bih mogla da izvucem neko objasnjenje za ovo.

Ali imam neko drugo iskustvo.
Vezano za brak, porodicu, decu narocito.
Udate i ozenjeni ne samo da cesto kukaju zbog svog bracnog stanja i partnera, nego i zbog dece. Tj. ne propustaju nijednu priliku da kazu kako su im deca najvece blago i da samo za njih zive, ali ako provedemo nedelju dana sa njima i njihovom decom, verovatno ni mi necemo propustiti da primetimo da njih njihova deca samo nerviraju i, ako su mala, muka im je svaki put kad treba da se pomere da bi se bavili svojom decom. Mislim se, ako vas roditeljstvo ispunjava tolikim zadovoljstvom, budite malo zadovoljni roditelji.

(Svakako da mozda nisu svi ovakvi, ovo je moje iskustvo.)

I nakon svega, neko ko stalno ispoljava nezadovoljstvo svojim brakom i decom... ne propusta priliku da naglasi da i ja treba sto pre da se udam i rodim, jer tek to daje smisao zivotu.
Udaj se:)

E ja sam primetila josh jednu zakonitost vezanu za pojam braka.
Naime, sve zhene imaju nezaustavljivu potrebu da pitaju svoje muzheve "Gde idesh?". Bilo da suprug ide do wc-a, prolazi kroz kuhinju dok ona kuva ili izlazi do trafike, supruga chak ni ne gleda muzha u ochi ali sami koraci je podstichu da izgovori ovu klauzu. z:lol:
Inache mislim da ovo mushkarce izludjuje. Chak je bila i epizoda u "Coupling-u" gde su pomenuli ovo.

Back