Imamo li novog Nebojšu Stefanovića: Čeka se samo da odbori SNS krenu redom da "odjavljuju" Bratislava Gašića

Ни на кога, причам уопштено.
Dule, te hijene , te alave korumpirane podguzne muve... stalno pricam o tome da predsednik ne moze dak ontrolise citavu srbiju a realost je da sns po volji gradjana ima vecinu samim tim i vlast...e tu vlas po citavoj sbriji kontrolisati jenemoguca misija.
te hijene su oni koji su doveli do partokratije A NE PREDSEDNIK!
ali samo predsedniak optuzuju da je kriv za sve ! da je odgovoran za sve! da je za svako sranje da prostis i svaku korupciju on umesan da je on bez koga nista ne moze jel de...

pa i laik i najveca budala znaju da je to nemoguce. Sve vise se siri ta partokratija, sve vise hijena. a nemali broj je primera kada se sline popust nebojse (dojucerasnji potrčci i kuriri) okurče jer su postali tobož ''neko'' pa pomisle da su veći pop od pape...
kokeza... a sada sve vise...

ovo sa gasicom moze biti dve stvari:
ili neko zeli da dopre do predsednika i preuzme to mesto desne ruke - gasicevo, (moguce da gasic kao predsednik bie postao pretnja i suvisan titoistickoj udbi...)

ili se gasic previse okurcio pa vise ne zna granicu...

trece nema dulence

ovaj ******i debeljko djukanovic mi ni najmanje ne uliva poverenje...

morao bi vucic pod hitno da se preuzme reorganiyacije u svojim redovima! brod se opasno ljulja!

razne političke hijene i podguzne muve su po srbiji prosirile i razvile svoje štelice,veze, korupciju, partokratiju...

Nestručnost neverovatna ! Alavost prva osobina umesto profesionalnosti i odgovornosti.

Sada kada se treba odgovarati za nestrucnost (novi sad nastresnica, nis plafon...) i kada ce sve to iylayiti polako na videlo , ko je gradio ko je angayovao, ko je kontrolisao , ko je namestio nekoga za kontrolu i sve to... jasno je da ce sve vise biti nervoze u redovima sns koji je ozbiljno narusen ovim hijenama.

Vucic treba dok je vreme da se kurtalise tih hijena. Jer ga ti nestrucnjaci dunsteri i alave spodobe vuku u ambis.

Zamislite koliko je apsurdno kad vucic prica kako ce STRUCNJACI DA ODLUCE OKO LITIJUMA TJ DA DONESU SVOJE MISLJENJE ???

kakvi CRNI STRUCNJACI NESRECO?!?!?!?!

kakvi strucnjaci ebo te led!

videli smo mi te strucnjake u novom sadu oko nastresnice! pa u nisu oko plafona...

go idiot do idiota i korupcionas!

povuci ručnu i čisti se dok je vreme inace ni godinu dana neces opstati na vlasti...

Malo je kapetane bio na vlasti, stvarno.
vucic koji je i sam po priznanju mnoge nacinio multimilionerima
nije ih on nacioni omultimilionerima, no sami sebe po dolasku na funkciju. Sad ces reci a sto im je dao funkciju ? pa kad osvojis vlast na izborima , imas duznost postavljati vlast po citavoj drzavi !
i ovako mala srbija je velika kada je to u pitanju. toliki gradovi gradici sela , opstine.... Sve to trazi cinovnike ili one koj ice sprovoditi vlast narodnu.

e jbg, nije sns tog kapaciteta to ej realnost. to je partija kao i srs pre toga skupljena uglavnom od onih sa ulice i manje o brazovnaih, dakle nestrucnjaci... a onda dosli na vlast... pa ni kod zute bande nista bolje nije bilo

dao je vucic njima priliku i vlast ali su milionerima sam isebe napravili zloupotrebivsi to!
i gde se pojedini osokolili po principu mala bara puno krokodila,
to je samo DOKAZ ONOGA STO GOVORIM -da su zloupotrebili datu im priliku! amam bre neša slina je bio obicno gofance i potrcko a posto je ministar policije! vucic je naivan i podlozan tim podguznim muvama!
a vidi psole sta nesa slina ucinio, skonto se sa onom kuravelom koja mu bila piar , a ona se vlejom nevoljom...

vucic koji je sam stvorio brojne tajkune
sami su to postajali tak osto su zloupotrebili datu im priliku! primer kokeza lopurda!

a one pre njegovog dolaska na vlasti reketirao kao u slucaju Beka i Miskovica
naso si mi koga ces da prestavlajs zrtvama! bitange koej su otkupile drzavu tjfirme za tepsiju ribe ! i ja bi ih reketirao i sve im oduzeo bre!
i ja treba sad takvog da zalim.

nije ih on nacioni omultimilionerima, no sami sebe po dolasku na funkciju. Sad ces reci a sto im je dao funkciju ? pa kad osvojis vlast na izborima , imas duznost postavljati vlast po citavoj drzavi !
On ih je nacinio jer im je omogucio brojne poslove i kombinacije!
naso si mi koga ces da prestavlajs zrtvama! bitange koej su otkupile drzavu tjfirme za tepsiju ribe ! i ja bi ih reketirao i sve im oduzeo bre!
Zrtve smo mi nisu oni zrtve,on ih je hapsio i sad ima da im placa odstetu od nasih para a pre toga ih reketirao a Beka su hteli i da ubiju!

@DarkMoon upamti VUCIC je morao podeliti vlast. Postaviti ih na sve te silne funkcije. pa niej ih mogo sve tolike n isam postaviti.
Imo je nekoliko poverljivih jel pa su oni imali sovje pa oni svoje i tako se ta POVERLJIVOST razvodnji i nestane!

a dodju tutubani , alave spodobe, podguyne muve koje postjau hijene...
hijene se potom okurce...

trebo bi da se distancira sto prije!

On ih je nacinio jer im je omogucio brojne poslove i kombinacije!
ama covece sto si DETINJAST?!

da si na njegovom mestu, i osvojis vlast 2014 u srbiji jel ti kontas da mroas postaviti vlast na svim nivoima a ne samo ministre vlade ???????

jel ti kontas kolko je tu jos direktora raznih agenicja kao recimo gradjevinske, pa kolko je tu raznih nacelnika, urpavnih odbora ovih onih ej!
kolko je tu gradova pa kolko gradica, pa kolko vecih sela, pa kolko opstina! pa kolko nacelnika ili zamenika ili nekih....

ej bre!

i tine moyessvenjihimatiniynati...veck renes od svog kruga ljudi koji pronalze svoj krug i tako...
ti bi meni recimo dao priliku a ja bi na neko mesto dao nekom priliku a on u krusevcu recimo nekom tamo priliku...

i op la neko u tom niyu yloupotrebljava pa to prepise i onaj iz svilajnca ili jagodine!ili iz trstenika i batocine!
i tako rastu hijene....

dakle puno je zloupotrebe date prilike u tom sns!

Zrtve smo mi nisu oni zrtve,on ih je hapsio i sad ima da ima da im placa odstetu od nasih para a pre toga ih reketirao a Beka su hteli i da ubiju!
pricas mi o miskovicu ?

nemoj molim te!

ko ga ebe! nek ga i strelja!

to djubre ej pokupovalo c market recimo za 300 000 evrica jel znas to...

a druge firme jos jeftiniej ya tepsiju ribe...

vucic je zrtva hijena oko sebe!

mnogo su se ti dunsteri i nestrucnjaci okurcili, nafatirali a sto je najgore posao su odradjivali nestrucno ...
Hijene i jesu jer ih je glavna hijena postavila i sada sve vise izmacinju kontroli, dzabe pokusavas da ga aboliras jer on ako je lud nije niti glup niti naivan.

Hijene i jesu jer ih je glavna hijena postavila i sada sve vise izmacinju kontroli,
opet ti jedno te isto

pa moro je podeliti vlast po citavoj srbiji! a poyamsan broj je zloupotrebio priliku pa se to posle kopiralo kod drugih u smislu kad moze mogu i ja i ode mast u propast...

to treba stopirati , bar dok jos moze!

opet ti jedno te isto

pa moro je podeliti vlast po citavoj srbiji! a poyamsan broj je zloupotrebio priliku pa se to posle kopiralo kod drugih u smislu kad moze mogu i ja i ode mast u propast...

to treba stopirati , bar dok jos moze!
Aha, angazovao Jelenu Tanaskovic da bude ministarka poljoprivrede koja je bila optuzena za proneveru sa tajkunima od 50 miliona evra kada je bila bankarka, takva osoba uliva poverenje da vodi neki sektor u vladi.
To je samo jedan primer.

Aha, angazovao Jelenu Tanaskovic
a ne pitas se ko je nju preporucio....
da bude ministarka poljoprivrede koja je bila optuzena za proneveru sa tajkunima od 50 miliona evra kada je bila bankarka, takva osoba uliva poverenje da vodi neki sektor u vladi.
To je samo jedan primer.
pa ne moye sve predsednik da radi aman covece!
on je odlican morasp riynati ya balansiranje oko spoljne politike.... so byirom na hijene u svetu mroas priynati da dobro nekako opstajemo!

a ostalo jb ne moye sve stigne i bilo bi nemoguce!

a ne pitas se ko je nju preporucio....

pa ne moye sve predsednik da radi aman covece!
on je odlican morasp riynati ya balansiranje oko spoljne politike.... so byirom na hijene u svetu mroas priynati da dobro nekako opstajemo!

a ostalo jb ne moye sve stigne i bilo bi nemoguce!
Ma da vucic nije znao koga postavlja, to su price za malu decu ono bajke pred spavanje.

Бата неће пасти без борбе... До последњег пијуна

Њему је бити или не бити, није обичан службеник, већ тхе босс
videćemo

hijena a sad došle nove hijena
obračun hijena i prazilukovića koji su se obogatili na tudj račun

Back