Scott Isle
Veoma poznat
- Poruka
- 13.241
Roditelji treba da vaspitavaju svoju decu a skola da ih uci, ne obrnuto. Tada bi nastavnicima dodeljivali ulogu roditelja, a roditeljima ulogu nastavinika.Tvoje nevinašce bi verovatno do tad ćutalo, a nastavnica je ničim izazvana poludela?
Ma idi begaj, stvarno?Roditelji treba da vaspitavaju svoju decu a skola da ih uci, ne obrnuto. Tada bi nastavnicima dodeljivali ulogu roditelja, a roditeljima ulogu nastavinika.
To nije do dece.Ma idi begaj, stvarno?
Pošalju male bolide u školu, pa ih još brane i napadaju nastavnike kad naprave sranje?
Pa stimulise decu da se sto pre zaposle i zarade vise novca od nje,dakle,radi svoj posao."IMAM VIŠE PARA OD TEBE DA PLATIM NEKOGA DA TE BIJE CEO DAN" Šok u osnovnoj školi u Vrčinu: Nastavnica pretila đacima batinašima?!
Juče se na društvenim mrežama pojavio snimak, koji je navodno snimljen za vreme jednog časa u OŠ "Sveti Sava" iz Vrčina, a na kojem se čuje nastavnica, koja je i razredni starešina, kako učenicima preti "plaćenim batinašima".
Piše: Blic
06.12.2022. 22:52
79
![]()
0:00/1:28
FOTO: YOUTUBE
![]()
skola
- Niste vi ni pametniji, ni jači od nas. Ako ništa drugo, imam više para od tebe da platim nekoga da te bije svaki dan. Veruj, već mi je dosta i dece i škole i vaspitanja. Zaslužili ste batine, zaslužili ste da budete dovedeni u red. Znači, ako ništa drugo neću ja da prljam ruke, nego ću drugima da dam da te lepo mlate, sve dok se ne dovedeš u red - čuje se na objavljenom snimku.
Ne može se utvrditi da li je razredni starešina uputila ove reči jednom učeniku ili učenicima. Snimak je napravio jedan od učenika koji je uključio kameru kako bi se čulo izgovoreno, krijući je ispod klupe.
Iz OŠ "Sveti Sava" iz Vrčina potvrdili su da je snimak nastao u ovoj školi.
- U skladu sa trenutnom situacijom i snimkom koji je objavljen na društvenim mrežama, škola je postupila u skladu sa Protokolom postupanja u ustanovi u odgovoru na nasilje, zlostavljanje i zanemarivanje, i preduzete su sve mere u skladu sa zakonskom procedurom. Angažovan je Tim za zaštitu od nasilja i pošto se radi o maloletnim licima, do okončanja postupka nismo u mogućnosti da dajemo dalje informacije - navodi direktor OŠ "Sveti Sava", Dobrica Sinđelić.
(Žig info)
https://www.blic.rs/vesti/beograd/i...e-bije-ceo-dan-sok-u-osnovnoj-skoli-u/lrgjq7m
Страшно је шта се све дешава у школама.
Kod nekih se mir može zavesti samo batinama.To nije do dece.
Do nastavnika je.
Oni su se skolovali za nastavnike, da decu uce sta je pravilno a sta nije.
Ako ne mogu da zavedu mir, ne treba ni da vladaju...
🤔secam se davno iz devedesetih istinta prica..bila jedna profesorka u jednoj skoli kod koje je 90% svakog odeljenja imalo 1
i logicno neki su bili bas kivni na nju i jednog dana jednom prelila casa i uzeo autolak sprej i sara joj kola ispred skole.
ona izlazi iz skole i vidi ga i povice.."drzite ga..ko ga uhvati ima dvojku"..pola skole ga je jurilo, nije stigao do drugog coska
izvuci sam naravoucenije iz price.
Zile bre ko mi te naljutio?Kod nekih se mir može zavesti samo batinama.
Niko, vidiš da kulturno diskutujemo.Zile bre ko mi te naljutio?
Ne vidim ja ovde nikakvu diskusiju.Niko, vidiš da kulturno diskutujemo.
Nas je nastavnik fizičkog bez problema vukao za zulufe kad bi "opala koncentracija""IMAM VIŠE PARA OD TEBE DA PLATIM NEKOGA DA TE BIJE CEO DAN" Šok u osnovnoj školi u Vrčinu: Nastavnica pretila đacima batinašima?!
Juče se na društvenim mrežama pojavio snimak, koji je navodno snimljen za vreme jednog časa u OŠ "Sveti Sava" iz Vrčina, a na kojem se čuje nastavnica, koja je i razredni starešina, kako učenicima preti "plaćenim batinašima".
Piše: Blic
06.12.2022. 22:52
79
![]()
0:00/1:28
FOTO: YOUTUBE
![]()
skola
- Niste vi ni pametniji, ni jači od nas. Ako ništa drugo, imam više para od tebe da platim nekoga da te bije svaki dan. Veruj, već mi je dosta i dece i škole i vaspitanja. Zaslužili ste batine, zaslužili ste da budete dovedeni u red. Znači, ako ništa drugo neću ja da prljam ruke, nego ću drugima da dam da te lepo mlate, sve dok se ne dovedeš u red - čuje se na objavljenom snimku.
Ne može se utvrditi da li je razredni starešina uputila ove reči jednom učeniku ili učenicima. Snimak je napravio jedan od učenika koji je uključio kameru kako bi se čulo izgovoreno, krijući je ispod klupe.
Iz OŠ "Sveti Sava" iz Vrčina potvrdili su da je snimak nastao u ovoj školi.
- U skladu sa trenutnom situacijom i snimkom koji je objavljen na društvenim mrežama, škola je postupila u skladu sa Protokolom postupanja u ustanovi u odgovoru na nasilje, zlostavljanje i zanemarivanje, i preduzete su sve mere u skladu sa zakonskom procedurom. Angažovan je Tim za zaštitu od nasilja i pošto se radi o maloletnim licima, do okončanja postupka nismo u mogućnosti da dajemo dalje informacije - navodi direktor OŠ "Sveti Sava", Dobrica Sinđelić.
(Žig info)
https://www.blic.rs/vesti/beograd/i...e-bije-ceo-dan-sok-u-osnovnoj-skoli-u/lrgjq7m
Страшно је шта се све дешава у школама.
Zato ste ispali takvi.Nas je nastavnik fizičkog bez problema vukao za zulufe kad bi "opala koncentracija"
I nikom ništa
Nit da ga prijavimo direktoru a kamoli roditeljima.
Ja sam bio u drugoj grupi, prc...Zato ste ispali takvi.
Idu tako dve totalno moderne majke, provincija teška, a jedna vodi ćerkicu negde četvrti razred koja upija mamine reči kao sundjer:To nije do dece.
Do nastavnika je.
Oni su se skolovali za nastavnike, da decu uce sta je pravilno a sta nije.
Ako ne mogu da zavedu mir, ne treba ni da vladaju...
Jel su nam puna usta onog "E A TAMO NA ZAPADU ZNAŠ..."Као и у енглеским француским и америчким школама
Tvoje nevinašce bi verovatno do tad ćutalo, a nastavnica je ničim izazvana poludela?