**Freya**
Veoma poznat
- Poruka
- 13.663
Како то да су насилна и немирна само деца маминих и татиних голупчића?
У моје време, насилни и немирни су била углавном деца родитеља из нижих слојева друштва, ако су уопште знали ко им је тата.
Ваљда је лакше да оправдамо казну која следи насилној, немирној и неваспитаној деци ако кривицу припишемо богатим и виђенијим родитељима, него некоме ко је корисник социјалне помоћи.
Bingo.
Sa mojim malim ide u predskolsko decak koji je predskolsko ponavljao. Nisu ga primili u prvi razred. Okinuo pripremni razred.
Disfunkcionalna porodica, sta li.
Taj mali je najkrupnije dete koje sam ikada videla. Za glavu veci od drugih a stariji godinu i po dana tacnooo od mog malog koji je najmladji.
Taj tiranise okolo, gura, udara, vredja, svadja se, stalno je kaznjen, stoji uz vrata, vezba tisinu, vaspitacica se svadja sa njim kao matorim (vodicu te u policiju!, ponavljaces i treci put ali necu da te trpim!), uznemiravaju drugu decu recima koje vecina nikada nije ni cula, moje dete se vraca rastreseno i samo pocne "danas je bio mnogo los vaspitacica mu je kazala da ce ici u policiju".
Brate mili, jest' da skola pripada svima ali svi roditelji su skolovani osim njih a stite ih kao bele medvede i sve ga gura da se druzi sa mojim sinom jer je "on dobar i miran pa da bude dobar primer". Klimam glavom ali mislim u sebi da, ono sto niste uspeli ni vi kao skola, ni institut, ni njegovi roditelji treba da popravi moje dete od pet godina.
Bezobrazluk.