imam skoro 29 godina i nikad nisam imao sex

71496418.jpg

Veoma je bitno imati iskustva sa zenama ranije, jer mozes da natrcis na budalu koju neces znati prepoznati. Onaj koji u 33-oj nije karo i koji dotad nije osetio vatru od strane zena, ima velike sanse da ga neka izbusena smota i da ozeni prvu na koju naidje.

Zamisli molim te, sta sve moze da se ispodesava,a tek ako ti naletis na "zmiju", kako ce tek da te "izvoza", neces znati dje si "supalja" :sanke:

Zamisli molim te, sta sve moze da se ispodesava,a tek ako ti naletis na "zmiju", kako ce tek da te "izvoza", neces znati dje si "supalja" :sanke:

Zmija se jednom dozivi i to je to. Ko prezivi pricace. :) I taj prepozna zmije kasnije.

- - - - - - - - - -

Smatram da je zmiju bolje upoznati sa 25 nego sa 35, jer ces je ovako skontati sa 30 dok jos imas sanse da se izvuces. Ako je skontas sa 40, verovatno si ugasio.

Veoma je bitno imati iskustva sa zenama ranije, jer mozes da natrcis na budalu koju neces znati prepoznati. Onaj koji u 33-oj nije karo i koji dotad nije osetio vatru od strane zena, ima velike sanse da ga neka izbusena smota i da ozeni prvu na koju naidje.

Tacno. Sexualna iskustva su veoma bitna jos od pocetka sexualnog razvoja i to je jedna od niza posledica. Ipak, moze da se zivi sa zdravim razumom. Postavljac i slicni ce kad tada hebati. Kada bude dobio toliku volju i frust, sam ce krenuti u akcijanje i u krajnjem slucaju postoje prostitutke da probiju led.
Samo da se ne zahebe bas u tim stvarima. Da ga u takvom stanju uhvati neka istrosena, nabije osecaj da joj duguje nesto za to sto je rasirila noge i upropasti mu zivot.

Nisu mi jasni ovi ovde sto mu se podsmevaju. Jadno, bedno i samo govori kakvo je njihovo iskustvo stresno cim shvataju guranje penisa u vaginu uspehom i ponosom.

Back