\Moze, naravno da moze! Zensko je stvoreno da je muska ruka oblikuje!
brate i ja tako kazem.. ako ne bude mogla da bude zver ima da je izudaram pa sve izpocetka dok ne nauci... ako se ni dotle nepromeni ima da je ostavim.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
\Moze, naravno da moze! Zensko je stvoreno da je muska ruka oblikuje!
brate sta da radim? devojka me ne zadovoljava na pravi nacin, svrsimo ona ija. brate ali nekako nisam zadovoljan osecam potrebu za zescom jjebacicom.. jel moze devojka da se usmeri da bude kako zelim?
Šta te vezuje za nju? Zašto si sa njom? Ako ima drugih pozitivnih dešavanja u vezi ne ostavljaj je samo zbog toga.
Potrudi se i napravi od nje dobru ribu.
\
brate i ja tako kazem.. ako ne bude mogla da bude zver ima da je izudaram pa sve izpocetka dok ne nauci... ako se ni dotle nepromeni ima da je ostavim.
\
\
ako ne bude mogla da bude zver ima da je izudaram pa sve izpocetka dok ne nauci.
gde nestade ljubav i drzanje za ruke i cmakanje u parku![]()
Lepo peva Bora čorba, al' nema više toga. Došao ovaj grozan, užasan, bezdušan 21. vek![]()
Hoću da živim u 80-tim prošlog veka![]()
i ja ocu milijarde dolara i desetak sisatih plavusa![]()
A ja hoću da završim fakultet u roku i da me ne smaraju keva i ćale![]()
Da imas veci,sigurno bi i seks bio zescibrate sta da radim? devojka me ne zadovoljava na pravi nacin, svrsimo ona ija. brate ali nekako nisam zadovoljan osecam potrebu za zescom jjebacicom.. jel moze devojka da se usmeri da bude kako zelim?