Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Комшиници дугујем 200 евра, и кад сам јој хтео да вратим дуг она је новац одбила и рекла: "само да ме крешеш с времена на време кад ја пожелим и дуг ти је опроштен". Згодна је и све, екстра изгледа, али имам девојку коју не бих да варам, па не знам шта да радим? Удата је, муж јој је на броду.
luzer si ti, prodajes se za 200 eura! vec si ti nju prevario, svoju devojku! cim ti nisi tu "zgodnu" koja bi da se krese sa tobom oterao u 3pm uz 2-3 samara nego si joj se nasmesio verovatno uz precutno "da, kresacu te" ili "da, razmislicu" , ili tako nesto... luzer si. cim se ti raspitujes na forumu "sta da radim, kmee" - luzer si. kresi je zato ali da raskines sa devojkom.
zelim da tvoja devojka jos sutra upozna mene.
Комшиници дугујем 200 евра, и кад сам јој хтео да вратим дуг она је новац одбила и рекла: "само да ме крешеш с времена на време кад ја пожелим и дуг ти је опроштен". Згодна је и све, екстра изгледа, али имам девојку коју не бих да варам, па не знам шта да радим? Удата је, муж јој је на броду.