P
PROBLEM br. 155846
Gost
SVE JE U NASLOVU RECENO.KAKO DA ODRADIM SUDAR KAD NA SVAKO MOJE ZAMUCKIVANJE ONE SE ZGROZE.TO ME TAKO UBIJA U POJAM.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
PROBLEM br. 155846:SVE JE U NASLOVU RECENO.KAKO DA ODRADIM SUDAR KAD NA SVAKO MOJE ZAMUCKIVANJE ONE SE ZGROZE.TO ME TAKO UBIJA U POJAM.
PROBLEM br. 155846:SVE JE U NASLOVU RECENO.KAKO DA ODRADIM SUDAR KAD NA SVAKO MOJE ZAMUCKIVANJE ONE SE ZGROZE.TO ME TAKO UBIJA U POJAM.
Anonymous:Hvala na savetu "GAZDARICE",ali je svakako de yavu.
Moj je problem sto kad krene zamuckivanje sve one krenu da mi "predlazu" narednu rec...u tripu su kao da nemogu da se setim..to me jos vise izludi..i krene ka cirkulus viciozus(zacarani krug)..i povlaci se .cutim.a toliko toga imam da kazem...ali...zato volim internet
lolla:PROBLEM br. 155846:SVE JE U NASLOVU RECENO.KAKO DA ODRADIM SUDAR KAD NA SVAKO MOJE ZAMUCKIVANJE ONE SE ZGROZE.TO ME TAKO UBIJA U POJAM.
A shta , oko tebe su sve savrseni momci? S tim shto vecina nema problema sa samopouzdanjem....
ma imaju nego vishe vichu
vidi probaj na foru kao sebao si vilicu i nemozes da pricas uzmes papir i olovku i pridjes ebi ga pisi joj pravi se lud dok neprobije led lol mozda sam neosetljiv ali ja bi tako.ako probas i upali ti molim te javiPROBLEM br. 155846:SVE JE U NASLOVU RECENO.KAKO DA ODRADIM SUDAR KAD NA SVAKO MOJE ZAMUCKIVANJE ONE SE ZGROZE.TO ME TAKO UBIJA U POJAM.
PLACEBO:Samo da ti kazem da svi mi imamo po neku manu bez obzira koliko savrseno izgledali na prvi pogled. Problem je u tome sto ti tu svo ju manu(premda to i nije mana) ne mozes da prikrijes vec odma ispliva na povrsinu. Jos jednom to uopste nije mana, pa ima ih koji ni isti jezik ne govore ali opet se sporazumeju jer ljubav je cudo. Za svim tim devojkama koje te otpisu nakon prvih tvojih reci uopste ne zali jer kao sto rekoh svi mi imamo po neku manu pa cak i one.
Nemoj da se povlacis i da cutis, vec se nasmij i nastavi dalje da pricas... Sto manje paznje ti budes pridavao svom problemu, manje ce i drugi ljudi na to da obracaju paznju...Anonymous:Hvala na savetu "GAZDARICE",ali je svakako de yavu.
Moj je problem sto kad krene zamuckivanje sve one krenu da mi "predlazu" narednu rec...u tripu su kao da nemogu da se setim..to me jos vise izludi..i krene ka cirkulus viciozus(zacarani krug)..i povlaci se .cutim.a toliko toga imam da kazem...ali...zato volim internet
Gazdarica:I sta ti fali zbog toga...?
Naravno, nista...
So, samo opusteno...
Nazalost, ima...mile kuronjic:Gazdarica:I sta ti fali zbog toga...?
Naravno, nista...
So, samo opusteno...
Izvini sto te prekidam gazdarice, ali on je naveo problem da se devojke zgrazavaju zbog njegove mane.Da li je moguce da i dalje ima takvih osoba (mislim na devojke)?
sunrise:DON:Po meni,takodje,nemas ti nikakav problem.To isto simpaticno kao kad neko ne moze da izgovori slovo R.
To sto mucas,itekako mozes iskoristi kao prednost.Ali,zaboravi na sramezljivost..........
kao kad neko ne ume da izgovori slovo RRRR... ops: ops: ops: .. ta sam... 8)