Quantcast

Imam jedno PITANJE?

  • Začetnik teme JA-MI
  • Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

sch

Aktivan član
Poruka
1.943
Istambul je predivan.Prvi put sam svratio na proputovanju na dan-dva i ostao OSAM.Jednostavno nisam mogao da se odlepim od njega.Ipak...moj favorit broj 1 je Rim.Nigde ne postoji toliko lepih gradjevina na relativno malom prostoru.Pariz... HM...Bio sam više puta i početno oduševljenje mi je splaslo.Zadnji put sam sebi dozvolio luksuz da dva dana ne izadjem iz hotelske sobe,jer nisam mogao da se setim,šta bi još bilo vredno videti.Vienna je moja noćna mora.Redovno idem tamo samo zimi,i uvek se smrznem ko p...Ipak mnogo lep grad.Studenti arhitekture bi morali taj grad da imaju kao MORATI VIDETI.Mislim da je u svim ovim diskusijama,NEOPRAVDANO zapostavljena Budimpešta.
Ne mogu da shvatim da neko može da se oduševljava Patajom,Bangkokom(ubedljivo naružnije što sam video),Sejšelima,Dubai-em...
Budimpešta nam je najbliža i svaki dan je sve lepša i lepša.E,ali ne u prolazu,kao videli smo.Ona zaslužuje mnogo veću pažnju.I ko je već bio,pa i više puta,ne može da tvrdi da je poznaje.Poslušajte savet,odvojte sedam dana,pre toga se dobro pripremite.Napravite plan obilaska.NEMOJTE ZAPOSTAVITI BUDIM. Naši obično ne predju sa druge strane Dunava,već budu samo u Pešti,a to je velika greška. VREDI VIDETI !!!
Eto tolicko,malo sam se zaneo...
 

Goscica

Domaćin
Poruka
4.575
LARA CROFT:
Goscica:
Istanbul.Skroz drugacija atmosfera od evropskih gradova,cudesan, mistican,ogroman, sa cudnim mirisima na ulici...drugaciji od svega sto sam videla...
Zavisi od ukusa! :wink:[/quote
Naravno...s tim sto je pitanje bilo koje je mesto ostavilo najjaci utisak, ne koje je najlepse...videla sam gradove mnogo lepse od Istanbula (Italija ih je puna npr), ali je on po utisku bio najsnazniji (bar do sad)! :wink:
 
D

Dujka

Gost
Definitivno Jugoslavija i Beograd.
I pored toga sto su me neki nasilnici u rodjenom gradu pretvorili u stranca, najlepsi i sa naj vecom dusom je BG. Iako YU zvanicno vise nepostoji ipak je to bila naj lepsa i naj slobodnija zemlja koju sam upoznao.
vas Dujka
:roll:
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Top