Imam jedno mozhda i dva tri pitanja

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
43.862
Šta vam je važno u životu, koji su vaši ciljevi, želje i strahovi?

1765188299399.webp

Trenutno mi je važno da u rekordnom roku savladam neke nove veštine i opravdam ukazano poverenje. Kao i do sad, nemam jasnih ciljeva budući da sam operisana od svih vidova ambicije, i u glavi mi je samo jedna deviza, a to je :"Samo da sve (s moje strane) bude dobro." Želja po želja mi se lančano ispunjava svaki dan, a izuzetno dobrim danima "ubijem i po nekoliko muva jednim udarcem".
O svojim strahovima izričito ne govorim, tako da čak i želim, nisam u stanju da ih formulišem razumljivo.
U svakom slučaju, zahvalna sam neizmerno na iskustvima do sad, i dobrim i lošim, jer na licu mesta prepoznajem zašto su se skupa morala desiti u prošlosti i da upravo tamo savršeno pripadaju.

Dobijam jednu od velikih pobeda dosta neočekivano. Vidim da ima "dalje od ljudi" lajtmotiva na ovoj temi, a lično se osećam odlično kada sam upravo među ljudima. Mislila sam da lažem i sebe i osobu preko puta kad me je ne znam šta navelo da izjavim:"Mene interakcija sa ljudima nimalo ne umara!", ali... ispostavlja se da sam pronašla nesvesno neki do sad skriveni deo sebe.

Pogledajte prilog 1829592
Што се жеља тиче.......имам врхунски посао у државној служби са неврхунском платом од 63 000 дин. Не тражим боље услове рада већ само другачији посао са платом од нпр. 126.000,00 дин. Не бих волео бих више да радим у рачуноводству него у машинству са машинама за обраду метала. Убија ме више ово седење по цео дан. Затим.....пошто ми је мајка умрла у јуну, остао сам "сирак тужни без иђе икога, депресија моја нема родитеља, надамном је небо затворено" ! Што ће рећи......жеља ми је да имам женско што приближније мом идеалу жене са којом делим живот. А ту опет одлучује Бог и Његова воља јер на Њега рачунам пошто би' се ја сто посто зајеб'о и наш'о неког баксуза. Затим да имам што испуњенији живот са њом и људима који ми одговарају као саговорници. Премда сам ја доста затворен и нисам човек за нека дружења. Жеља ми је да имам пит була који би ми био велика разонода у животу. :) Страхови су ми......да не останем без психичког и физичког здравља и посла тј. пара од којих живим. Здравље ми је лоу левел али опет рачунам да може бити и горе. Само нека нервни мир и душевни буду што већи. То ме највише плаши. А што се циљева тиче......нема данас тога који може да планира нешто у животу. Да имам неки почетни капитал, циљ би ми био да купим неку машину за ласерско гравирање и покренем посао. Ал' ту ти треба 15-16 000 евра сигурно. А кад би се то хипотетички остварило и ако бих развио посао онда би ми циљ био да имам свој ВЕЛИКИ плац и кућу по свом идејном решењу. Живот у конзерви од стана ме убија јер као да ми је свако од комшија лично у соби. Чујем и кад причају и лупају и свађају. Углавном.....битно је да ти живот буде испуњен НЕКИМ и НЕЧИМ и да има смисао у сваком секунду. Да му се радујеш а не робујеш.

Iskoristiti poklon zvani zivot za ljubav prema bliznjima, duhovni rast, priblizavanje Bogu, sticanje iskustva i bivstvovanje medju zivim bicima na ovom svetu. Takodje i eliminaciju losih navika, misli, dela, grehova. Cilj je sto vise uspeti u tome, pa koliko se postigne postigne se. Zao bi mi bilo da protracim vreme i energiju na stvari koje nisu vazne, koje su prdez u vetru i ne donose nista.

Back