- Poruka
- 43.862
Šta vam je važno u životu, koji su vaši ciljevi, želje i strahovi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za šta ti to treba?

Mojoj babi se ispunilo, samo molitva reče.Zelja mi je da umrem bezbolno, a strah da se to nece desiti
kad ti je to rekla, nakon ili pre nego je bezbolno umrla?Mojoj babi se ispunilo, samo molitva reče.
Pre očiglednokad ti je to rekla, nakon ili pre nego je bezbolno umrla?
Uhhhh
Važno mi je da imam uslove za pristojan život. Cilj mi je da naučim nemački bar do nivoa c1 da bih mogla neki master ili neke nove studije da upišem, što mi je želja. Strah naravno ekstremna desnica.Šta vam je važno u životu, koji su vaši ciljevi, želje i strahovi?
jedini iskren ovde na temiЦиљ ми је да будем богат као Илон Маск и Џеф Безос, заједно.
?Želje i ciljevi:
1. sreća
...
...
...
2. ?
Strahovi:
1. nesreća
...
...
...
2. ?
i mene ....Važno mi je da imam uslove za pristojan život. Cilj mi je da naučim nemački bar do nivoa c1 da bih mogla neki master ili neke nove studije da upišem, što mi je želja. Strah naravno ekstremna desnica.
Trenutno mi je važno da u rekordnom roku savladam neke nove veštine i opravdam ukazano poverenje. Kao i do sad, nemam jasnih ciljeva budući da sam operisana od svih vidova ambicije, i u glavi mi je samo jedna deviza, a to je :"Samo da sve (s moje strane) bude dobro." Želja po želja mi se lančano ispunjava svaki dan, a izuzetno dobrim danima "ubijem i po nekoliko muva jednim udarcem".Šta vam je važno u životu, koji su vaši ciljevi, želje i strahovi?
Што се жеља тиче.......имам врхунски посао у државној служби са неврхунском платом од 63 000 дин. Не тражим боље услове рада већ само другачији посао са платом од нпр. 126.000,00 дин. Не бих волео бих више да радим у рачуноводству него у машинству са машинама за обраду метала. Убија ме више ово седење по цео дан. Затим.....пошто ми је мајка умрла у јуну, остао сам "сирак тужни без иђе икога, депресија моја нема родитеља, надамном је небо затворено" ! Што ће рећи......жеља ми је да имам женско што приближније мом идеалу жене са којом делим живот. А ту опет одлучује Бог и Његова воља јер на Њега рачунам пошто би' се ја сто посто зајеб'о и наш'о неког баксуза. Затим да имам што испуњенији живот са њом и људима који ми одговарају као саговорници. Премда сам ја доста затворен и нисам човек за нека дружења. Жеља ми је да имам пит була који би ми био велика разонода у животу.
Страхови су ми......да не останем без психичког и физичког здравља и посла тј. пара од којих живим. Здравље ми је лоу левел али опет рачунам да може бити и горе. Само нека нервни мир и душевни буду што већи. То ме највише плаши. А што се циљева тиче......нема данас тога који може да планира нешто у животу. Да имам неки почетни капитал, циљ би ми био да купим неку машину за ласерско гравирање и покренем посао. Ал' ту ти треба 15-16 000 евра сигурно. А кад би се то хипотетички остварило и ако бих развио посао онда би ми циљ био да имам свој ВЕЛИКИ плац и кућу по свом идејном решењу. Живот у конзерви од стана ме убија јер као да ми је свако од комшија лично у соби. Чујем и кад причају и лупају и свађају. Углавном.....битно је да ти живот буде испуњен НЕКИМ и НЕЧИМ и да има смисао у сваком секунду. Да му се радујеш а не робујеш.Neka ti se ispune sve stavkeЦиљ је да будем срећан. Страх је да неког учиним несрећним а жеља да постанем ћалац.
Neka ti se ispune sve stavke
Šta vam je važno u životu, koji su vaši ciljevi, želje i strahovi?