Imam dokaz da i srpska strana i pristinska rade po diktatu zapada

izuzetan

Aktivan član
Poruka
1.120
Secate se kako je korona nestala ? Jedna kriza je prekrila zamaskirala drugu. Sad mocnici zele da zavrse krizu u ukrajini i treba nova kriza da je prekrije. Bojim se da je ta nova kriza kosovska kriza. Naravno i u pristini i u beogradu su samo marionete vladara iz senke koje moraju da rade ono sta im se kaze.

Zasto mislim da je beograd u ovom slucaju marioneta a posledicno i sve ostalo sta sam gore napisao. Pa prosta stvar svi znamo da je rezolucija 1244 ziva rezolucija koja je i dan danas na snazi i kao rezolucija ujedinjenih nacija ima vecu pravnu snagu od bilo kakvih sporazuma i briselskih i vasingtonskih i bilo kojih drugih sporazuma koji su se potpisivali od strane beograda i pristine.

I kao takva rezolucija 1244 mora da se postuje i sprovodi od strane medjunarodne zajednice. I pri tome kad kazem medjunarodna zajednica ne mislim na zapadne politicare i njihova baljezganja vec mislim na stvarnu medjunarodnu zajednicu a gde spada i kina i Rusija i Indija i Brazil a i sve drzave koje su povukle priznanje kosova a i one koje ga nikad nisu priznale.

Prema tome nedvosmislen dokaz da je beograd samo marioneta zapada je taj da sada kada kosovo sprema oluju i novi pogrom srba na kosovu beograd ne zahteva hitnu sednicu saveta bezbednosti o trenutnoj vrlo opasnoj situaciji na kosovu a ima prava na to.????

A ako pocne pogrom na kosovu a to zatrazi pristina onda ce srbija biti kriva na primer zbog barikada i slicno pa je kao pristina primorana da izvrsi sve oni sta ce da izvrsi. A ako Beograd prvi zatrazi hitno zasedanje saveta bezbednosti onda ne moze da se Beograd okrivi nizasta.

I jos nesto kazu da je beograd poslao zahtev da se vrate 1000 policajaca na kosovu. A kome je poslao beograd taj zahtev? Poslao je kforu ili euleksu. Pa cekaj zasto su njima poslali?? Ja kolko znam moraju da posalju taj zahtev u ujedinjenim nacijama tamo gde je i sediste rezolucije 1244 znaci u savetu bezbednosti. Znaci zasto su oni poslali taj zahtev na pogresnu adresu??? I to je dokaz da beograd radi samo ono sta mu se kaze

Evo o svemu tome govori i nezavisni analiticar na sledecem snimku:

Poslednja izmena od moderatora:

zofr

Iskusan
Poruka
5.905
Колико сам ја упознат са резолуцијом, у њој, у једном члану стоји да Србија има право на одређени контигент својих људи на КиМ, дакле безусловно. У неком другом члану је то ближе одређено, да је то до 1000 људи и да се о размештају договара са еулексом. Дакле, са намером се мора упознати еулекс, а у случају негативног одговора треба су обратити СБ.