"Imam decka"

zavisi sta zelis

bilo sta
ona je saslusala prilaz do kraja, reko ja jos onda na pocetku da to pricam za slucaj da ce ako je zainteresujem, zadivim pristati da odemo na kafu
DOBRO
slusa, slusa
trajalo je oko 29-30 s.
i na kraju kaze: ja sam htjela jos od pocetka da ti kazem da imam decka, a taj prilaz nijedna cura ne bi odbila, koja nema

PA MOZE LI NESTO NEOZBILJNO ILI DA ON ZNA/NE ZNA SVEJEDNO MI JE, nije, bolje da zna
Ne moze
pa sto si onda slusala prilaz_
"pa da te ispostujem, simpatican si bio" ku rva

Poslednja izmena:
Jedno je kad je ljubazna, a drugo kada te pipka, dozvoljava da ti nju pipkas, smjeska ti se, odmjerava te i slicno. Ako je ovo drugo u pitanju - onda su to znaci da je startujes. Ako se tada nadje "uvredjena" , onda su moguce dvije varijante: pravi se da nije laka, ili jednostavno voli musku paznju kako bi hranila ego.

U oba slucaja najbolje resenje je IGNOR. Naravno, to ne znaci da treba da prekines svaku komunikaciju, vec jednostavno se fokusiras na druge zene, a s njom samo onoliko koliko okolnosti zahtijevaju. Ubrzo ce poceti s pokusajima da kupi tvoju paznju.

Pa ako uz sve ovo navedeno dozvoljava da je ljubis i pipkas a odbacuje te jer ima decka onda je to vec slucaj neke vece patologije. Ne znam ni sam. Moj slucaj je, kao sto rekoh, potpuno identican ali bez ljubljenja. I, da, uradio sam bas onako kako si naveo u drugom pasusu.

Dakle, devojka koja daje sve signale da joj se svidjate. Cak vam dopusti da je poljubite, ali na kraju kaze da ne moze imati nesto s vama jer "ima decka". Nakon toga nastavlja da flertuje.

Da li je to samo test da vidi koliko si zainteresovan? I sta preduzeti?

To se zove cista manipulacija i to zenska,a on je tako glup da ne ume da je provali.
U kom li on svetu zivi, samo da mi je znati :?:

- - - - - - - - - -

testirala te videla da bi hteo i njoj dovoljno
ko zna koliko puta je to uradila

i ako uspeš do seksa...to treba jednom i nikako više

Znaci jednom keksanje, ali da zapamti, je li tako :lol:

Pre par nedelja sam imao identicnu situaciju samo bez ljubljenja. Posle sam skontao da sam kao najveca naivcina naseo na tu neku pomalo preteranu ljubaznost koje pojedine zene poseduju. Kada sam krenuo u neku malo ozbiljniju pricu ona se Bog zna kako uvredila uz opasku da ima decka. I svaki put kada je vidim ista prica. Posto cesto svracam u prodavnicu u kojoj ona radi. Sve fino, umiljato, fino, prosto da pomislis da ce da isece vene ako je ne startujes.
Inace muskarci cesto mesaju tu otvorenu komunikaciju i ljubaznost sa nabacivanjem pa tripuju kako im se ta neka riba nabacuje. Tako sam i ja naseo.

Ovo je istina. :D

Dakle, devojka koja daje sve signale da joj se svidjate. Cak vam dopusti da je poljubite, ali na kraju kaze da ne moze imati nesto s vama jer "ima decka". Nakon toga nastavlja da flertuje.

Da li je to samo test da vidi koliko si zainteresovan? I sta preduzeti?

ne, vrvt. te zajebava i puni svoj ego, ali sam proceni

- - - - - - - - - -

Ako želiš seh, prvo joj pokloni pažnju, pa naglo budi hladniji od mrtvaka, totalni kreten, ima da trčkara za tobom. Ali moj ti je savet da ne gubiš vreme na takve ribe.

Back