rockboy88
Obećava
- Poruka
- 63
Pa to se podrazumeva, a za seks to i jese najbitnije fizička privlačnost. Dok za emotivnu vezu mora da se poklopi mnogo više stvari da bi uspela.И ти њој да се свидиш?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa to se podrazumeva, a za seks to i jese najbitnije fizička privlačnost. Dok za emotivnu vezu mora da se poklopi mnogo više stvari da bi uspela.И ти њој да се свидиш?
У вези њега, заборавио сам који је певач био са њим на турнеји, па га је видео после туширања. Рече - Ма ко је тебе прозвао Китић, па ти си озбиљан ку*ац.@Troubleshooter @TanjaTanja123
Mile Kitić kaže da je prvi sex imao sa kuurvom u Americi. Očito kad je bio tamo na turneji. Jedan moj rođak je vidio Kitića u nekoj kafani u Čikagu (u jugoslovensko doba), sjedili su zajedno za šankom.

@Troubleshooter @TanjaTanja123
Mile Kitić kaže da je prvi sex imao sa kuurvom u Americi. Očito kad je bio tamo na turneji. Jedan moj rođak je vidio Kitića u nekoj kafani u Čikagu (u jugoslovensko doba), bili su jedan pored drugog za šankom.
Kakve to veze ima sa Kitićem?
Уф!Твој рођак седео за шанком са Милетом Китићем,
а мој стриц Јоца јеб'о Биљану Јефтић.
Рођаци на које смо поносни јер су се дружили са битним личностима.
Значи у праву је онај његов колега, није баш Китић.@TanjaTanja123 @Troubleshooter @GrdobanS @rockboy88
Apropo Kitićevog prvog seksualnog iskustva, da ne ispadne kako sam ja to izmislio.
Pogledajte prilog 1818884
Pogledajte prilog 1818885
Ниси измислио, него погрешно протумачио.@TanjaTanja123 @Troubleshooter @GrdobanS @rockboy88
Apropo Kitićevog prvog seksualnog iskustva, da ne ispadne kako sam ja to izmislio.
Mile Kitić je tada za mog rođaka koji se slučajno sreo sa njim u kafani bio niko i ništa. Taj moj rođak je došao u Ameriku 1949. i uspio je u životi tamo. Imao je agenciji/firmu za prodaju nekretnina, prije toga je radio razne poslove. Kad se slučajno sreo sa Kitićem bio je težak nekoliko miliona dolara možda i preko 10 miliona, dok je Kitić bio skoro nepoznati pjevač pri početku karijere. Sin od tog mog pokojnog rođaka je ugledni advokat u Čikagu.Твој рођак седео за шанком са Милетом Китићем,
а мој стриц Јоца јеб'о Биљану Јефтић.
Рођаци на које смо поносни јер су се дружили са битним личностима.
Mile Kitić je tada za mog rođaka koji se slučajno sreo sa njim u kafani bio niko i ništa. Taj moj rođak je došao u Ameriku 1949. i uspio je u životi tamo. Imao je agenciji/firmu za prodaju nekretnina, prije toga je radio razne poslove. Kad se slučajno sreo sa Kitićem bio je težak nekoliko miliona dolara možda i preko 10 miliona, dok je Kitić bio skoro nepoznati pjevač pri početku karijere. Sin od tog mog pokojnog rođaka je ugledni advokat u Čikagu.
Može neko da mi sažme?Pozdrav svima ja sam novi ovde i hteo bih da izložim svoj problem koji me muči već dugi niz godina. Naime došao sam već u ozbiljne godine (37) a da nikada nisam imao ni devojku ni seks, mada jesam pokušavao ranije kao mlađi da nekima priđem ali naravno od toga nije bilo ništa. Po prirodi inače nisam mnogo društven a ni pričljiv tj komunikativan, imam samo jednog druga s kojim se družim već više od 8 godina. Ranije sam se družio sa jednim od srednje škole koji mi nikad nije ni bio pravi prijatelj, a to sam tek kasnije shvatio ili bolje reći naučio važnu životnu lekciju. Dok sam izlazio s njim ranije izlazili smo na rock mesta zajedno počeli da puštamo kosu ( ja i dalje imam dugu kosu i dalje slušam rock i metal, dok se on ošišao i ne sluša više to) tamo je uvek bilo malo ženskog sveta a ono što je bilo i iole pristojnog izgleda je bilo zauzeto. Posle nekog vremena on je prestao da mi se javlja i da izlazi sa mnom jer je našao drugo društvo, ja sam onda neko vreme izlazio sam po kafićima. To je trajalo neko vreme i ja sam se smorio i prestao da izlazim sam, bio sam se potpuno izolovao. Posle toga sam upoznao ovog svog jedinog druga, ali on nikad nije bio sklon večernjim izlascima (više je bio da leži kući ispred TV-a i da gleda filmove što i sada radi). On je dosta komunikatvniji od mene i ima mnogo više prijatelja, imao je ranije devojke za razliku od mene. Na sve to treba da dodam da sam godinama nezaposlen i da ne mogu nigde da se zaposlim, živim sa ćalom penzionerom. Živo me zanima da li bi neka devojka ili žena bila sa nekim kao ja (makar i samo za seks, pošto bi meni odgovarala i kres šema) ko nema apsolutno nikakvog iskustva, ni životnog a ni ljubavnog?
Može neko da mi sažme?
Koliko je to godina?
Jer probo analca?
Nema vezePozdrav svima ja sam novi ovde i hteo bih da izložim svoj problem koji me muči već dugi niz godina. Naime došao sam već u ozbiljne godine (37) a da nikada nisam imao ni devojku ni seks, mada jesam pokušavao ranije kao mlađi da nekima priđem ali naravno od toga nije bilo ništa. Po prirodi inače nisam mnogo društven a ni pričljiv tj komunikativan, imam samo jednog druga s kojim se družim već više od 8 godina. Ranije sam se družio sa jednim od srednje škole koji mi nikad nije ni bio pravi prijatelj, a to sam tek kasnije shvatio ili bolje reći naučio važnu životnu lekciju. Dok sam izlazio s njim ranije izlazili smo na rock mesta zajedno počeli da puštamo kosu ( ja i dalje imam dugu kosu i dalje slušam rock i metal, dok se on ošišao i ne sluša više to) tamo je uvek bilo malo ženskog sveta a ono što je bilo i iole pristojnog izgleda je bilo zauzeto. Posle nekog vremena on je prestao da mi se javlja i da izlazi sa mnom jer je našao drugo društvo, ja sam onda neko vreme izlazio sam po kafićima. To je trajalo neko vreme i ja sam se smorio i prestao da izlazim sam, bio sam se potpuno izolovao. Posle toga sam upoznao ovog svog jedinog druga, ali on nikad nije bio sklon večernjim izlascima (više je bio da leži kući ispred TV-a i da gleda filmove što i sada radi). On je dosta komunikatvniji od mene i ima mnogo više prijatelja, imao je ranije devojke za razliku od mene. Na sve to treba da dodam da sam godinama nezaposlen i da ne mogu nigde da se zaposlim, živim sa ćalom penzionerom. Živo me zanima da li bi neka devojka ili žena bila sa nekim kao ja (makar i samo za seks, pošto bi meni odgovarala i kres šema) ko nema apsolutno nikakvog iskustva, ni životnog a ni ljubavnog?
Nije mi neka uteha, ali šta da radim tako je kako je.Nema veze
Tako će ti biti do 40-te, a posle će se navikneš
A pa ljubav ti je kao kladža.Nije mi neka uteha, ali šta da radim tako je kako je.
Hvala na podršci za kosu i drugim korisnim savetima, a što se tiče aplikacija za upoznavanje i društvenih mreža tu me žene slabo prihvataju za prijatelja kad pošaljem zahtev (fejsbuk) ili na instagramu retko koja mi je u skorije vreme uzvratila zaprat.E da inače nije poenta da se čovek ošiša, skrati kosu, niti čak da nađe neki posao , niti da postane neka druga osoba ili da se pretvara da je nešto što nije već njegov problem je očigledno negativan odnos ka sebi, manjak samopouzdanja i nedostatak vere u sebe.
Mislim poenta i jeste da bude real, da bude ono što jeste, da bude svoj, da fura zurku koja se njemu sviđa, da se oblači kako se njemu sviđa i u čemu se oseća komforno, da živi onako kako njemu odgovara, itd.
Recimo moj neki bratski savet bi ti bio da za početak prestaneš da se samožaljevaš i da kukaš nad svojom sudbinom, to je onaj prvi i ključni korak jer to deluje užasno i odbija bilo koga u tvojoj blizini.
Zatim za početak probaj sa nekim sajtom ili nekom aplikacijom za upoznavanje, tipa okcupid ili tako nešto i budi uporan i strpljiv pa valjda će pre ili kasnije da se pojavi neka sa kojom ćeš možda makar na kafu izaći i upoznati se ako ništa drugo.
Takođe pustićeš još dužu kosu (naravno peri je i neguj redovno) i pojačaćeš rokerski imidž ali da to izgleda onako kao da si u fazonu, kao da si ceo život u tom fazonu i da je to prosto deo tebe i deo tvoje ličnosti a ne kao da imaš dugu kosu zato što si se zapustio ili zato što si pao u depresiju pa nemaš volje ni da odeš da se ošišaš.
A ako te je blam što ne radiš ti ono malo nakiti biografiju i složi neku priču (što inače svi rade) ali budu realan i uverljiv, tipa reci joj da radiš možda nešto od kuće, neki bezvezan ili slabo plaćen posao, čisto ono kao da nešto radiš, ali svejedno zajebi posao i nemoj previše da se trudiš da joj prodaješ nešto što nemaš već igraj na neku drugu kartu, ono pokaži iskrenost i dobru nameru, budi malo kul, opušten,elokventan, zanimljiv, duhovit, udeli joj onako spontano poneki kompliment, malo je ono zabavi, šarmiraj,animiraj, neka čuje od tebe nešto novo i interesantno, itd (i još jednom nipošto nemoj da joj se žališ na bilo šta, da joj kukaš nad svojom sudbinom i da širiš neku melanholiju i negativu).
Eto to bi ti ukratko bilo to otprilike, pa sad budi strpljiv i uporan i srećno, i verujem pre ili kasnije če se pojaviti neka kojoj ćeš odgovarati i takav kakav si i kojoj neće biti presudno ono čime se baviš, dal imaš novca, dal si možda malo lenj, dal možda imaš masnu kosu ili šta god.