bmaxa
Legenda
- Poruka
- 66.331
Jok, kvadrat u Nisu je bio 1700 evra, dakle, stan od 50 kvadrata u Nisu je 85000 evra. U kom stanu od 50 kvadata porodica moze da zivi normalno?U periferiji
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Jok, kvadrat u Nisu je bio 1700 evra, dakle, stan od 50 kvadrata u Nisu je 85000 evra. U kom stanu od 50 kvadata porodica moze da zivi normalno?U periferiji
Dakle nekih 60+ kvadrata u BG oko $150.000 evra? A taj stan se izdaje za 400 evra?A u bgd, recimo uzmes ruiniran stan za 1700 evra po kvadratu i treba ti jos 50000 da ga sredis...
Sad se izdaju stanovi mnogo vise Rusima.Dakle nekih 60+ kvadrata u BG oko $150.000 evra? A taj stan se izdaje za 400 evra?
Da, ali to je privremena situacija. Plus čujem da ruiniraju stanove, prave ogromne štete ...Sad se izdaju stanovi mnogo vise Rusima.
Rusi i kupuju stanove. Mladi ruski par je kupio u mojoj zgradi u Cvijicevoj, po ko zna kojoj ceni. Zena kuka, sto u kraju ima toliko mnogo Rusa.Da, ali to je privremena situacija. Plus čujem da ruiniraju stanove, prave ogromne štete ...
najcrnje je da su kirije super niske u odnosu na cenu stanovaAu brate al su skupe kirije.....nisam znao
Nerazumem !!!još uvek se neki provlače jer su im ostali džabe stanovi iz socijalizna. Kada kapitalizam prodiše punim plućima, crno nam se piše
Vise sada, 400 evra je bilo pre ukrajinskog rata....evo sad gledam, 43 kvadrata stan na NBG 125.000 evra a takvi se izdaju za nekih 500 evra
Mozes za 900+ evra samo Rusima, kojih ima sad otprilike 25% bgd-a.Au brate al su skupe kirije.....nisam znao
Sve je to otkupljeno za 5maraka, do 5000 maraka za vreme Milosevica..još uvek se neki provlače jer su im ostali džabe stanovi iz socijalizna. Kada kapitalizam prodiše punim plućima, crno nam se piše
gledao sam na interntetu kad sam to pisaoVise sada, 400 evra je bilo pre ukrajinskog rata....
čitao sam neke horor priče sa rentanjem rusimaMozes za 900+ evra samo Rusima, kojih ima sad otprilike 25% bgd-a.
To je rizik za gramzive stanodavce, ko sa prosecnom platom moze za te pare da unajmi?čitao sam neke horor priče sa rentanjem rusima
Ok, onda si gledao, malo drugacije... prelistaj ovo: https://www.halooglasi.com/nekretnine/izdavanje-stanova/beograd-novi-beogradgledao sam na interntetu kad sam to pisao
gledao sam ovoOk, onda si gledao, malo drugacije... prelistaj ovo: https://www.halooglasi.com/nekretnine/izdavanje-stanova/beograd-novi-beograd
\pa i tu nije nista bolje...
sad se promenilo, bio je stan od 43 kvadrata za 500 evra u Gandijevoj\pa i tu nije nista bolje...
Ko zna u kom je to stanju... svakako da treba da gledas prosek.. kad kazu lux stan, to zapravo znaci namesten stan...sad se promenilo, bio je stan od 43 kvadrata za 500 evra u Gandijevoj
Daj bre, kakvo umiranje te spopalo...Forumskih parajlija ima ko salate, a pitam se jesu li ikad imali 10k, 20k ili kojim slucajem 50k eura u dzepu.
Nesto bi ulozio u renovaciju onog sta posjedujem, a ostalo bi trosio. Sta ce mi, ionako cu brzo vrisnut.