- Poruka
- 77.531
(pretpostavimo da) Imam 300 hiljada evra na raspolaganju. Šta da radim sa tolikim parama?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cuti ludace(pretpostavimo da) Imam 300 hiljada evra na raspolaganju. Šta da radim sa tolikim parama?
Pogledajte prilog 1410905
ali para treba i da se obrneKupi par hektara zemlje ogradi i uzivaj sa zivotinjama
Sto,ja ne bih,proizvodis za sebe sve i malo ti treba za spoljni svetali para treba i da se obrne
nije to loše, ali nije sve u hraniSto,ja ne bih,proizvodis za sebe sve i malo ti treba za spoljni svet
Pa da ima nesto i u sexunije to loše, ali nije sve u hrani
Kupi stan i budi stanodavac.(pretpostavimo da) Imam 300 hiljada evra na raspolaganju. Šta da radim sa tolikim parama?
Pogledajte prilog 1410905
moje misljenje je da nije...onda bi letovao stalno u istom mestu, a izdavao bi samo u toku sezone. Ok je investicija ako bi se za stalno preselio tamo...čujem neki kupuju kuće po Grčkoj. Ne znam da li je to dobra investicija?
što više čitam istoriju sve više naginjem prema Turcima. Mislim da nas (Srba) ima više tamo?Kupovina apartmana u Grčkoj i Turskoj, a zatim njihovo iznajmljivanje...
troškovi života, inflacija...Odlicna ideja da vidimo zasto mislite da se pare moraju mnoziti i odakle taj trip daj samo vise